پوشش بیمه‌ای مراکز ترک اعتیاد بهزیستی

کد خبر: 443996

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی از اجرایی شدن پوشش بیمه‌ای مراکز ترک اعتیاد تحت پوشش بهزیستی خبر داد.

فارس: علی ربیعی در حاشیه نهمین کنگره دانش اعتیاد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مسئله اعتیاد پدیده‌ای است که کسی نمی‌تواند آن را کتمان کند و قابل نادیده گرفته شدن نیست؛ دولت نسبت به این مسئله حساسیت داشته و اقدامات لازم را انجام می‌دهد.

وی افزود: متأسفانه علی‌رغم اقدامات وسیعی که در کشور در مبارزه با اعتیاد و پیشگیری از آن انجام شده و شهدا و مجروحان زیادی نیز در این زمینه تقدیم کشور کرده‌ایم ولی نتایج‌ چندان مؤثر نبوده و اعتیاد همچنان افزاش یافته است.

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با تأکید بر اینکه باید زمینه‌های اجتماعی مبارزه با اعتیاد را مورد توجه قرار دهیم، گفت: دولت هم سیاست‌های امنیتی را جهت مبارزه با مواد مخدر و محدود کردن اعتیاد در نظر گرفته و هم به مسئله رویکرد اجتماعی توجه دارد؛ سازمان بهزیستی پیشرو در بحث پیشگیری از اعتیاد است و اورژانس اجتماعی نیز به مشاوره اعتیاد اختصاص داده شده است.

ربیعی در ادامه گفت: در راهکارهای پیشگیرانه در طرح اترک، مراکزی را با کمک مردم برای ترک اعتیاد درنظر گرفته‌ایم که این مراکز در محلات قرار دارند و با همکاری مردم، سازمان بهزیستی و سمن‌ها فعالیت خود را انجام می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه 55 درصد این مراکز ترک اعتیاد تحت پوشش بهزیستی هستند، گفت: علمی کردن فعالیت این مراکز و پوشش بیمه‌ای آنها مورد توجه قرار گرفته است و با مجموعه اقدامات انجام شده پوشش بیمه درمان در این مراکز عملیاتی شده است؛ هر چند که این مسئله سخت بود و تعیین تعرفه‌ها نیز با مشکلاتی مواجه می‌شد، ولی در کل این مسئله نیز از انحرافات در درمان جلوگیری کرد.

وی ادامه داد: سازمان فنی و حرفه‌ای مکلف ارائه آموزش مهارتی به معتادان تحت درمان و بهبودیافته شده و در اورژانس اجتماعی، مراکز مشاوره فعال است.

ربیعی بیان داشت: تلاش کرده‌ایم که برای اشتغال معتادان بهبودیافته و تحت درمان اقدامات حمایتی انجام دهیم که این اقدامات از جمله وام ارزان‌قیمت، ارائه سوبسید و معرفی به کارگاه بوده و مدنظر ما قرار دارد و در این راستا در حال مجموعه اقدامات برای ایجاد اشتغال هستیم.

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی از استقرار 2900 تیم مشاور محلی در سطح شهر و روستا خبر داد و گفت: به نهضت اجتماعی برای زدودن عوامل اجتماعی اعتیاد نیازمندیم.

ربیعی گفت: باید امید به آینده را بالا برد و داشته‌ها را ارزش گذاشت. طبق مطالعات شخصی که انجام داده‌ام، برای اینکه به موفقیت در زمینه مبارزه با اعتیاد دست یابیم، نیازمند اتفاقات شاد و برنامه‌های نشاط و امید بیشتر در جامعه‌ هستیم.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد