سازمان ملل: کرونا دهه‌ها بسیاری از کشور‌ها را عقب نگه‌می‌دارد

کد خبر: 993116

رئیس برنامه توسعه سازمان ملل گفت شیوع بیماری کرونا در سراسر جهان سبب خواهد شد بسیاری از کشور‌ها سال‌ها و یا حتی دهه‌ها عقب بمانند.

سازمان ملل: کرونا دهه‌ها بسیاری از کشور‌ها را عقب نگه‌می‌دارد

باشگاه خبرنگاران جوان: به نقل از خبرگزاری فرانسه، «آخیم اشتاینر»، رئیس برنامه توسعه سازمان ملل، در گفت‌وگو با یک شبکه تلویزیونی آلمانی گفت همه‌گیری ویروس کرونا در سراسر جهان برنامه‌های توسعه‌ای بسیاری از کشور‌ها را متوقف ساخته است و سبب عقب ماندن آن‌ها برای سال‌ها و یا حتی دهه‌ها خواهد شد.

او در این خصوص گفت «به دلیل شیوع ویروس کرونا و بحرانی که در پی آن به وجود آمده است روند عمران در بسیاری از کشور‌ها متوقف خواهد شد.» او تاکید کرد این موضوع توسعه در کشور‌های مختلف را سال‌ها و یا حتی دهه‌ها عقب خواهد انداخت.

این مقام سازمان ملل در ادامه این مصاحبه گفت بحران کرونا نشان داد سرمایه‌گذاری دولت‌ها در بخش‌های بهداشت و درمان و همچنین آموزش و پرورش چقدر مهم است.

او گفت «با بحرانی روبرو هستیم که دنیا را متوقف کرده است. ۱۹۰ میلیون فرصت شغلی در سراسر جهان از میان رفته، کمبود‌های تجهیزات پزشکی همه جا نمایان شده است، سیستم‌های دولتی فرو ریخته‌اند.»

او تاکید کرد سازمان ملل باید خود را برای چالش‌های جدیدی که به دنبال این همه‌گیری ایجاد شده است برای مثال جرایم سایبری، تغییرات اقلیمی و سرازیر شدن مهاجران آماده سازد.

پس از شیوع ویروس جدید کرونا در سراسر جهان که ابتدا در اواخر ماه دسامبر در شهر ووهان شناسایی شد تاکنون چهار میلیون و ۴۳ هزار و ۶۲۳ نفر به این ویروس مبتلا شده‌اند که از میان آن‌ها ۲۷۷ هزار و ۲۷ نفر جان خود را براثر این بیماری از دست داده‌اند.

با شیوع این ویروس در بسیاری از کشور‌ها به منظور مقابله با شیوع بیشتر محدودیت‌هایی از جمله فاصله‌گذاری‌های اجتماعی اعمال شد که این محدودیت‌ها سبب رکود اقتصادی شدید در سراسر جهان شد.

سازمان ملل: کرونا دهه‌ها بسیاری از کشور‌ها را عقب نگه‌می‌دارد

گوترش: اکنون زمان کاهش بودجه سازمان جهانی بهداشت نیست دبیرکل سازمان ملل متحد گفت مقابله با همه‌گیری ویروس کرونا به یک واکنش جهانی بی‌سابقه نیاز دارد و اکنون زمان کاهش بودجه سازمان جهانی بهداشت نیست.

به نقل از اسپوتنیک، آنتونی گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، در یک مصاحبه گفت جهان بیش از هر زمان دیگری در مقابله با همه‌گیری ویروس کرونا به همکاری و واکنش همگانی بی‌سابقه نیاز دارد و اکنون زمان آن نیست که بودجه سازمان جهانی بهداشت کاهش یابد.

او گفت «زمانی که سرانجام توانستیم برگه ویروس کووید-۱۹ را برگردانیم، وقت خواهیم داشت که به عقب نگاه کنیم و متوجه شویم که چطور این بیماری به وجود آمد و ویرانی‌های خود را در سراسر جهان گسترش داد و همه آن‌هایی که در این بحران درگیر بودند چطور به آن واکنش نشان دادند. درس‌های آموخته شده از این بحران برای چالش‌های مشابه بعدی که ممکن است در آینده با آن روبرو شویم، موثر خواهد بود.»

دبیرکل سازمان ملل در ادامه تاکید کرد «اما اکنون زمان آن نیست که منابع مالی سازمان جهانی بهداشت و یا هر سازمان بشردوستانۀ دیگر که با ویروس کرونا در حال مقابله است را کاهش دهیم.» او در ادامه افزود: «همه‌گیری ویروس کرونا در طول زندگی ما بی‌سابقه است و بنابراین نیاز به پاسخی بی‌سابقه نیز دارد.»

گوترش بار دیگر خواستار آتش‌بس جهانی در میان این همه‌گیری شد و گفت که سازمان ملل متحد با بیش از ۱۰۰ دولت و گروه مسلح در حال همکاری است تا به یک آتش بس بشردوستانه متعهد شوند و آن را عملی کنند.

در ماه آوریل، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا دستور داد کمک‌های داوطلبانه این کشور به سازمان جهانی بهداشت متوقف شود. او مدعی شد آژانس بهداشت سازمان ملل مانع از پاسخ جهانی مناسب به همه‌گیری ویروس کرونا شده، زیرا آمار واقعی گسترش این بیماری را پنهان ساخته است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد