فارس:معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش، با اشاره به افزایش سالانه ۱۵ هزار زن جوان مطلقه به جامعه، گفت: برخلاف روانشناسان و مشاوران، برخی وکلا به دنبال پایان یافتن سریع مشکلات خانوادگی در دادگاه هستند.
محمود گلزاری معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش در نخستین جلسه کمیته پیشگیری از طلاق و شورای ملی سرآمدان صیانت از نهاد خانواده، گفت: من در این جلسه هم خوشحالم و هم نگران. خوشحالی از این جهت که کار خوبی انجام شود و نگرانی از این جهت که جلسات متعددی در کشور در این حوزه انجام میشود و ممکن است در این موضوع فعالیت شود.
وی تصریح کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورای فرهنگ عمومی کشور، معاونت فرهنگی قوه قضائیه، وزارت بهداشت، سازمان بهزیستی، وزارت ورزش و جوانان و دفتر نمایندگی ولی فقیه، همگی در همین راستا برنامههایی را در دست دارند و تلاش میکنند.
گلزاری افزود: شاید جای دو، سه گروه دیگر در این کمیته علاوه بر روانشناسان، لازم باشد که جامعهشناسان، اقتصاددانان و وکلا، هستند.
معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش، مشکل ما جامعهشناسان این است که به شکل کلیشهای، موضوع را در نظر میگیرند و همواره مسئله گذر از سنت، به مدرنتیه را مطرح میکنند و اقدام در خور قابل انجام نمیدانند، در حالی که در کشورهای دیگر جامعهشناسان دستها را بالا نمیبرند و این موضوعات را اجتنابناپذیر نمیدانند.
وی در رابطه با اقتصاددانان نیز گفت: باید از توان اقتصاددانان در این حوزه استفاده کرد؛ چنانچه ما یک استاد ایرانی در دانشگاههای میشیگان یافتیم که موضوعات پیشرو در حوزه اقتصاد و آسیبهای اجتماعی را پیشبینی میکرد و ما باید از این توان در ایران بهره بگیریم.
معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش در خصوص نقش وکلا در تحکیم خانواده و مباحث مربوط به طلاق، نیز گفت: برخی از وکلا بر خلاف ما که به دنبال مصالحه هستیم، به دنبال پایان یافتن یک رابطه زوجیت هستند؛ هرچند وکلایی که موضوعات خانوادگی را به سمت مصالحه میبرند، نیز وجود دارند.
وی تصریح کرد: سالانه 15 هزار خانم جوان، مطلقه به جامعه اضافه میشود و ما مهارتهای کافی برای ادامه زندگی و برخورد با مشکلات در جامعه را به این افراد آموزش ندادهایم و میتوان گفت؛ در حوزه مدیریت طلاق اقدامی انجام ندادهایم.
دیدگاه تان را بنویسید