وزیر آموزش و پرورش:۲ تا ۵ سالگی برای آموزش کودک بسیار مهم است

کد خبر: 1307126

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سن ۲ تا ۵ سالگی برای آموزش کودک بسیار مهم است، گفت: برنامه تغییر نظام آموزشی نیست اما در این خصوص در حال تحقیق هستیم.

وزیر آموزش و پرورش:۲ تا ۵ سالگی برای آموزش کودک بسیار مهم است

رضامراد صحرایی در مراسم اختتامیه سومین گام یارستان کودکستان با بیان اینکه کودکستان‌ها در دوره جدید نظم و نظام پیدا کرده‌اند، گفت: باید از افرادی که اساسنامه سازمان را تصویب کردند تشکر کنیم.

وی با بیان اینکه در مرحله استقرار، ساز و کار ها سازماندهی شده، افزود: ده آیین نامه جدید نیز به دنبال آن تصویب شده است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه تجربه نشان داده است که اگر به دوره کودکی توجه کنیم، دوره بزرگسالی بهتری خواهیم داشت ادامه داد: هرچه هزینه کنیم حتی یک دلار هزینه در دوران کودکی به طور متوسط ده دلار سرمایه در دوران بزرگسالی بازگردانده می شود.

صحرایی گفت: کشورهایی در دنیا دوره تحصیلات خود را قبل از دانشگاه کوتاه کرده اند، آموزش رسمی را از ۶ سالگی آغاز می کنند، در ۱۶ کشور سن پایان آموزش ۱۶ سالگی است و این کشورها در آزمون های پرلز به خوبی عمل می کنند.

وی با بیان اینکه سازمان ملی تعلیم و تربیت مانند دولت سیزدهم به مردمی سازی پرداخته است، افزود: دولت سیزدهم را دولت مردم می نامند.‌ در آموزش و پرورش در دو مورد در مردمی سازی به خوبی عمل شده است، یکی از این موارد مدرسه سازی است که در دولت سیزدهم روزانه ۸ کلاس درس ساخته شده و بیش از ۸۰ درصد خیرین در این امر مشارکت داشتند، دومین مورد نیز بحث زیست بوم بوده است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سن ۲ تا ۵ سالگی برای آموزش کودک بسیار مهم است، ادامه داد: پایه‌های آزمون‌ها تیم و پرلز، مهارت خواندن و درک است. در این لحظه برنامه تغییر نظام آموزشی نیست اما در این خصوص در حال تحقیق هستیم.

صحرایی با بیان اینکه هم اکنون تربیت نسل آینده مورد توجه قرار گرفته است، گفت: دستاوردهای ما با توجه به امکانات و بودجه  بسیار خوب و مناسب بوده است. در تیر ۱۴۰۰ سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک تاسیس شده است و آیین‌نامه ابتدایی تصویب شد و از دی ماه سال ۱۴۰۱ به بعد توانستیم آیین نامه‌های خوبی را تصویب کنیم که یکی از این آیین‌نامه‌ها تاسیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک بوده و یک گفتمان استانداردی صورت گرفت تا تحول ارتقا سازمان انجام شود و تربیت نسل بعدی مورد توجه همه افراد قرار گیرد./ایسنا

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت