تقلای بن زاید برای نجات اقتصاد کرونا زده امارات
مسئولان اماراتی در تلاش برای یافتن راهکارهای فوری برای نجات اقتصاد به شدت زیاده دیده خود از فروپاشی ناشی از شیوع ویروس کرونا و کاهش قیمتهای نفت هستند.
خبرگزاری تسنیم: سایت "الخیلج آنلاین" در گزارش امروز خود به وضعیت اقتصادی امارات و تاثیر شیوع کرونا بر آن و تقلای مسئولان اماراتی برای کاهش زیان وارده پرداخت.
زیان های گسترده بخش های مختلف اقتصادی امارات در روزهای اخیر به ویژه بورس و سهام، گردشگری و حمل و نقل محمد بن زاید ولیعهد ابوظبی را بر آن داشته است تا نشستی فوری با اعضای شورای اجرایی ابوظبی برای بررسی اوضاع اقتصادی در سایه تحولات کنونی بازارهای جهانی برگزار کند.
بن زاید در صفحه توییتر خود نوشت که با وجود بحران ویروس کرونا دستور ادامه همه طرح های سرمایه گذاری و تدوین طرح های جدید برای تشویق سرمایه گذاری در امارت ابوظبی را داده است.
او افزود: دستور تداوم همه پروژه های سرمایه گذاری براساس طرح های تدوین شده و عدم لغو یا تاخیر هرگونه پروژه ای در چارچوب مقاصد رشد و توسعه ابوظبی و اتخاذ تدابیر بیشتر برای حفظ دستاوردهای اقتصادی امارت ابوظبی و اولویت دادن به شرکت های نوپا در سایه چالش های کنونی را داده ام.
بن زاید گفت: همچنین دستور تلاش برای تدوین طرح های جدید به منظور تشویق بخش های سرمایه گذاری راهبردی و تشکیل کمیته های به ریاست اداره مالی و عضویت اداره توسعه اقتصادی و بانک های داخلی برای پیگیری برنامه های وام دهی به شرکت های محلی در ابوظبی در سایه شرایط کنونی را داده ام.
این تصمیمات همزمان با زیان های گسترده اقتصاد امارات گرفته شده است. بازار بورس و سهام امارات در صدر زیان دیدگان است، زیرا سهام این بازار در معاملات یکشنبه گذشته حدود 13.17 میلیارد درهم معادل 3 میلیارد و 580 میلیون دلار از ارزش بازار خود را از دست داد. این امر با وجود مشوق های دولتی امارات برای مهار آثار و تبعات گسترش ویروس کرونا روی داد.
این زیان ها با وجود طرح حمایت اقتصادی همه جانبه بانک مرکزی امارات به ارزش 27 میلیارد دلار برای مهار تبعات ویروس کرونا به اقتصاد این کشور وارد شده است.
دولت ابوظبی همچنین مراکز بزرگ فرهنگی و گردشگری را تا پایان ماه جاری میلادی بسته است که ضربه ای کشنده به بخش در گردشگری این کشور و زیان های بی سابقه ای به آن وارد می کند.
این درحالی است که نشریه لیزیکو فرانسه نیز پیش بینی کرد که شرکت هواپیمایی ملی الاتحاد امارات به خاطر گسترش ویروس کرونا و زیان های ناشی از آن و شکنندگی بخش صنعت هواپیمایی جهان ورشکست شود.
وقوع این میزان از خسارت های مالی و اقتصادی با وجود طرح های فوری و بسته های تشویقی دولت امارات برای نجات اقتصاد این کشور از ورشکستگی، مفید و موثر بودن اینگونه طرح ها و برنامه ها را در هاله ای از ابهام و با شک و تردید مواجه کرده است.
در این میان کاهش قیمت های نفت در بازارهای جهانی نیز بر مشکلات بخش های اقتصادی امارات افزوده است.
انتهای پیام/
دیدگاه تان را بنویسید