نگاه رسانه‌های اسرائیلی به تحولات لبنان

کد خبر: 959685

از زمان آغاز تظاهرات در لبنان رسانه‌های رژیم صهیونیستی نگاه ویژه‌ای به این رخدادها از خود نشان دادند و کار به جایی رسید که ادعای حضور خبرنگار یکی از رسانه‌های این رژیم در خیابان‌های بیروت مطرح شد.

نگاه رسانه‌های اسرائیلی به تحولات لبنان

خبرگزاری تسنیم: با نگاهی حتی سطحی به رسانه های رژیم صهیونیست شاهد آن هستیم که تمام نگاه های رسانه ای و حتی مراکز تحقیقاتی این رژیم به استفاده تبلیغاتی از ستون پنجمی است که بین جریان خودجوش مردم خود را جای داده اند.

در کنار گزارش های متعددی که برای هدف قرار دادن محور مقاومت در حاشیه تظاهرات منتشر می شود ، تلاش زیادی برای ایجاد تفرقه و نشان دادن فروپاشی ساختار حاکم هم در رسانه های عبری زبان رژیم صهیونیستی کاملا مشهود است.

در نمونه لبنان تلاش شد تا به نوعی جامعه ی معترضان را رو در روی حزب الله قرار دهد این در حالی است که رهبر حزب الله از معدود رهبران لبنانی است که مردم معترض از وی حرف شنوی دارند.

با این وجود به طور مثال در پایگاه اطلاع رسانی مرکز تحقیقات امور پایه و بین الملل قدس اشغالی، به تیترهایی همچون ایران و حزب الله نگران از دست رفتن کنترل لبنان ، هدف نصرالله حمایت از دولت لبنان را ملاحظه می کنیم.

یونی بن مناخیم تحلیلگران این مرکز هم در تحلیلی نوشت : اعلام کرد اسرائیل می تواند از بحران به وجود آمده در لبنان کمال استفاده را ببرد، زیرا بحران در لبنان در راستای منافع اسرائیل قرار دارد.

به اعتقاد این تحلیلگر متخصص در امور عربی هرچه که این بحران فراگیرتر شود گرفتاری حزب الله هم در آن بیشتر می شود و منجر به کاهش توانمندی هایش در مقابله با اسرائیل خواهد شد.

در بعد تفرقه افکنی هم به طور نمونه روزنامه «ذمارکر» ضمیمه اقتصادی روزنامه هاآرتص روز دوشنبه(دیروز) در تحلیلی ادعا کرد اگر مردم لبنان نتوانند راه حلی را پیدا کنند ، این کشور شاهد فروپاشی کامل خواهد شد.

این در حالی است که نویسنده این گزارش تلاش کرد تا اینگونه وانمود کند سعد حریری به زودی از مقام خود کناره گیری خواهد کرد.

روزنامه یدیعوت آحرونوت که از طریق همکاری با یک روزنامه نگار دو تابعیتی (اسرائیلی ـ ایتالیایی) به نام فرانچسکا بوری در جنجال لبنان میدان داری می کند هم تلاش کرد تا در همین راستا ادعای تلاش سعد حریری برای استعفا را به افکار عمومی رژیم صهیونیستی منتقل کند.

جالب اینکه گرچه روزنامه یدیعوت آحرونوت ادعا می کند با روزنامه " ایلواتو کوتیدیانو" ایتالیا برای انتشار گزارش هایی که قادر به تهیه آن نیست قرار داد امضا کرده اما آنچه که از همکاری در صفحات این روزنامه عبری زبان منتشر شده صرفا متعلق به خانم بوری بوده و گزارش هیچ خبرنگار دیگری از این روزنامه ایتالیایی به احرونوت راه پیدا نکرده است امری که احتمال پوشش بودن این روزنامه برای فعالیت این روزنامه نگاری صهیونیست در مناطقی که ورود اسرائیلی ها به آن ممنوع است را افزایش می دهد.

پایگاه اطلاع رسانی موسسه تحقیقات امنیتی رژیم صهیونیستی هم با انتشار تحلیلی تاکید کرد : تلاش می شود تا از طریق این اغتشاشات حزب الله در مشکلات داخلی لبنان گرفتار شود تا توجه کمتری به اسرائیل داشته باشد.

"اورنا مزراحی" نویسنده این تحقیق در ادامه معتقد است دامنه نا امنی در لبنان نباید از چارچوب خاصی خارج شود زیرا می تواند نتایج معکوسی بر حزب الله و به تبع آن اسرائیل داشته باشد.

کالکالیست هم در شماره 22 اکتبر خود با وجود اعتراف به اینکه مردم علیه افزایش و حقوق وزرا و نمایندگان مجلس به خیابان آمده اند و نسبت به فساد حاکم بر کشور که منجر به 85 میلیارد دلار یعنی بیش از 150 درصد در آمد ناخالص ملی این کشور بدهی به بار آورد، معترض هستند، به شکل غیر قابل فهمی آن را به حضور حزب الله در سوریه مرتبط کرد .

روزنامه یسرائیل هیوم هم به این خط مشی ادامه داده و تلاش می کند تا با ادعای تکیه سعد حریری به حزب الله و حزب میشل عون در ادامه حضور در قدرت ، انتقادات علیه دولت را به تعبیر خود به طرف حزب الله لبنان سوق دهد و شکست سعد حریری را شکست حزب الله توصیف کند.

در همین راستا روزنامه ماکورریشیون هم در تحلیلی تلاش کرد تا رفتار سمیر جعجع و ولید جنبلاط را در خروج از کابینه و تقویت جریان سقوط کابینه را تمجید کند.

آیساو گابور نویسنده این تحلیل اعتراف کرد یکی از دلایل تشویق به سرنگونی دولت و انحلال پارلمان، قدرتمند بودن جریان ضد صهیونیستی به رهبری حزب الله در آن است.

این در حالی است که ماکو پایگاه اطلاع رسانی شبکه 2 تلویزیون رژیم صهیونیستی آنقدر در دروغ پراکنی خود پیش رفت که شمار حاضران در خیابان های عراق و لبنان را میلیون ها نفر اعلام کرد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت