کدام معلمان می‌توانند دورکاری کنند؟

کد خبر: 1020585

مدیرکل دفتر سلامت وزارت آموزش و پرورش با اشاره به جزئیات دورکاری معلمان دارای بیماری گفت: یکی از مشکلات این است که برخی دانش‌آموزان ماسک نمی‌زنند.

کدام معلمان می‌توانند دورکاری کنند؟

خبرگزاری تسنیم: محمدمحسن بیگی درباره دورکاری معلمانی که دارای بیماری زمینه‌ای و خاص هستند، اظهار کرد: در پروتکل وزارت بهداشت برخی بیماری‌ها ذکر شده است که معلمان و دانش‌آموزان مبتلا به آن نباید در مدرسه حضور یابند.

وی درباره جزئیات این بیماری‌ها گفت: بیماران با بیماری زمینه‌ای شامل بیماری قلبی عروقی، فشار خون، دیابت، بیماری‌های تنفسی زمینه ای، BMI بیشتر از 30. بیماران با نقص ایمنی شامل تحت درمان با کورتیکو استروئید بیش از 12 میلی گرم، پردنیزولون بیش از دو هفته, شیمی درمانی، بدخیمی‌ها و پیوند اعضا. مادران باردار، دانش‌آموزان دارای معلولیت‌های شدید جسمی و حرکتی، فلج مغزی، ناتوان و کم توان ذهنی، اوتیسم و نابینایان.

مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه بیماری ریوی جزو بیماری‌های تنفسی محسوب می‌شود، افزود: معلمان دارای مشکلات ریوی که ریسک ابتلا به کرونا در آنها زیادتر است با گواهی پزشک متخصص و معتمد می‌توانند از شرایط دورکاری استفاده کنند.

مستنداتی درباره افزایش ابتلا به کرونا با بازگشایی مدارس در دست نیست

محسن بیگی درباره احتمال توقف فعالیت مدارس به شیوه حضوری متذکر شد: مرجع تصمیم‌گیری در اینباره ستاد ملی مبارزه با کرونا است و هر تصمیم برای تعطیلی مجدد مدارس بر عهده آنهاست که تاکنون چنین موضوعی اعلام نشده است. توجه داشته باشید مدارس حدود دو هفته است که بازشده‌اند و فعلاً مستنداتی که بازگشایی مدارس شیوع ابتلا به کرونا را افزایش داده باشد در دست نیست و برای بررسی این موضوع زمان بیشتری نیاز است.

وضعیت رعایت پروتکل‌های توسط بهداشتی در مدارس رضایت بخش است

وی درباره وضعیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط مدارس عنوان کرد: رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی توسط مدارس از سوی بازرسان وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت رصد می‌شود و گزارش‌ها رضایت بخش است. به دلیل اینکه حضور دانش‌آموزان در مدارس اختیاری است، تعداد جمعیت در هر کلاس درس اندک است از سوی دیگر مواد ضدعفونی کننده برای مدارس پیش بینی شده است.

برخی دانش‌آموزان ماسک نمی‌زنند و توصیه‌ها را جدی نمی‌گیرند

محسن بیگی ادامه داد: مشکل اساسی این است که عده‌ای از دانش‌آموزان ماسک نمی‌آورند یا ممکن است توصیه‌های بهداشتی را جدی نگیرند. از سمت مدرسه نظم‌پذیری کامل وجود دارد و حساسیت بالاست اما مهم این است که خانواده‌ها و دانش‌آموزان نیز مسائل بهداشتی را جدی بگیرند.

به گزارش تسنیم، در روزهای اخیر اخباری از ابتلای دانش‌آموزان به کرونا و تعطیلی برخی مدارس شنیده می‌شود.

طبق گفته‌های حسین فرهادی رئیس آموزش و پرورش شهرستان سلسله تست کرونای 18 دانش‌آموز در شهرستان سلسله مثبت بوده است بیشترین آمار مبتلایان از بین 18 نفر مربوط به مقاطع ابتدایی است.

او می‌گوید: بیماری این دانش‌آموزان مربوط به گذشته است و ارتباطی به یک هفته بازگشایی مدرسه ندارد و این دانش‌آموزان در این ایام (بازگشایی مدرسه) بیمار بوده و مراجعه نکرده‌اند.اکنون به مدت یک هفته مدارس شهری شهرستان سلسله را کلا تعطیل کرده‌ایم البته به جز روستا که تعداد دانش‌آموزان کم است.

فوت دانش‌آموز هشت ساله گتوندی بر اثر بیماری کرونا نیز یکی دیگر از اخباری بود که در روزهای گذشته منعکس شد و فرماندار گتوند خوزستان در اینباره گفته است: این دانش‌آموز پسر از بدو تولد بیماری قلبی داشت و تست کرونای او در دو مرحله منفی و در مرحله سوم مثبت بود. مدرسه این دانش‌آموز به مدت یک هفته تعطیل شد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت