حقوق بازنشستگان| واریز حقوق بازنشستگان| اخبار متناسب سازی حقوق بازنشستگان
فوری؛ خبر مهم دولت جدید برای بازنشستگان | اصلاح حکم بازنشستگی
هیئت عمومی دیوان عدالت اداری با صدور رایی، الزام به اصلاح حکم بازنشستگی با توجه به پرداخت حق بیمه اضافه کار را تایید کرد.
![فوری؛ خبر مهم دولت جدید برای بازنشستگان | اصلاح حکم بازنشستگی](https://static2.fardanews.com/thumbnail/u4tpf8Q6Nyr4/SdsQBt-jClYzOjYWbHDYcYpUGMkpGTJp3QxTVGxb6TFEAfuHL-lxmP6vnw-e91LUb85m5fpbpn3zImzSIOmVmw,,/%D8%AD%D9%82%D9%88%D9%82+%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%86%D8%B4%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%86.jpg)
به دنبال اعلام تعارض الزام به اصلاح حکم بازنشستگی با توجه به پرداخت حق بیمه ایام اضافه کار و استحقاق دریافت مابهالتفاوت ناشی از اعمال آن در مستمری بازنشستگی ( رأی شماره ۱۰۸۴ مورخ ۱۴۰۰/۳/۲۵ هیأت عمومی دیوان عدالت اداری ) هیات عمومی دیوان عدالت اداری، در رای وحدت رویه، خود حکم کرد: حقوق اضافه کار که پرداخت آن ناشی از ارجاع کار اضافی به کارگر باشد، از موارد مشمول کسر حق بیمه بوده و در مواردی که بابت آن به سازمان تأمین اجتماعی حق بیمه پرداخت گردیده، میبایست در تعیین مستمری بازنشستگی محاسبه و از تاریخ برقراری مستمری بازنشستگی پرداخت گردد.
این رأی به استناد بند ۲ ماده ۱۲ و ماده ۸۹ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب سال ۱۳۹۲ برای شعب دیوان عدالت اداری و سایر مراجع اداری مربوط در موارد مشابه لازم الاتباع است.
منبع:گسترش نیوز
دیدگاه تان را بنویسید