نقشه طیف‌های سیاسی خاص برای تصاحب ساختمان پزشکان

کد خبر: 241560

دستگاه‌هاي نظارتي نبايد به افرادي كه از چارچوب نظام خارج شده‌اند، اجازه ورود به انتخابات نظام‌پزشكي را بدهند. مردم زاويه خود را با فتنه‌گران و خارج‌شدگان از دايره نظام مشخص كرده‌اند . در واقع مردم دست رد به سينه حاميان فتنه زده‌اند لذا كساني كه از فتنه‌گران حمايت مي‌كنند جايگاهي در ميان مردم نداشته و نبايد اجازه شركت در انتخابات نظام پزشكي را داشته باشند.

نقشه طیف‌های سیاسی خاص برای تصاحب ساختمان پزشکان
سرویس اجتماعی«فردا»: گویا این بار هم انتخابات سازمان پزشکی از دست اندازی جریان های سیاسی خاص در امان نخواهد بود و انتخابات مهمترین سازمان مدنی ایران باز هم طعم سیاست را خواهد چشید. در این خصوص روزنامه همشهری در گزارشی نوشت:
كارشناسان مي‌گويند افرادي كه سابقه پاكدستي ندارند نبايد به هيأت مديره بزرگ‌ترين سازمان مدني ايران راه يابند. اشاره اين كارشناسان به انتخابات پيش روي سازمان نظام پزشكي است كه چهارم اسفند‌ماه آينده در سراسر كشور برگزار مي‌شود و در آن 200هزار نفر شركت خواهند كرد. براي اين انتخابات حدود پنج هزار نفر كانديدا شده‌اند. با وجود اين گزارش‌هاي رسيده حكايت از برنامه‌ريزي برخي طيف‌هاي سياسي براي به‌دست‌آوردن كرسي‌هاي اين سازمان است كه از آن به‌عنوان پارلمان سلامت نام‌برده شده است.
در همين زمينه، عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي گفت: بايد از ورود افراد فاقد صلاحيت به انتخابات نظام پزشكي جلوگيري شود. محمد‌حسين قرباني گفت: دستگاه‌هاي نظارتي نبايد به افرادي كه از چارچوب نظام خارج شده‌اند، اجازه ورود به انتخابات نظام‌پزشكي را بدهند. وي با بيان اينكه مردم زاويه خود را با فتنه‌گران و خارج‌شدگان از دايره نظام مشخص كرده‌اند افزود: در واقع مردم دست رد به سينه حاميان فتنه زده‌اند لذا كساني كه از فتنه‌گران حمايت مي‌كنند جايگاهي در ميان مردم نداشته و نبايد اجازه شركت در انتخابات نظام پزشكي را داشته باشند.
در همين حال رئيس هيأت نظارت مركزي ششمين دوره انتخابات سازمان نظام پزشكي از ثبت‌نام چهارهزار و 921كانديدا جهت شركت در ششمين دوره انتخابات نظام پزشكي در سراسر كشور خبر داد و گفت: پس از بررسي صلاحيت كانديداهاي شركت كننده، اسامي رد صلاحيت‌ شده‌ها 29تا 30دي‌ماه به اطلاع كانديداهاي مربوطه مي‌رسد. پس از طي اين مراحل، تبليغات كانديداها از 23بهمن‌ماه آغاز و به‌مدت 10روز ادامه خواهد داشت. نهايتا ششمين دوره انتخابات نظام پزشكي در چهارم اسفند‌ماه برگزار خواهد شد. پیشینه انتخابات سازمان نظام پزشکی
سازمان نظام پزشكي ايران در سال 1348تشكيل شد و در پي شش مرحله انتخابات بين سال‌هاي1348تا1365مشغول فعاليت بود. در سال 1365نظام‌پزشكي منحل و اداره آن از طرف نخست‌وزير وقت به‌عهده آقاي دكتر هادي منافي گذاشته شد. قانون سازمان نظام پزشكي جمهوري اسلامي ايران مشتمل بر 39 ماده و 34 تبصره مطابق اصل 85قانون اساسي در جلسه مورخ 4/4/1369در كميسيون بهداري و بهزيستي مجلس شوراي اسلامي تصويب و در تاريخ 5/4/1369براي پنج سال اجراي آزمايشي به تصويب مجلس رسيد و در تاريخ 2/5/1369از تأييد شوراي نگهبان گذشت. ضمناً انتخابات هيأت مديره‌هاي شهرستان‌ها در تاريخ 11/5/1370در سراسر كشور وهمزمان در تهران و 52شهر ديگر با شركت بيش از 12هزار نفر پزشكان، دندانپزشكان، داروسازان و متخصصين علوم آزمايشگاهي سراسر كشور برگزار شد. و از آن زمان تا‌كنون، هر چهار سال انتخابات به‌صورت همزمان در سراسر كشور برگزار شده است. همچنين قانون تشكيل سازمان نظام پزشكي پس از تصويب در صحن علني مجلس در تاريخ 25/9/1383از سوي رئيس‌جمهور به وزارت بهداشت، در‌مان وآموزش پزشكي جهت اجرا ابلاغ شد.
سازمان نظام پزشكي جمهوري اسلامي ايران سازماني است مستقل داراي شخصيت حقوقي كه به‌منظور تحقق بخشيدن به اهداف و انجام وظايف مقرر در اين قانون تشكيل شده است. مهم‌ترين اهداف سازمان مذكور عبارتند از:1- تلاش در جهت تحقق بخشيدن به ارزش‌هاي عاليه اسلام در كليه امور پزشكي. 2- تلاش در جهت ارتقاي سطح دانش پزشكي.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت