استانی که زندانی سیاسی ندارد

کد خبر: 269581

مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان اصفهان گفت: نگاه سازمان زندان‌ها نسبت به زندانیان همواره با یک نوع "فرهنگ‌سازی" همراه بوده است.

مهر: مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان اصفهان گفت: تاکنون هیچ زندانی سیاسی راهی زندان‌های این استان نشده است. رمضان امیری، در بازدید یک روزه خبرنگاران از زندان اصفهان و در نشستی خبری اظهار داشت: اداره کل زندان‌های استان اصفهان در حال حاضر دارای هشت زندان بزرگ و کوچک، یک اردوگاه کار درمانی (ویژه نگهداری زندانیان جرایم مواد مخدر)، یک کانون اصلاح و تربیت و یک بازداشتگاه در شهرستان خوانسار است.

وی با بیان اینکه بانوان و آقایان، به ترتیب، چهار و 96 درصد از ورودی‌های زندان‌های استان را به خود اختصاص داده‌اند، تصریح کرد: مسئولان زندان، همواره، به عنوان یک پزشک دلسوز، از امانت‌های خانواده‌های اصفهانی نگاه‌داری می‌کنند.

شهر فرهنگی، جوابگوی نیاز زندانیان اصفهان است

مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان اصفهان گفت: نگاه سازمان زندان‌ها نسبت به زندانیان همواره با یک نوع "فرهنگ‌سازی" همراه بوده است.

وی افزود: با تصویب "شهر فرهنگی" در کارگروه فرهنگی استان، برخی از مشکلات فعلی زندانیان برطرف می‌شود.

امیری بیان داشت: در طرح شهر فرهنگی و برای ارائه خدمات مختلف به زندانیان مانند آموزش‌‌های مهارتی، یک کارت الکترونیکی در اختیار آنها قرار داده می‌شود.

وی تصریح کرد: ارائه کارت فرهنگی، پایداری نظم و انضباط زندان‌های استان اصفهان را به همراه دارد.

مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان اصفهان با تاکید بر اینکه، در حال حاضر 17 نفر دانشجو در رشته مدیریت خانواده مشغول به تحصیل هستند، اظهار داشت: با برپایی دوره‌های آموزش مقدماتی، راهنمایی و دبیرستان، جوابگوی نیاز علمی دیگر زندانیان نیز هستیم.

زندان‌های استان اصفهان، پیشتاز در اشتغال‌زایی

مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان اصفهان با اشاره به برگزاری انواع کارگاه های آموزشی که حمایت سازمان فنی و حرفه‌ای را نیز به همراه دارد، تاکید کرد: زندانیان، پس از فراگیری آموزش‌های لازم و آزادی از زندان، می‌توانند از وام 10 میلیون تومانی استفاده کنند.

وی تصریح کرد: در استان اصفهان، 40 کارگاه آموزشی، پذیرای یک هزار و 300 نفر زندانی است.

امیری در مورد دیگر مراکز سازمان زندان‌های استان اصفهان، اظهار داشت: ستاد مردمی دیه، مرکز مراقبت بعد از خروج، انجمن حمایت از زندانیان و بنیاد تعاون، در راستای اهداف شخصی انجام وظیفه می‌کنند.

وی تاکید کرد: در سال گذشته تعداد 814 نفر از مددجویان جرایم غیر عمدی با بدهی حدود 154 میلیارد تومان و با اخذ رضایت، از زندان‌های استان اصفهان آزاد و به آغوش خانواده‌ای خود بازگشتند.

مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان اصفهان تصریح کرد: انجمن حمایت از زندانیان نیز، از دیگر مراکزیست که در حال حاضر 1000 خانواده را مورد حمایت خود قرار داده است.

وی همچنین در مورد بخش عمرانی و توسعه و تجهیز زندان‌ها که در سال گذشته و با مشارکت افراد نیکوکار و اعتبارات دولتی انجام شده است، گفت: پیشرفت 60 درصدی بازداشتگاه موقت نظامیان، تکمیل طرح بازداشتگاه موقت 300 نفره، احداث مجموعه فاز نخست اردوگاه شهید لاجوردی در مساحت 5 هزار و 500 مترمربع، آغاز فاز دوم احداث خوابگاه اردوگاه، آغاز احداث زندان جدید شهرستان نجف‌‌آباد و در دستور کار قرار گرفتن مراحل تکمیل و احداث زندان جدید کاشان، از جمله این موارد شده است.

کسب مقام برتر ستاد اقامه نماز در بین 58 دستگاه استان اصفهان و پیگیری و اخذ بیش از هفت هزار جلد کتاب از افراد نیکوکار و برگزاری جشنواره‌ای مختلف ورزشی از دیگر دستاوردهای سازمان زندان‌های استان اصفهان است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد