مسمومیت دانشآموزان به مدرسه پسرانه خیام بروجرد رسید
رئیس اورژانس لرستان از مسمومیت تعدادی از دانشآموزان مدرسه پسرانه خیان بروجرد خبر داد.
![مسمومیت دانشآموزان به مدرسه پسرانه خیام بروجرد رسید](https://static1.fardanews.com/thumbnail/MGzKq9cz7Dag/SdsQBt-jClYzOjYWbHDYcYpUGMkpGTJp3QxTVGxb6TFEAfuHL-lxmP6vnw-e91LULhti2Y04Ay0wE5wkYHBslA,,/%D9%85%D8%B3%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C%D8%AA.jpg)
مهدی غیبی از تداوم مسمویت دانشآموزان در مدارس بروجرد خبر داد و اظهار داشت: امروز نیز گزارش مسمومیت تعدادی از دانشآموزان در مدرسه پسرانه خیام داشتیم.
وی در پاسخ به سئوال تسنیم درباره تعداد دانشآموزان مسموم شده افزود: هنوز جمعبندی کاملی از تعداد مسمومان نداشتهایم و بعد از تشکیل پرونده برای افراد مسموم، تعداد دانش آموزان را اعلام خواهیم کرد.
رئیس اورژانس لرستان با بیان اینکه کارشناسان اورژانس در مدرسه حضور داشته و اوضاع را تحت کنترل دارند، تصریح کرد: در حال حاضر حال دانشآموزان خوب است و مشکلی ندارند.
تسنیم
دیدگاه تان را بنویسید