سهام عدالت | ویرایش شماره شبا | سود سهام عدالت | ارزش سهام عدالت

امشب؛ حساب صاحبان سهام عدالت پرپول می شود؟ | خبر مهم درباره سهام عدالت متوفیان | وراث کی صاحب سهام عدالت می شوند؟

کد خبر: 1164785

معاون عملیات شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: اکنون در حال برگزاری جلسات فنی با مرکز مرکزآمار و فناوری قوه قضائیه هستیم که بتوانیم پیاده سازی‌های فنی را تا آخر شهریور انجام دهیم.

امشب؛ حساب صاحبان سهام عدالت پرپول می شود؟ | خبر مهم درباره سهام عدالت متوفیان | وراث کی صاحب سهام عدالت  می شوند؟

آقای محمود حسنلو گفت: در رابطه با سامانه انتقال سهام عدالت به وراث چند ماهی است که با قوه قضائیه در ارتباط هستیم؛ اخیرا مرکزآمار و فناوری قوه قضائیه و ریاست آن آقای کاظمی فر موافقت‌هایی را انجام دادند و اکنون در حال برگزاری جلسات فنی هستیم که بتوانیم پیاده سازی‌های فنی را تا آخر شهریور انجام دهیم.

او گفت: مهم‌ترین مشکلی که در زمینه انتقال سهام عدالت وراث وجود دارد گواهی حذف وراثت است که این گواهی به صورت کاغذی است. این کاغذ باید تبدیل به داده در سامانه شود تا بتوان از  آن استفاده کنیم؛ برای این بخش قوه قضاییه قول کمک را داده است. قسمت بعدی که تقسیم دارایی است را سپرده گذاری انجام می‌دهد و طبق زمان بندی امیدواریم که به پایان شهریور برسانیم، اگر نرسید در آن زمان دلایل را بررسی خواهیم کرد.

پیش از این مطرح شده بود که سامانه انتقال سهام عدالت به وراث تا پایان شهریور راه اندازی خواهد شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

سود سهام کدام شرکت ها در تیر پرداخت شد؟

تازه‌ترین آمارها نشان می دهد که سود سهام ۳۹ شرکت در تیر ماه سال جاری از طریق اطلاعات سامانه سجام پرداخت شده است.

تازه‌ترین آمارهای منتشر شده از سوی شرکت سپرده‌گذاری مرکزی و تسویه وجوه ‌ نشان می‌دهد که در ادامه واریز سودهای سهام با استفاده از سامانه سجام که از ابتدای سال جاری پس از ابلاغ سازمانبورس و اوراق بهادار از سوی ناشران بورسی و فرابورسی تسریع شده، در تیر ماه امسال ۳۹ ناشر حاضر در بازار سهام، سود سهامداران خود را از طریق این سامانه واریز کرده‌اند.

اسامی ۳۹ شرکت پرداخت کننده سود سهام

این گزارش می افزاید در اولین ماه تابستان سال ۱۴۰۱ شرکت‌‎های «فرابورس، پتروشیمی بوعلی، ارتباطات سیار، برکت، بیمه البرز، سرمایه گذاری هامون صبا، پتروشیمی غدیر، توسعه مسیر برق گیلان، داده پردازی ایران، آهن و فولاد غدیر ایران، سرمایه‌گذاری ‌مسکن ‌الوند، تجارت ‌الکترونیک ‌پارسیان ‌کیش، سرمایه‌گذاری ‌بهمن، سرمایه‌گذاری‌ مسکن، بیمه ‌پاسارگاد، صنعتی بهپاک، بیمه پارسیان، پتروشیمی غدیر، لوله و ماشین‌ سازی‌ ایران، صنایع چوب خزر کاسپین، تامین سرمایه امین، سرمایه گذاری‌ مسکن شمال شرق، پتروشیمی پارس‌، سرمایه گذاری پتروشیمی ساختمان خلیج فارس، لیزینگ کارآفرین، سپید ماکیان، نورد قطعات‌ فولادی، سیمان فارس نو و تولیدات پتروشیمی قائد بصیر، همکاران سیستم، پتروشیمی خراسان، نفت پارس، بانک تجارت، پتروشیمی تندگویان، بانک ملت، پاکسان، فرآورده های تزریقی ایران، تامین سرمایه خلیج فارس» سود سهامداران خود را با همکاری شرکت سپرده گذاری مرکزی سپرده از طریق سامانه سجام پرداخت کرده اند.

اسامی شرکت‌های پرداخت کننده سود سهام

گفتنی است : شرکت‌هایی که در سال جاری تا به امروز اقدام به پرداخت سود از طریق سامانه سجام کرده‌اند شامل شرکت‌های «لیزینگ پارسیان، پرداخت الکترونیک سامان کیش، گروه مدیریت ارزش سرمایه صندوق بازنشستگی کشوری، سرمایه گذاری و خدمات مدیریت صندوق بازنشستگی کشوری، سیمان شمال، صنایع کشاورزی و کود زنجان، سرمایه‌گذاری توسعه و عمران استان کرمان، نئوپان ۲۲ بهمن، سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران، سرمایه گذاری غدیر، بازرگانی و تولیدی مرجان کار، پلیمر آریا ساسول، سیمان مازندران، سرمایه گذاری توسعه ملی، سیمان شرق، مجتمع سیمان غرب آسیا، عمران و توسعه شاهد، فرآوری معدنی اپال کانی پارس، مدیریت انرژی امید تابان هور، قند نیشابور، سرمایه گذاری خوارزمی، گروه سرمایه گذاری آتیه دماوند، سرمایه گذاری سپه، سرمایه گذاری بازنشستگی کارکنان بانکها، سرمایه گذاری مسکن پردیس، تکادو، معدنی دماوند، خدمات انفورماتیک، بیمه اتکایی ایرانیان، پویا زرکان آقدره، پلی پروپیلن جم، سپیدار سیستم آسیا، سیمان سپاهان، گردشگری ایرانیان، سیمان آرتا اردبیل، خاک چینی ایران، فرز، به پرداخت‌ملت، گروه توسعه مهرآیندگان، سیمان کرمان و بیمه ما» هستند.

منبع: تجارت نیوز

کدام مشمولان می‌توانند وام بانکی بگیرند؟

مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات) شرایط توثیق سهام برای دریافت وام را تشریح و تاکید کرد: همه مشمولان سهام عدالت می‌توانند از این سهام به عنوان وثیقه استفاده کنند.

محمد باغستانی در جمع خبرنگاران با اشاره به رونمایی از فاز اول سامانه توثیق الکترونیک هوشمند ستاره، درمورد اینکه برای تاخذ وام چه میزان سهام لازم است، گفت: این موضوع در اختیار بانک بوده و بستگی به بانک دارد. ممکن است بانک برای ارائه وام ۱۰ میلیون تومانی، ۲۰ میلیون تومان وثیقه بخواهد.

وی در مورد مشمولان سهام عدالت نیز توضیح داد: همه مشمولان سهام عدالت می‌توانند از این سهام به عنوان وثیقه استفاده کنند. هم مشمولانی که روش مستقیم را انتخاب کرده و هیچ میزان از سهام خود را نفروخته بودند، هم مشمولانی که روش مستقیم را انتخاب کرده و بخشی از سهام خود را فروختند و هم مشمولانی که روش غیرمستقیم را انتخاب کرده بودند. در واقع هر فرد به میزان دارایی خود می تواند برای توثیق سهام اقدام کند.

مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات) در ادامه در مورد انتقال سهام عدالت متوفیان نیز توضیح داد: سامانه انتقال سهام عدالت متوفیان تا پایان شریورماه راه اندازی شده و وراث این افراد می توانند برای انتقال سهام عدالت اقدام کنند.

منبع: ایسنا

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

تازه های سایت