بیماران قلبی بخوانند / همه چیز درباره تزریق واکسن کرونا و آنفولانزا

کد خبر: 1174035

رئیس و دبیر علمی کنگره بین المللی تازه‌های قلب و عروق، به تشریح وضعیت بیماری های قلبی پرداختند.

بیماران قلبی بخوانند / همه چیز درباره تزریق واکسن کرونا و آنفولانزا

مسعود قاسمی، روز یکشنبه در نشست خبری بیست و دومین کنگره بین المللی تازه‌های قلب و عروق، افزود: بعد از دوران سنگین پاندمی کرونا در کشور که حتی در یک سال اول بیماری، هیچ برنامه‌ای برای مقابله با این ویروس نداشتیم، جا دارد از مدافعان سلامت تقدیر و تشکر کنیم.

رئیس بیست و دومین کنگره بین المللی تازه‌های قلب و عروق افزود: انجمن آترواسکلروز در این مدت بیکار نبوده و بیش از ۲۰۰ وبینار برگزار کردیم که آمار قابل قبولی بود تا از منابع علمی روز دنیا عقب نمانیم.

وی گفت: بازگشت به فعالیت‌های حضوری پزشکان، یکی از ارکان تأثیر گذار در تأمین سلامت جامعه است.

قاسمی ادامه داد: یکی از نکات ویژه برنامه‌های انجمن آترواسکلروز، پخش زنده اعمال جراحی است. زیرا، از این طریق می‌توان به افزایش اطلاعات همکاران کمک کند.

وی افزود: برای امسال نیز ۲۲ مورد برنامه پخش زنده از اعمال جراحی قلب و عروق خواهیم بود.

قاسمی گفت: تعبیه دریچه آئورت بدون جراحی قلب باز، یکی از تکنیک‌های روز دنیا است که ما انجام می‌دهیم.

وی افزود: پیش بینی می‌شود امسال بیش از ۵ هزار شرکت کننده در کنگره داشته باشیم و در این برنامه ۵۴ مقاله برگزیده داریم که در قالب سخنرانی و پوستر ارائه خواهد شد.

رئیس انجمن آترواسکلروز ایران ادامه داد: بسیاری از تحولات در قالب همین مقالات صورت می‌گیرد.

وی افزود: ۳ مقاله برتر هم در این کنگره خواهیم داشت که جایزه‌ای هم برای آن مدنظر قرار گرفته است.

قاسمی گفت: در این کنگره بر روی چند بیماری قلب و عروق متمرکز خواهیم بود که بسیار تخصصی است. به طوری که تعبیه دریچه قلب بدون عمل باز برای درمان بیماری‌های مادرزادی قلب، از جمله بیماری‌هایی است که بر روی آن متمرکز شده ایم.

وی از ارائه تکنیک‌های جدید تصویربرداری داخل قلب خبر داد و افزود: در مورد کسانی که رگ‌های لخته دارند، در این کنگره بحث و گفتگو خواهد شد.

قاسمی گفت: عمده شهرهای کشور ما مجهز به تجهیزات درمان سکته حاد قلبی هستند که بیمار بدون ارجاع به اورژانس، مستقیماً تحت عمل جراحی قرار می‌گیرد.

رئیس کنگره تازه‌های قلب و عروق افزود: آخرین دستاوردهای قلب و عروق در دنیا، در این کنگره مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

وی گفت: یک برنامه خیلی جذاب در کنگره داریم که قبل از شروع برنامه‌های کنگره انجام می‌شود، خواندن نوار قلب بیماران اورژانسی با شرکت همکاران است.

قاسمی ادامه داد: آخرین اطلاعات در مورد بیماری‌های دریچه قلب در این کنگره ارائه خواهد شد. همچنین استفاده از داروهای نسل جدید، یکی دیگر از برنامه‌های کنگره خواهد بود.

وی افزود: آمبولی ریه که در دوران کرونا هم به شدت مشاهده می‌شد، یکی دیگر از موضوعات مورد بحث در کنگره خواهد بود.

رئیس کنگره تازه‌های قلب و عروق گفت: متأسفانه ما شاهد حجم بالای شکایات از پزشکان هستیم که باید یک تعادل در این زمینه برقرار شود. زیرا، اگر نگرانی‌ها از کارهای درمانی شدت بگیرد، با مشکلاتی برای بیماران همراه خواهد بود. لذا، باید از کادر درمان به درستی حمایت شود.

قاسمی ادامه داد: این موضوع یکی از عوامل تأثیر گذار در بی میلی پزشکان به کار درمان شده است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: برنامه اکوکاردیوگرافی، یکی از برنامه‌های مهم کنگره امسال خواهد بود.

قاسمی با بیان این مطلب که مبحث کووید ۱۹ را در کنگره خواهیم داشت، گفت: آنفلوانزا و اثرات آن بر قلب و بیماران قلبی عروقی، یکی دیگر از مباحث مهم کنگره امسال خواهد بود.

وی به مبحث پیوند قلب در کشور اشاره کرد و افزود: در مورد استفاده از ابزار کمکی برای بیمارانی که نمی‌توانند پیوند قلب شوند، در کنگره بحث و گفتگو خواهیم کرد.

قاسمی به جایگاه پرستاران در کمک به بیماران قلبی عروقی اشاره کرد و گفت: در کنگره امسال، سخنرانی‌های گروه پرستاری را خواهیم داشت. همچنین، ۱۵ امتیاز بازآموزی را برای گروه‌های پرستاری در نظر گرفته ایم.

وی، قدردانی از پیشکسوتان رشته قلب و عروق را، یکی دیگر از برنامه‌های کنگره امسال دانست و افزود: ما پزشکانی را داریم که بدون هیچ چشم داشتی، فقط به فکر خدمت به هموطنان خود بوده اند که باید مورد تجلیل قرار بگیرند.

در ادامه این نشست خبری، مسعود اسلامی دبیر علمی بیست و دومین کنگره بین المللی تازه‌های قلب و عروق، گفت: همکاران ما در رشته‌های قلب و عروق و رشته‌های وابسته، فرصت پیدا کرده اند که امسال به صورت حضوری در کنگره حاضر شوند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: ۲۰۰ نفر از اساتید داخلی و خارجی با کنگره همکاری دارند.

وی در ادامه گفت: بیماران قلبی باید دوز چهارم واکسن کرونا را تزریق کنند.

اسلامی افزود: کرونا می‌تواند برای بیماران قلبی کشنده باشد و این بیماران نباید در تزریق دوز چهارم واکسن کرونا سهل انگاری کنند.

وی تاکید کرد: همچنین بیماران قلبی باید در مهر ماه واکسن آنفلوانزا را بزنند.

اسلامی گفت: واکسن کرونا و آنفلوانزا می‌بایست به فاصله دو هفته، تزریق شوند.

وی در ارتباط با موضوع استفاده از آسپرین برای افراد بالای ۵۰ سال، تاکید کرد: این رویکرد عوض شده و ما دیگر چنین توصیه‌ای برای همه افراد بالای ۵۰ سال نداریم‌. زیرا، عوارض آن بیشتر از فایده مصرف آسپرین است. ما فقط به کسانی که دچار بیماری‌های قلبی عروقی هستند، استفاده از آسپرین را توصیه می‌کنیم.

مژده مزیدی دبیر اجرایی بیست و دومین کنگره بین المللی تازه‌های قلب و عروق، ضمن قدردانی از وزارت بهداشت و مسئولین سازمان غذا و دارو و اداره کل تجهیزات پزشکی کشور، اظهار داشت: امیدواریم با ایجاد فضایی مناسب و کار آمد با هدف هم افزایی علمی شاهد برگزاری هر چه بهتر و پر بارتر این کنگره و سمپوزیوم‌ها و همایش‌های آتی در جهت رشد و شکوفایی کشورمان باشیم.

بیست و دومین کنگره بین المللی تازه‌های قلب و عروق، از ۱۹ تا ۲۲ مهر ۱۴۰۱ در مرکز همایش‌های برج میلاد تهران برگزار می‌شود.

منبع: مهر

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت