حقوق بازنشستگان| واریز حقوق بازنشستگان| اخبار متناسب سازی حقوق بازنشستگان

شگفتانه دولت برای بازنشستگان در شب یلدا | واریزی ۲.۰۰۰.۰۰۰ تومانی به حقوق بازنشستگان با فرمول جدید | احکام جدید بازنشستگان لشگری چه زمانی صادر می‌شود؟

کد خبر: 1100508

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی: متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از همین ماه لحاظ و پرداختی‌ها از ۲۰ آبان شروع می‌شود

شگفتانه دولت برای بازنشستگان در شب یلدا | واریزی ۲.۰۰۰.۰۰۰ تومانی به حقوق بازنشستگان با فرمول جدید | احکام جدید بازنشستگان لشگری چه زمانی صادر می‌شود؟

حقوق بازنشستگان |  با پرداخت علی‌الحساب متناسب‌سازی به حساب بازنشستگان لشگری، به نظر می‌رسد که تا صدور احکام فاصله داریم.

بازنشستگان لشگری در تماس با خبرنگار ایلنا، از عدم صدور احکام متناسب‌سازی انتقاد کردند؛ این بازنشستگان با بیان اینکه ماه‌هاست یک میلیون تومان به عنوان علی‌الحساب متناسب‌سازی می‌گیریم، خواستار تهیه جداول و صدور احکام جدید برمبنای آن‌ها شدند.

پیگیری‌های ما از کانون بازنشستگان تامین اجتماعی نیروهای مسلح و همچنین صندوق بازنشستگی لشگری نشان می‌دهد که تهیه جداول نهایی شده و به اتمام رسیده منتها صندوق در تلاش برای تامین اعتبار است؛ پس از اختصاص اعتبار مناسب، احکام حقوقی جدید بازنشستگان بر مبنای متناسب‌سازی صادر و بارگذاری خواهد شد.

در عین حال، زمان دقیق صدور احکام مشخص نیست؛ در صورتی که کار تا پایان آذر به سرانجام نرسد، این بازنشستگان بار دیگر علی‌الحساب دریافت خواهند کرد.  

مشمولین متناسب سازی حقوق بازنشستگان

 پنجم آذرماه دو میلیون تومان به عنوان علی‌الحساب متناسب‌سازی برای بازنشستگان و مستمری‌بگیران صندوق لشگری واریز شد. یک میلیون تومان علی‌الحساب متناسب‌سازی مهر و ساعتی بعد، یک میلیون تومان علی الحسابِ متناسب‌سازی آبان.

براساس اعلام صندوق بازنشستگی لشگری، به موجب جزء ( ۱ ) بند ( ر ) ماده ۲۸ قانون برنامه هفتم توسعه، فقط مشترکینی که تا پایان سال ۱۴۰۲ خدمت آنان پایان یافته است، در شمول متناسب سازی قرار می‌گیرند. هنوز احکام جدید متناسب‌سازی برای این بازنشستگان صادر نشده؛ زمان دقیق ابلاغ احکام مشخص نیست.

اجرای متناسب‌سازی در تامین اجتماعی با انتقاد بازنشستگان و مستمری‌بگیران این سازمان مواجه شده است؛ افزایش متناسب‌سازی برای حداقل‌بگیران حدود ۷۰۰ هزار تومان است و میانه‌بگیران نیز می‌گویند توقعات‌مان برآورده نشده است.

چطور وضعیت معاشِ بازنشستگان حداقل‌بگیر بهبود می‌یابد؟

«حسن صادقی» رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری در رابطه با متناسب‌سازی و اجرای آن می‌گوید: مشکل این است که قانون‌گذار یا همان مجلس، متوجه نبوده چه چیزی تصویب کرده؛ از سوی دیگر، ذینفعان با اطلاعات اشتباهی که در فضای مجازی منتشر شده، تصور می‌کنند باید حقوق‌شان ۹۰ درصد افزایش یابد و ۴۰ درصد آن را بایستی امسال بگیرند؛ مثلاً حداقل‌بگیر تصور می‌کند امسال ۴۰ درصدِ ۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان باید به عنوان متناسب‌سازی پرداخت شود. مجری قانون نیز می‌بیند اگر قانون وضع شده را با همین شاکله فعلی اجرا کند، هیچ نفعی برای حداقل‌بگیران ندارد.

او افزود: تامین اجتماعی که خود را در این گرفتاری می‌بیند، از متخصصان امر نظرخواهی می‌کند؛ واقعیت این است که در قانون مصوب مجلس، چیزی به نامِ متناسب‌سازی برای حداقل‌بگیران یافت نمی‌شود؛ این قانون به دنبال احیای ۹۰ درصدِ نسبت مستمری به حداقل‌ مستمری در زمان برقراری مستمری‌ست؛ حداقل‌بگیری که آن زمان کف مستمری را می‌گرفته، امروز هم همان حداقل را می‌گیرد، لذا مشمول نمی‌شود. اما برای فردی که مثلاً زمانی با ۶۰ هزار تومان بازنشست شده که حداقل حقوق ۲۰ هزار تومان بوده، امروز باید برایش این نسبتِ مستمری به حداقل حقوق (نسبت سه برابری) احیا شود و آن را در سه نوبت به عنوان متناسب‌سازی بگیرد. اگر بخواهد نسبت آن زمان حفظ شود، امروز حداقل حقوق ۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است و این فرد علی‌القاعده باید ۲۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان مستمری ماهانه بگیرد.

اعتراض بازنشستگان فرهنگی

(ششم آذر)، جمعی از بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۲ با تجمع مقابل نهاد ریاست جمهوری، خواستار برآورده شدن مطالبات خود شدند. این بازنشستگان می‌گویند:  ۶۰ درصد پاداش بازنشستگی ما بعد از گذشت پانزده ماه پرداخت نشده؛ در هفته‌های اخیر به نهادهای مرتبط از جمله سازمان برنامه و بودجه مراجعه کردیم اما پاسخی نگرفتیم؛ امیدواریم رئیس جمهور صدای ما را بشنود و خواسته‌های ما را برآورده سازد.

آن‌ها خواستار پرداخت سریع پاداش پایان خدمت و مطالبات مزدی خود شدند.

محمدجواد عسگری در مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود در مورد موضوع قانون رتبه‌بندی بازنشستگان آموزش و پرورش گفت: با وجود جلسات متعدد در مورد موضوع اجرای قانون رتبه‌بندی بازنشستگان و پرداخت معوقات رتبه‌بندی از تاریخ اول مهر ماه ۱۴۰۰ و پس از آن که با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه و معاون حقوقی رئیس جمهور انجام شد و این موضوع نیز حل و فصل شد اما هنوز این موضوع اجرایی نشده است.

نماینده مردم زرین دشت و داراب در مجلس ادامه داد: معوقه حقوق ناشی از برقراری فوق‌العاده رتبه‌بندی از ۳۱ شهریور تا پایان سال ۱۴۰۰۰، تأثیر رتبه‌بندی در حقوق بازنشستگی برای بازنشستگان فرهنگی از ۳۱ شهریور تا ۳۰ بهمن ۱۴۰۰، همچنین معوقات مربوط به تغییر رتبه از ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ تا پایان سال ۱۴۰۲ برای بازنشستگان ۳۱ شهریور تا ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ طبق دستورالعمل متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان که باید ۹۰ درصد فوق العاده رتبه‌بندی به حقوق بازنشستگان اضافه شود اما اجرایی نشده است که این خلاف قانون بوده و باید دولت و دستگاه‌های متولی اقدام لازم را انجام دهند تا بازنشستگان که سرمایه مملکت بوده و همچنین درگیر مسائل مالی هستند، به حق خود برسند.

نایب رئیس کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۴ توضیحاتی را درباره نحوه محاسبه حقوق سال آیندۀ کارمندان و بازنشستگان ارائه کرد.

به گزارش فارس، محسن زنگنه نایب رئیس کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۴ صبح امروز در گفت‌و‌گویی تلویزیونی درباره میران حقوق بازنشستگان برای سال آینده براساس لایحه بودجه گفت: شاغلین دو دسته حقوق دارند، یعنی دریافتی آنها شامل یک بسته‌ای است که یک بخشی از این بسته، شامل یک حقوق است و یک فوق العاده، که از این حقوق و فوق العاده کسورات یا یک مبالغی به عنوان بیمه بازنشستگی کسر می‌شود.وی افزود: غیر از این شاغلین ممکن است فوق العاده های دیگری هم بگیرند مثلاً فوق العاده هایی که به شاغلین در مناطق محروم تعلق می‌گیرد، لذا در قانون متناسب سازی به اینها کاری نداریم، قانون متناسب سازی می‌گوید که باید در پایان سه سال، یعنی سال ۴۰۵ حقوق، ۹۰ درصد حقوق ثابت فرد شاغل و‌ فوق العاده هایی که مشمول کسورات می‌شود، باشد.زنگنه تصریح کرد: ممکن است دو شغل مشابه حقوق های مختلفی را دریافت کنند اما ما باید ببینیم رقمی که از یک شاغل به عنوان کسورات بازنشستگی کم می‌شود چقدر است و من خواهش می‌کنم بازنشستگان عزیز حقوق خود را با دریافتی همتراز خودشان مقایسه نکنند.وی افزود: در قانون متناسب‌سازی که در برنامه هفتم آمده قرار بر این بوده که در سال اول ۴۰ درصد این فاصله امسال پر شود یعنی اگر من با حقوق شاغل، مثلاً پنج میلیون تومان فاصله دارم قرار است که ۴۰ درصد این پنج تومان امسال پر شود یعنی تقریبا دو میلیون تومان می شود و قرار است این دو میلیون تومان امسال جبران شود و سه میلیون دیگر هم در سالهای بعد انجام شود.
این نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نکته دیگر این است که دولت در جلسه‌ای که ما هفته گذشته داشتیم و من اطلاع رسانی هم کردم ایرادی که به دولت داشتیم این بود که گفتیم همین ۴۰ درصد هم اعمال نشده است، یعنی همین تکلیفی هم که دولت داشته انجام نشده است.وی اضافه کرد: دولت می گوید برای این کار حداقل ۷۵ هزار میلیارد تومان پول می‌خواهم که شما برای من فقط ۵۰ میلیارد در سال گذشته اید، ما در جلسه‌ای که با دولت داشتیم در لایحه بودجه دیگر بندی نیاوردیم چون این قانون دائمی دارد و قانون هم صراحت دارد و برنامه پنجم کاملا شفاف همه چیز را گفته و دولت هم مکلف است انجام بدهد لذا ما دیگر در لایحه بودجه ۴۰۴ به این امر نپرداختیم و ما فقط پول آن را در ردیف های لازم در بخش دوم بودجه می‌گذاریم.وی گفت: توافقی که ما با دوستان سازمان برنامه بودجه کردیم این بود که شما از برج ۹ حداقل از برج آینده این ۴۰ درصد را تامین کنید و حساب و کتاب کردند و گفتن پولش را داریم و گفتیم شما از برج ۹ آنهایی که انجام ندادید را تا آخر سال پر کنید و ۳۰ درصد سال آینده را هم ما در بودجه می‌بینیم و فقط درباره این ۹ ماه اول که دولت به تکلیف خود عمل نکردند، معوقه خواهند داد تا ما بتوانیم با دولت مبلغ کسری را حل کنیم. وی افزود: انشالله همین امسال از منابعی که دولت دارد بتوانیم منابع را تامین کنیم تا بتونیم متناسب سازی را انجام بدهیم.

حقوق سال آیندۀ کارمندان و بازنشستگان چگونه محاسبه می‌شود؟

 پس از نامه ابلاغی رئیس مجلس، سازمان‌های امور استخدامی و برنامه بودجه یک هفته مهلت دارند که دو ایراد وارد شده بر آیین‌نامه متناسب‌سازی را رفع کنند.

پس از ابلاغ رئیس مجلس، بازنشستگان کشوری در انتظار اصلاح آیین‌نامه متناسب‌سازی و صدور احکام جدید هستند.

عسگر فریاد، فعال صنفی بازنشستگان کشوری و از اعضای کمیته پیگیری اصلاح متناسب‌سازی در ارتباط با جداول جدید متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان گفت: این جداول باید به تایید هیات وزیران برسد و همراه با دستورالعمل اجرایی به صندوق ابلاغ شود. در عین حال، تصویب‌نامه هیات وزیران که آیین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی نیز هست، نیازمند اصلاح است که این امر از سوی ریاست مجلس ابلاغ شده است. در نامه ابلاغی رئیس مجلس، دو ایراد کلی ذکر شده که باید برطرف شود.  

با تکمیل فرایند پرداخت حقوق و متناسب‌سازی آبان‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی، معاون بیمه‌ای این سازمان، در خصوص نحوه اجرای طرح متناسب‌سازی توضیحاتی ارائه کرد.

او افزود: برای بازنشستگان فرهنگی و بازنشستگان وزارت بهداشت و درمان، جداولی در سازمان برنامه و بودجه با مشارکت نمایندگان بازنشستگان و مدیران صندوق کشوری تدوین شد؛ یک جدول عام نیز برای همه مشمولین قانون مدیریت خدمات کشوری تهیه شده است. این جداولِ مورد توافق ما قرار است به زودی ابلاغ شود. دستورالعمل اجرایی و جداول در نشست با حضور نمایندگان بازنشستگان تدوین شد و باید این دو مولفه از سوی هیات دولت برای اجرا به صندوق‌های بازنشستگی ابلاغ شود.

به گفته فریاد، جدولی که بعداً با امضای روسای سازمان امور استخدامی و سازمان برنامه و بودجه به صندوق بازنشستگی کشوری ابلاغ خواهد شد، تنفیذ شده از سوی هیات دولت است، به جز هیات دولت، هیچ نهاد یا کمیته‌ای قدرت قانونی ابلاغ جداول و آیین‌نامه جدید را ندارد.

این فعال صنفی بازنشستگان با بیان اینکه پس از نامه ابلاغی رئیس مجلس، سازمان‌های امور استخدامی و برنامه بودجه یک هفته مهلت دارند که دو ایراد وارد شده بر آیین‌نامه متناسب‌سازی را رفع کنند؛ افزود: امیدواریم توافقاتی که در نشست‌های برگزار شده داشتیم به رسمیت شناخته شود؛ جداول را هیات دولت امضا کند و در آذرماه احکام حقوقی جدید بازنشستگان کشوری صادر شود.

حداقل حقوق بازنشستگان در سال آینده چقدر می‌شود؟ 

به موجب مصوبه کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴ که صبح امروز برگزار شد؛ میزان حداقل حقوق بازنشستگان تعیین شد.

به گزارش همشهری آنلاین، ‌ رحیم زارع در توضیح مصوبات صبح امروز کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴ گفت: سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴ از مصوبه این کمیسیون برای تعیین حداقل حقوق بازنشستگان در سال آینده و همچنین میزان افزایش حقوق آن‌ها خبر داد.

به موجب مصوبه کمیسیون تلفیق، حداقل حقوق حقوق بگیران ۱۳ میلیون تومان و حداقل حقوق بازنشستگان ۱۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان تعیین شد؛ میزان حداقل حقوق بازنشستگان در لایحه دولت ۱۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان پیش بینی شده بود.

وی افزود: همچنین با مصوبه کمیسیون، ضریب افزایش حقوق بازنشستگان ۲۰ درصد تعیین شد که باید در این بخش متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان نیز عملیاتی و اجرا شود.

زارع بیان کرد: کمیسیون تصویب کرد ۷۰ درصد عوارض کالاهای آسیب‌رسان در اختیار وزارت بهداشت، ۱۰ درصد وزارت ورزش و جوانان، ۲۰ درصد وزارت آموزش و پرورش و ۱۰ درصد از منابع حاصله صرف زیرساخت‌ها در وزارت بهداشت و درمان شود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق همچنین گفت: با تصویب کمیسیون، از ۱۶ هزار میلیارد تومان عوارض صنعت برق، ۵ درصد آن در اختیار توانیر و ۶۵ درصد آن در اختیار سازمان انرژی‌های تجدید پذیر قرار گیرد.

وی تاکید کرد: مصوبات کمیسیون تلفیق در صورت تصویب در صحن علنی و تائید شورای نگهبان اجرایی می‌شود.

واریزی شگفت انگیز به حقوق بازنشستگان  با فرمول جدید

یک فعال صنفی بازنشستگان کشوری گفت: اصلاح احکام جدید در انتظار تایید هیات وزیران است.

 بازنشستگان کشوری در انتظار اصلاح احکام متناسب‌سازی هستند؛ ماه گذشته چندین نشست در سازمان برنامه و بودجه برگزار شد که خروجی آن، دستور برای تامین کسری اعتبار متناسب‌سازی بود. قرار شد احکام متناسب‌سازی براساس جداول جدید صادر شود.

ایلنا نوشت: عسگر فریاد، نماینده بازنشستگان کشوری و عضو کمیته پیگیری اصلاح احکام در این رابطه گفت: جداول متناسب سازی جدید حقوق بازنشستگان نهایی شده و در انتظار تصویب هیات وزیران است.

او افزود: جداول مورد توافق بین بازنشستگان و کارشناسان سازمان برنامه و بودجه کشور و سازمان اداری و استخدامی و همچنین صندوق‌های بازنشستگی تهیه شده و بر اساس آنها برآورد اعتبار لازم توسط صندوق های بازنشستگی در تاریخ ۲۱ آبان ماه صورت گرفته؛ مبلغ مورد نیاز ۷۵ همت است.

به گفته فریاد، این جداول باید به تصویب هیات وزیران برسد و به زودی با دستور العمل اجرایی به صندوق‌های بازنشستگی جهت صدور احکام ابلاغ می‌شود.

او تاکید کرد: در صورت تایید هیات وزیران، اصلاح احکام عملی می‌شود و حقوق آذرماه بازنشستگان کشوری براساس احکام حقوقی جدید پرداخت خواهد شد.

رئیس کارگروه کمیته تلفیق کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی از تصویب طرح بیمه زنان سرپرست خانوار برای سال آینده خبر داد.

احمد فاطمی رئیس کمیته تلفیق کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، در تشریح برخی از مصوبات کارگروه متبوعش برای حمایت از اقشار آسیب‌پذیر، گفت: در یکی از مصوبات مقرر شد ۱۰۰ میلیارد تومان از محل هدفمندی یارانه‌ ها به تأمین اجتماعی داده شود تا زنان سرپرست خانوار بیمه شوند به‌عبارتی با این مصوبه با هزینه دولت زنان سرپرست خانوار در سال آینده بیمه می‌شوند.

وی افزود: همچنین در مصوبه‌ای دیگر قرار شد حقوق حداقل‌ بگیران که دولت ۲۰ درصد تعیین کرده بود چه شاغلان و چه بازنشستگان در سال آینده ۳۰ درصد افزایش یابد.

رئیس کمیته تلفیق کمیسیون اجتماعی مجلس بیان کرد: همچنین دولت افزایش ۲۰ درصدی را برای مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در نظر گرفته بود که اعضا مصوب کردند که این میزان به ۴۰ درصد افزایش یابد.

فاطمی اظهار کرد: همچنین مصوب شد که از محل افزایش ۸ درصدی جرایم رانندگی ۵۰۰ دستگاه موتورلانس و ماشین‌های اورژانس اجتماعی وارد شود و در اختیار اورژانس اجتماعی قرار گیرد.

مصوبات کمیسیون‌های تخصصی درباره لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ برای تبدیل شدن به قانون نیاز به تأیید کمیسیون تلفیق بودجه و تصویب نمایندگان در جلسه علنی دارد./ منبع: تسنیم

اعلام فرمول نهایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان

فرمول نهایی متناسب‌ سازی حقوق بازنشستگان اجرا شده برای بازنشستگان سایر سطوح سازمان تامین اجتماعی برای سال جاری اعلام شد.

به گزارش ایلنا، فرمول متناسب سازی حقوق بازنشستگان سایر سطوح سازمان تامین اجتماعی اعلام شد.

طبق این گزارش، در مورد متناسب سازی بین کانون بازنشستگان و سازمان تامین اجتماعی اختلاف نظری وجود داشته که اگر مطابق نظر سازمان تامین اجتماعی متناسب سازی می‌شد، فرمول دیگری مطرح می‌شد اما با پافشاری تشکل‌های بازنشستگان، فرمولی متناسب‌تر با اصل متناسب‌سازی اجرا شد.

پیشنهاد بازنشستگان بدین صورت بوده است که دستمزد سال برقراری بازنشستگی بر حداقل دستمزد سال بازنشستگی تقسیم شود و از حاصل تقسیم دستمزد سال ۱۴۰۳ بر حداقل دستمزد سال جاری کسر شود، عدد به دست آمده ضرب در ۹۰ درصد و ضرب در حداقل دستمزد سال جاری شود.

از آنجا که قرار است این ۹۰ درصد در سه مرحله ۴۰ درصد و ۳۰ درصد و ۳۰ درصد اجرایی شود، برای سال اول این عدد ضرب در ۴۰ درصد می‌شود که میزان افزایش حقوق برای سال را تعیین می‌کند و برای سال‌های آینده این عدد ضرب در ۳۰ درصد و به حقوق اضافه می‌شود.

بازنشستگان حداقل بگیر نیز طبق فرمول افزایش ده درصدی نسبت به پایه حقوق مستمری، کمک معیشتی دریافت کرده‌اند.

فرمول مورد توافق واقع شده متناسب سازی سایرسطوح که توسط سازمان تامین اجتماعی اجرا شده است، به شرح ذیل است:

فرمول متناسب سازی حقوق بازنشستگان

تغییرات ویژه در فرمول همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از آذرماه

یک نماینده مجلس در مورد اجرای متناسب‌سازی تا پایان سال توضیح داد.

به گزارش ایلنا، در آبان ماه، همسان‌سازی برای بازنشستگان کشوری و تامین اجتماعی به اجرا درآمد؛ بازنشستگان لشگری علیرغم وعده‌ها هنوز مشمول همسان‌سازی نشده اند. کشوری‌ها نیز در انتظار اصلاح متناسب‌سازی هستند این در حالیست که کارگران بازنشسته همچنان به نحوه اجرای متناسب‌سازی اعتراض دارند.

محسن زنگنه، نایب رئیس کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی در این رابطه گفت: کمیته متناسب‌سازی مجلس مصوب کرد که باید عین ماده ۲۸ قانون برنامه هفتم توسعه اجرایی شود و دولت مکلف است در سال اول ۴۰ درصد و در دو سال بعد ۳۰ درصد متناسب‌سازی را اجرایی کند به گونه‌ای که در پایان سال سوم، دریافتی بازنشسته ۹۰ درصد حقوق شاغل همتراز به علاوه فوق العاده‌های مشمول کسورات باشد.

او افزود: سوال اینجاست که الان ۸ ماه از سال گذشته و دولت هنوز به تعهد خود کامل عمل نکرده، چه باید کرد؟ ما توافق کردیم که از برج ۹ یعنی آذرماه، ۴۰ درصد متناسب‌سازی برای همه بازنشستگان کشور اجرا شود؛ برج ۹.۱۰، ۱۱ و ۱۲ همه بازنشستگان (منظور کشوری‌ها و لشگری هاست) این ۴۰ درصد را دریافت کنند؛ سال بعد هم ۳۰ درصد اعمال شود.

زنگنه در ارتباط با کمبود بودجه گفت: دولت می‌گوید بودجه برای اجرای متناسب‌سازی بازنشستگان کشوری به اندازه کافی اختصاص نیافته و ۲۵ همت کسری بودجه وجود دارد؛ ما در مجلس گفتیم احکام بازنشستگان را از اول فرودرین ۱۴۰۳ بزنید؛ مبالغی که مربوط به ماه‌های اول سال است، طبق توافق سازمان برنامه و بودجه جزو طلب بازنشستگان باشد که باید در بودجه ۱۴۰۴ این طلب نیز دیده شود و تامین گردد.

زمان پرداخت معوقات همسان سازی حقوق بازنشستگان

یک فعال صنفی بازنشستگان کشوری گفت: به محض تامین ۲۵ همت کسری بودجه، احکام جدید همسان سازی با برآورد ۷۵ همت صادر و معوقات از اول فروردین ماه سال ۱۴۰۳ پرداخت خواهد شد.

به نقل از ایلنا، یک فعال صنفی بازنشستگان کشوری اعلام کرد که احکام حقوقی جدید بازنشستگان کشوری در دهه اول آذرماه صادر خواهد شد. وی افزود که به محض تأمین کسری بودجه ۲۵ همتی، احکام جدید همسان‌سازی با برآورد ۷۵ همت صادر شده و معوقات از اول فروردین‌ماه سال ۱۴۰۳ پرداخت خواهد شد.

بازنشستگان کشوری منتظر اصلاح احکام متناسب‌سازی بر اساس جداول توافق‌شده در نشست‌های برگزار شده با سازمان برنامه و بودجه هستند. با این حال، به نظر می‌رسد حقوق آبان‌ماه همانند مهرماه پرداخت خواهد شد و احکام جدید در هفته آینده صادر نخواهد شد.

غلامرضا اصغری مراللو، فعال صنفی بازنشستگان کشوری، در این رابطه گفت: طی پیگیری‌هایی که صورت دادیم و تماس‌هایی که برقرار کردیم، متوجه شدیم به جهت زمان‌بر بودن طی مراحل اخذ مجوز برای تامین ۲۵ همت اعتبار کسری بودجه برای اجرای کامل قانون و عمل به متناسب‌سازی مطابق جداول تنظیم شده، حقوق آبان ماه طبق روال حکم مهرماه پرداخت خواهد شد.

او افزود: اما به محض تامین ۲۵ همت کسری بودجه، احکام جدید همسان سازی با برآورد ۷۵ همت صادر و معوقات از اول فروردین ماه سال ۱۴۰۳ پرداخت خواهد شد.

اصغری مراللو تاکید کرد: این مراحل زیاد طول نخواهد کشید و مطمئناً این کار در دهه‌ اول آذرماه عملی خواهد شد. بازنشستگان بدانند کار صورت خواهد گرفت و انشالله هیچ حقی از مستمری‌بگیران صندوق کشوری ضایع نخواهد شد.

همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری براساس قانون برنامه هفتم توسعه، نیاز به ۷۵ همت بودجه دارد که سازمان برنامه و بودجه برای تامین ۲۵ همت کسری آن دستور صادر کرده است.

همسان سازی حقوق بازنشستگان یکی از موضوعات به شدت مهم جامعه میباشد.

همسان سازی حقوق بازنشستگان یکی از موضوعات به شدت مهمی است که برای تمامی افراد سوالهای زیادی را ایجاد کرده است. همسان سازی حقوق بازنشستگان لشکری به دست افراد نرسیده است. همسان سازی حقوق بازنشستگان به معنای افزایش دستمزد مردم در طول سال میباشد. برای همین موضوع اهمیت زیادی دارد. برای با خبر شدن از جزئیات بیشتر و کسب اطلاعات بیشتر اندیشه معاصر را تا انتها دنبال کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

جدول حقوق بازنشستگان کشوری به تفکیک استان‌ها

 میانگین حقوق خردادماه بازنشستگان در سال 1403، رقمی در حدود 13٬238٬000 تومان بوده است.

وضعیت حقوق بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری در استان‌های مختلف به صورت تفکیکی و طبق جدول ارائه شده اعلام شده است.​

به گزارش اقتصاد آنلاین، بر اساس اطلاعات صندوق بازنشستگی کشوری؛ وضعیت حقوق بازنشستگان در استان‌های کشور به صورت تفکیکی و طبق جدول ارائه شده اعلام شد.

آمار بازنشستگان کشوری تا پایان خردادماه 1403 به 1٬718٬446 نفر رسیده است. بیشترین تعداد مربوط به بازنشستگان وزارت آموزش و پرورش با بیش از یک میلیون و 92 هزار نفر است.

حقوق بازنشستگان

همچنین میانگین حقوق خردادماه بازنشستگان در سال 1403، رقمی در حدود 13٬238٬000 تومان بوده است./ اقتصاد آنلاین

براساس احکام جدید صادر شده برای بازنشستگان کشوری، از این پس حقوق آنان تا پایان سال ۱۴۰۳ با اعمال رقم ناشی از ۴۰ درصد اجرای متناسب‌سازی به حسابشان واریز خواهد شد.

به گزارش تسنیم، براساس ماده 4 آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی، از مردادماه سال جاری، سازمان امور اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه موظف شدند تا با همکاری دستگاه‌های اجرایی، جداول متناسب‌سازی حقوق را تهیه و امتیازات مربوط به آن را نهایی کنند. این جداول پس از نهایی‌سازی و اعمال ضریب سال بازنشستگی به صندوق‌های بازنشستگی ارسال شدند.

سازمان امور اداری و استخدامی با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و استفاده از اطلاعات سامانه سینا، داده‌های مربوط به شاغلان را دریافت و آنها را در 20 گروه دسته‌بندی کرد. سپس میانگین هر گروه با توجه به ضریب حق شغل، حق شاغل، فوق‌العاده شغل، ایثارگری، سختی کار و سایر عوامل محاسبه شد و امتیاز میانگین هر گروه به دست آمد.

پس از آن، 90 درصد از حقوق متناظر بازنشستگان همان گروه دستگاه مربوطه در نظر گرفته شد. براساس این مدل، در سال 1403، 40 درصد از حقوق شاغلان همطراز برای بازنشستگان اعمال خواهد شد.

به همین ترتیب، احکام اصلاحی بازنشستگان صادر شده و همزمان، حقوق مهرماه بازنشستگان همراه با مابه‌التفاوت ناشی از متناسب‌سازی پرداخت شد. بدین ترتیب، از این پس حقوق بازنشستگان کشوری تا پایان سال 1403 با اعمال رقم ناشی از 40 درصد اجرای متناسب‌سازی به حساب آنها واریز خواهد شد.

این مدل اجرای همسان‌سازی باعث ارتقاء سطح حقوق و بهبود شرایط اقتصادی بازنشستگان کشوری خواهد شد و اجرای آن تا پایان سال 1403 ادامه خواهد داشت.

اعلام میانگین افزایش حقوق بازنشستگان پس ازمتناسب‌سازی/ پرداخت مابه‌التفاوت حقوق‌ها تا آذر

معاون فنی و امور بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به صدور احکام متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری، اعلام کرد که حقوق مهرماه بازنشستگان همراه با مابه‌التفاوت ناشی از متناسب‌سازی پرداخت شده و از این پس نیز حقوق بازنشستگان تا پایان سال با اعمال رقم ناشی از ۴۰ درصد اجرای متناسب‌سازی در سال ۱۴۰۳ واریز خواهد شد این در حالیست که کمترین میزان افزایش مستمری هر بازنشسته کمتر از یک میلیون تومان نخواهد بود.

رضا فیضی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: در راستای اجرای ماده ۴ آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی، سازمان امور اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه از مردادماه مکلف شدند تا با همکاری دستگاه‌های اجرایی، جداول متناسب‌سازی را تهیه و امتیازات آن را نهایی کرده و با اعمال ضریبِ سالِ بازنشستگی جداول را به صندوق‌های بازنشستگی منتقل کنند. پس از ارائه این جداول به صندوق‌های بازنشستگی، صندوق‌ها باید اقدام به صدور احکام متناسب‌سازی می‌کردند.

معاون فنی و امور بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری تصریح کرد: در همین راستا، سازمان امور اداری و استخدامی طی هماهنگی با دستگاه‌های اجرایی و اطلاعات مربوط به سامانه سینا، فایل اطلاعات شاغلان را دریافت کرده و آنها را در گروهای ۲۰گانه قرار داد و میانگین هر گروه را با اعمال ضریب حق شغل، حق شاغل، فوق‌العاده شغل، ایثارگری، سختی کار و... گرفت و به امتیازی برای میانگین یک گروه رسید. پس از آن، ۹۰ درصد حقوق متناظرِ بازنشسته گروه همان دستگاه در نظر گرفته شد تا مطابق آن، در سال ۱۴۰۳، بر اساس حقوق شاغل همطراز، ۴۰ درصد از آن برای بازنشسته اعمال شود.

بنابر اظهارات فیضی‌نژاد در نهایت عصر روز ۳۰ مهرماه، جداول متناسب‌سازی توسط سازمان امور اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه به صندوق بازنشستگی ارائه شد.

تا پایان امسال حقوق بازنشستگان کشوری با اعمال اجرای ۴۰ درصد متناسب‌سازی، به حساب بازنشستگان واریز می‌شود

وی ادامه داد: براین اساس، صندوق بازنشستگی با استفاده از ظرفیت کارشناسان معاونت فنی، احکام اصلاحی بازنشستگان را در کمتر از ۱۲ ساعت صادر کرد و به طور همزمان نیز حقوق مهرماه بازنشستگان همراه با مابه‌التفاوت ناشی از متناسب‌سازی پرداخت شد. به عبارتی از این پس، حقوق بازنشستگان کشوری تا پایان سال با اعمال رقم ناشی از ۴۰ درصد اجرای متناسب‌سازی به حساب بازنشستگان واریز خواهد شد.

میانگین ۲ میلیون تومان به حقوق بازنشستگان اضافه می‌شود 

کمترین میزان افزایش حقوق، یک میلیون تومان است

اما از آنجایی که رقم ناشی از اعمال ۴۰ درصد متناسب‌سازی مستمری برای برخی از بازنشستگان به کمتر از یک میلیون تومان رسیده است، معاون فنی و امور بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری توضیح داد که باتوجه به اینکه صندوق بازنشستگی در تصویب‌نامه مکلف شده تا مبلغ ناشی از متناسب‌سازی را عینا به صورت جداگانه در احکام اصلاحی درج کند، از همین رو این مبلغ واقعی ناشی از اعمال متناسب‌سازی در حکم آنها قید شود و مابه‌التفاوت آن تا سقف یک میلیون تومان در فیش منعکس و پرداخت می‌شود، از همین رو، برای آن دسته از افرادی که رقم ناشی از اعمال متناسب‌سازی آنها به کمتر از یک میلیون تومان می‌رسد، تا پایان سال یک میلیون تومان به صورت مستمر برای آنها به عنوان حداقل مبلغ ناشی از اعمال متناسب‌سازی براساس تصویب‌نامه هیات دولت، پرداخت خواهد شد.

وی تاکید کرد: به طور مثال ممکن است برای یک بازنشسته رقم ناشی از اعمال ۴۰ درصد متناسب‌سازی براساس گروه و شرایط شاغل همطراز او، به کمتر از یک میلیون تومان برسد، عین مبلغ استحقاقی متناسب‌سازی در حکم اصلاحی بازنشستگی او اعمال شده و مابقی آن تا سقف یک میلیون تومان در فیش او اعمال می‌شود.

معاون فنی و امور بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به اینکه در حال حاضر احکام اصلاحی برای یک میلیون و ۶۳۲ هزار بازنشسته کشوری صادر شده است، گفت: البته سازمان امور اداری و استخدامی هنوز جداول تعدادی از دستگاه‌ها مانند شرکت مخابرات، هیات علمی و دانشگاه‌ها را که دارای جداول خاصی هستند و مجموع بازنشستگان در این دستگاه‌ها به کمتر از ۷۰ هزار نفر می‌رسد را تهیه و به صندوق بازنشستگی کشوری ارائه نکرده است؛ به محض ارائه این جداول، برای این تعداد نیز احکام اصلاحی ناشی از متناسب‌سازی صادر خواهد شد.

فیضی‌نژاد در پاسخ به این سوال که با اعمال ۴۰ درصد ناشی از متناسب‌سازی به طور میانگین چقدر به حقوق بازنشستگان کشوری افزوده خواهد شد؟ بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود که به طور میانگین ۲ میلیون تومان به حقوق بازنشستگان اضافه شده باشد.

پرداخت مابه‌التفاوتهای افزایش حقوق‌های نیمه نخست سال، تا پایان آبان‌

معاون فنی و امور بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری در پاسخ به این سوال که مبلغ مابه‌التفاوت ناشی از اجرای قانون مذکور طی ۶ ماه گذشته چه زمانی به حساب بازنشستگان واریز می‌شود؟ نیز گفت: باتوجه به اینکه تاکنون برای ۶ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳، به صورت علی‌الحساب ۶ میلیون تومان به حساب هر بازنشسته پرداخت شده است، مابه‌التفاوت این مبلغ براساس اعلام سازمان برنامه و بودجه تا پایان آبان‌ماه پرداخت خواهد شد.

۱۶

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها