سندرم عجیبی که خواننده مشهور به آن مبتلا شد + راه‌های درمان

کد خبر: 1153937

بیانیه جاستین بیبر، خواننده کانادایی مبنی بر ابتلای خود به سندرم رمزی هانت، بسیاری را بر آن داشت تا به جست و جو درباره این بیماری نادر بپردازند.

سندرم عجیبی که خواننده مشهور به آن مبتلا شد + راه‌های درمان

سندرم رمزی هانت یک بیماری عصبی ناشی از ویروس واریسلا زوستر است. همان ویروسی که باعث آبله مرغان در کودکان و زونا در بزرگسالان می‌شود که یک بیماری پوستی است.

ویروس «واریسلا زوستر» می‌تواند حتی پس از مدت‌زمان بهبودی از «آبله مرغان» در بدن فرد باقی بماند و دوباره با تحریک و التهاب اعصاب صورت از خواب بیدار شود.

این سندرم به طور رسمی به عنوان هرپس زوستر گوش شناخته می‌شود. نام رایج‌تر آن از نام جیمز رمزی هانت، متخصص مغز و اعصاب که برای اولین بار این بیماری را کشف کرد، گرفته شده است.

راه تشخیص

گزارشی از روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» به نقل از دکتر آنا والد، متخصص بیماری‌های عفونی در دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن منتشر شده است که می‌گوید: «اعصابی که از صورت فرد می‌گذرند از کانال‌های استخوانی بسیار باریک عبور می‌کنند و هنگامی که ملتهب می‌شوند، متورم شده و توانایی عملکرد خود را از دست می‌دهند.»

بر اساس گزارش نیویورک تایمز، این بیماری هم مردان و هم زنان را تحت تاثیر قرار می‌دهد و می‌تواند منجر به بروز فلج در یک طرف صورت، بثورات دردناک و تاول شود.

در این گزارش اشاره شده که این بیماری در افراد مسن شایع‌تر است؛ برخی از بیماران تغییراتی را در شنوایی خود تجربه می‌کنند و ممکن است صدا‌هایی را در یک گوش خود بلندتر از گوش دیگر بشنوند یا به وزوز (زنگ مزمن در گوش) یا حتی ناشنوایی در گوش مبتلا شوند.

این گزارش توضیح داده است که درد گوش و صورت معمولاً بخشی از این سندرم است و برخی از بیماران ممکن است از سرگیجه رنج ببرند. احتمال ابتلا به سندرم رمزی هانت هر سال برای حدود ۵ تا ۱۰ نفر از هر ۱۰۰۰۰۰ نفر وجود دارد.

بیماری ترسناکی نیست

دکتر ولید جاوید، مدیر پیشگیری و کنترل عفونت در بیمارستان Mount Sinai در مرکز نیویورک به روزنامه آمریکایی گفته که این سندرم ممکن است برای هر کسی اتفاق بیفتد؛ اما او تاکید کرد که این بیماری چیزی نیست که مردم از آن بترسند.

"نیویورک تایمز" به نقل از محققان توضیح داده که در افراد مبتلا به این سندرم ممکن است زمان زیادی طول بکشد تا بیماریشان دقیق تشخیص دقیق داده شود. اصطلاح "رمزی هانت" مبهم است و این بیماری ممکن است علائمی شبیه به "فلج بل" که شایع‌ترین نوع فلج موقت عصب صورت است داشته باشد.

در این زمینه، دکتر والد به این روزنامه گفته است که پزشکان معمولا با شناسایی جوش‌های کوچکی که در گوش بیمار ظاهر می‌شوند، سندرم رمزی هانت را تشخیص می‌دهند.

راه‌های درمان

در مورد روش‌های درمان و پیشگیری از این بیماری، نیویورک تایمز به نقل از دکتر مایکل ایسون، استاد بیماری‌های عفونی در کالج پزشکی "نورث وسترن فاینبرگ" آمریکا، می‌گوید که اکثر افرادی که به سندرم رمزی هانت مبتلا هستند، به طور کامل بهبود می‌یابند. اگرچه طول مدت بیماری می‌تواند متفاوت باشد.

او گفت: برای برخی افراد هفته‌ها و برای برخی دیگر ماه‌ها طول می‌کشد، اما در موارد نادر ممکن است فلج صورت یا کم شنوایی دائمی باشد.

دکتر والد نیز گفته است که درمان سندرم «رمزی هانت» معمولاً شامل مصرف دارو‌های ضد ویروسی سنتی است که در برخی موارد، ممکن است برای بیماران انواع دارو‌های «استروئیدی» تجویز شود.

او در اظهارات خود اشاره کرده است که فیزیوتراپی معمولا برای این بیماران توصیه نمی‌شود، اما این کار برای آن مضر نخواهد بود.

منبع: ارم نیوز

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت