تهرانی ها از شنبه منتظر بارش برف و باران باشند
اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: از اواخر وقت روز شنبه (۱۹ اسفندماه) با ورود سامانه جدید بارشی، موج جدید بارشها بهصورت بارش باران و برف آغاز خواهد شد.
بر اساس بررسی نقشههای پیشیابی و تحلیل الگوهای همدیدی وضعیت جوی استان تهران، امروز تا صبح پنجشنبه (۱۶ تا ۱۷ اسفندماه) آسمانی کمی ابری تا نیمه ابری، گاهی با وزش باد ملایم و در نواحی پرتردد شهری در بعضی ساعات همراه با غبار محلی، انباشت آلایندهها و کاهش کیفیت هوا پیشبینی میشود.
از بعد از ظهر پنجشنبه تا روز جمعه (۱۷ تا ۱۸ اسفندماه) در بعضی ساعات بهویژه پنج شنبه شب افزایش ابر، در پارهای نقاط بارش پراکنده و وزش باد و در ارتفاعات بارش باران و برف و مه مورد انتظار است.
از اواخر وقت روز شنبه (۱۸ اسفندماه) با ورود سامانه جدید بارشی، موج جدید بارشها از سمت شمال غرب و غرب استان بهصورت بارش باران و برف آغاز خواهد شد.
بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، توچال با کمینه دمای ۱۳- درجه سانتیگراد سردترین نقطه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.
آسمان تهران فردا (۱۷ اسفندماه) نیمه ابری تا ابری، همراه با غبار صبحگاهی، از بعد از ظهر بارش پراکنده، در بعضی ساعتها وزش باد با حداقل دمای ۷ و حداکثر دمای ۱۵ درجه سانتیگراد و طی جمعه (۱۸ اسفندماه) قسمتی ابری، گاهی افزایش ابر، در بعضی ساعتها بارش پراکنده و وزش باد با حداقل دمای ۵ و حداکثر دمای ۱۵ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود.
افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج در شمال و جنوب کشور
سازمان هواشناسی نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع موج تا ۲ متر در آبهای جنوب و شمال کشور هشدارداد.
به گزارش ایسنا سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ آورده است: افزایش بیشینه سرعت وزش باد تا ۲۸ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا تا ۱.۵ متر در سواحل و دور از ساحل تا ۲ متر پنجشنبه (۱۷ اسفندماه) در مناطق ساحلی و دور از ساحل استانهای گیلان و مازندران، جمعه (۱۸ اسفندماه) در مناطق ساحلی و دور از ساحل استانهای گیلان، مازندران و گلستان و شنبه (۱۹ اسفندماه) در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان مازندران، در دریای خزر پیشبینی میشود.
در این شرایط جوی خطر غرق شدن شناگرها، آسیب به تورهای صیادی، آسیب به شناورهای سبک و اختلال در فعالیت های ساحلی و فراساحل وجود دارد بنابراین سازمان هواشناسی نسبت به منع فعالیتهای شیلاتی و تفریحی، منع تردد شناورهای سبک، منع ورود و خروج کشتیها به بنادر، منع فعالیتهای پشتیبانی صنایع فراساحل و آماده باش برای مواجهه با خسارت احتمالی توسط کلیه فعالان دریایی توصیه میکند.
در ادامه این هشدار آمده است: افزایش بیشینه سرعت وزش باد تا ۲۶ نات و افزایش بیشینه ارتفاع موج تا ۱/۷ متر پنجشنبه در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان خوزستان، جمعه در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان خوزستان و مناطق ساحلی و دور از ساحل استان هرمزگان، در شرق خلیج فارس، تنگه هرمز و غرب دریای عمان، شنبه در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان هرمزگان، در شرق خلیج فارس، تنگه هرمز و غرب دریای عمان و یکشنبه در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان هرمزگان، در غرب دریای عمان دور از انتظار نیست.
در این شرایط آب و هوایی اختلال در ترددهای دریایی، خطر غرق شدن شناگرها و پاره شدن تورهای صیادی، احتمال خسارت به تاسیسات ساحلی، احتمال اختلال در فعالیتهای سکوهای نفتی پیشبینی میشود بنابراین اجتناب از تردد شناورهای سبک و نیمه سنگین، منع فعالیتهای تفریحی و شیلاتی، اتخاذ تمهیدات لازم جهت فعالیت های ساحلی و فراساحل همچنین سکوهای نفتی مد نظر قرار گیرد.
به گزارش ایسنا هشدار زردرنگ به معنای این است که پدیدهای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر میشود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیدهای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار میگیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.
دیدگاه تان را بنویسید