جمعیت ایران به سمت سالمندی می رود
وی افزود: برای رسیدن به این نقشه طی دو سال گذشته تجارب مکتوب و قابل دسترس کشور در برنامه ریزی برای تحول نظام سلامت بحث و تبادل نظر صورت گرفته و تیم بسیار بزرگی برای ترسیم این نقشه کار کرده اند و از تجربیات کشورهای بسیاری بهره برده اند.
لاریجانی عنوان کرد: 15 سیاست کلی برای نظام سلامت و 87 برنامه ملی تحول سلامت در نقشه جامع تحول نظام سلامت دیده شده است.
وی گفت: مجموعه نظام بهداشت و درمان موفقیتهای قابل توجه دیگری داشتنه است اما در سند چشم انداز انتظار بیش از این است و ایران از لحاظ سلامت باید در منطقه اول باشد.
لاریجانی اظهار داشت: جمعیت ما به سمت سن پیری پیش می رود و ما باید برای آن یک نقشه روشن داشته باشیم و به فکر بیماری هایی که سلامت را تهدید می کند باشیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه گفت: ما باید یک نقشه جامع داشته باشیم تا از منابع مالی به درستی استفاده کنیم، تناسب نیروی انسانی در برخی از زمینه ها نیاز به بازبینی دارد و باید برنامه ریزی های جدیدی انجام شود.
وی ادامه داد: تنوع صندوق بیمه ای در کشور زیاد است که باید برروی آن تأمل کرد تا مدیریت منابع صحیح برای امور بهداشت و درمان وجود داشته باشد.
رئیس شورای سیاست گذاری وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه باید پیش بینی ها برای ذخایر داروها براساس بیماریها باشد، گفت : نیاز به دارو در سال 2012 یک سیر صعودی دارد که با برنامه ریزی و اجرای نقشه جامع علمی حوزه سلامت به عنوان استراتژی های اساسی در حوزه آموزش و پژوهش بسیاری از این موارد حل می شود.
وی افزود: ایران پیشرفتهای زیادی در حوزه بهداشت و درمان داشته است، در ابتدای انقلاب اسلامی میزان مرگ و میر اطفال 120 در هر 100 هزار تولد زنده بوده که امروز به 28 در هر 100 هزار تولد زنده، رسیده است.
لاریجانی تصریح کرد: همچنین میزان مرگ و میر مادران باردار در هر 100 هزار تولد زنده از 200 به 27 در هر 100 هزار تولد زنده و سن امید به زندگی از 54 به 70 سال رسیده است.
دیدگاه تان را بنویسید