پیشیبینی یک مقام سازمان بهداشت جهانی درباره کرونا
دکتر « جاناتان کوییک » استاد دانشگاه دوک انگلیس و رئیس پیشین شورای بهداشت جهانی، بدترین پیشبینی برای ویروس کرونا را احتمال همهگیری آن در جهان و گسترش همیشگی در میان مردم دانست و گفت: متاسفانه به نظر میرسد احتمال عملی شدن آن به صورت فزایندهای در حال افزایش است.
خبرگزاری ایرنا: دکتر « جاناتان کوییک » استاد دانشگاه دوک انگلیس و رئیس پیشین شورای بهداشت جهانی، بدترین پیشبینی برای ویروس کرونا را احتمال همهگیری آن در جهان و گسترش همیشگی در میان مردم دانست و گفت: متاسفانه به نظر میرسد احتمال عملی شدن آن به صورت فزایندهای در حال افزایش است.
به نوشته روزنامه گاردین چاپ لندن، کوئیک با پیشبینی بهترین وضعیت برای شیوع ویروس کرونا در جهان گفت: بهترین حالت برای این ویروس، مهار شدن آن در چین و گسترش اندک آن به کشورهای دیگر است.
وی افزود: مواردی از ابتلا به این بیماری به صورت خاموش و بدون نشانه در ۶ قاره جهان مشاهده شده و به این معناست که دستکم بخشی از آن از طریق زنجیرههای انتقال انسان به انسان درون و بیرون چین، بدون علامت است و کشورهای بیشتری از موارد ابتلا در چند روز گذشته خبر دادهاند. هر چند میزان مرگ و میر آن نزدیک به دو درصد و بسیار کمتر از سارس است، اما ۲۰ برابر آنفلونزای فصلی است.
به گفته دکتر کوئیک، هنوز نادانستههای بسیاری درباره این بیماری وجود دارد؛ شاید ما دورهای را که شخص میتواند در آن ویروس انتقال دهد و همچنین راههای گوناگون انتشار این ویروس را کمتر از میزان واقعی ارزیابی کرده باشیم.
وی پیشنهاد کرد: در صورت وقوع بدترین حالت، می توانیم شمار بیشتری از مقام های بهداشتی و درمانی را بسیج کنیم، همکاری و تعامل همگانی را ادامه دهیم، محدودیت های مسافرتی محسوس اجرا کرده و و اطمینان یابیم که کارکنان بخشهای بهداشت و درمان که در خط مقدم مبارزه با این ویروس قرار دارند، دسترسی سریع به تستهای تشخیص آن را دارند و از هوشیاری کامل برای شناسایی بیماران برخوردارند.
براساس تجربههای پیشین، مقامهای بهداشتی و درمانی و همگانی در بیشتر بخشهای جهان، از خطر این ویروس ناآگاه بوده یا به خطرناک بودن آن اعتقادی نداشتهاند.
اواخر سال میلادی گذشته(دیماه) چین از شیوع بیماری عفونی ناشناختهای در شهر ووهان این کشور خبر داد. عامل این بیماری ویروس کرونا بود که تاکنون بیش از ۷۵ کشور را به بیماری کرونا مبتلا کرده است. براساس اطلاعات موجود، تاکنون شمار مبتلایان به کرونا از مرز ۹۳ هزار نفر فراتر رفته و بیش از سه هزار تن نیز بر اثر این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
دیدگاه تان را بنویسید