چرا صهیونیست‌ها تحت تاثیر سخنرانی سید حسن نصرالله قرار گرفتند؟

کد خبر: 947364

مصاحبه تلویزیونی سید حسن نصرالله در جمعه گذشته، بازتاب زیادی در میان شهرک‌نشینان و رسانه‌های صهیونیستی داشت و واکنش مضطربانه و شتابزده بنیامین نتانیاهو را به همراه داشت.

چرا صهیونیست‌ها تحت تاثیر سخنرانی سید حسن نصرالله قرار گرفتند؟

خبرگزاری تسنیم: به نقل از روزنامه الاخبار، پیام‌های سخنان سید حسن نصرالله در جمعه گذشته خطاب به دشمن صهیونیستی، خیلی زود به تل‌آویو رسید. این پیام در ابتدا خطاب به سیاستمداران و رسانه ها و سپس به شهرک نشینان صهیونیستی بود. این مسئله موجب شد تا نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ابتدای سخنرانی خود در کابینه نسبت به این پیام ها واکنش نشان دهد.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیروز در نشست هفتگی خود در کابینه نسبت به مصاحبه ای که سید حسن نصرالله روز جمعه گذشته با شبکه المنار انجام داده بود واکنش نشان داد.

سوالاتی در رابطه با چگونگی برخورد رژیم صهیونیستی نسبت به سخنان سید نصرالله و تاثیر این پیام ها در تل آویو وجود دارد.

بر آورد می شود که سخنان سید نصرالله در رابطه با رژیم صهیونیستی این بار از محدوده محاسبات داخلی یا محاسبات میان لبنان و دشمن صهیونیستی به سمت محاسبات منطقه ای فراتر رفته است. بر اساس سخنان دبیر کل حزب الله، رژیم اشغالگر صهیونیستی بخش جدایی ناپذیر تنش ها و درگیری های منطقه است.

از سخنان نتانیاهو مشخص است که سخنرانی سید نصرالله در صدر توجهات رسمی رژیم صهیونیستی قرار گرفته است. همچنین رسانه های صهیونیستی توجه چشمگیری به این سخنرانی داشته اند. تیتر اخبار و گزارش های همه شبکه های تلویزیونی صهیونیستی با حضور تعداد زیادی از کارشناسان و تحلیلگران صهیونیستی به مصاحبه سیدحسن نصرالله اختصاص یافته است.

بدون تردید، این مصاحبه سید نصرالله، محاسبات اشتباه صهیونیست ها در مقابل حزب الله را به آنها ثابت کرده و ممکن است شروع اشتباهات دیگر آنها نیز به این شکل باشد:

- مواضع و صداهایی که از مناطق مختلف لبنان شنیده می شود،بر نقش حمایتی و محافظتی حزب الله که هیچ گاه در محافظت از سرزمین لبنان کوتاهی نکرده و همیشه در این موضع پیش قدم بوده است تاکید می کنند.

- تل آویو گمان می کند که تحریم های آمریکا ضد لبنان، تصمیمات حزب الله و مانورهای آن را کاهش داده و موجب شکست آن در مقابله با رژیم صهیونیستی می شود. این فرضیه شبیه به فرضیه عقب نشینی حزب الله به علت کاهش بودجه مالی است.

- رژیم صهیونیستی لبنان را تهدید به کشتار و خرابی و بازگشت به عصر حجر می کند.

تل آویو در این محاسبات فرضی خود چندین نکته را فراموش کرده که مهم ترین آن اعتبار و انگیزه مقاومت است و همه محاسبات در جدول تصمیم گیری های رژیم صهیونیستی چه کوچک و چه بزرگ نابود خواهد شد.

بانک و نقشه هدف ها و جزئیات تعریف جغرافیایی که در جنگ احتمالی آینده، وسیله هدفگیری مقاومت خواهد بود، بخش جدایی ناپذیر پیام نصرالله نیز به شمار می رود.

اما واکنش‌های تل آویو که دال بر سنگینی این مصاحبه و تاثیرات آن است، روز گذشته از زبان نتانیاهو در نشست کابینه مطرح شد. بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در این نشست اعلام کرد که آخر هفته گذشته سخنان نصرالله را در رابطه با طرح های هجومی آن شنیدیم. وی ادامه داد که اگر حزب الله به اسرائیل حمله کند، پاسخ آن را خواهیم داد.

سخنان و تهدیدهای نتانیاهو به کشتار و خرابی در لبنان و تلاش برای جمع آوری دلایل مبنی بر اثبات توانایی خود در مقابله با حزب الله و نیز واکنش های وی در نشست دیروز کابینه، نشان می دهد که تل آویو به طور کامل این پیام ها را دریافت کرده است. شهرک نشینان صهیونیستی نیز بسیار تحت تاثیر مصاحبه دبیرکل حزب الله قرار گرفته اند. تهدیدهای نتانیاهو همچنین دال بر ترس زیاد شهرک نشینان صهیونیستی بر از دست دادن سکونتشان است.

برخی سوال می کنند که اگر حزب الله توانایی جنگ با رژیم صهیونیستی را دارد چرا این کار را نمی کند. همچنین سوالاتی در رابطه با فاش شدن توانایی های حزب الله با وجود سیاست های مبهم آن در محافظت بر امکانات و غافلگیری هایش مطرح شده است.

طبیعتا می توان این سوالات را بر اساس نکات اولیه اهداف آن تفسیر کرد؛ اما به نظر می رسد که هدف از طرح چنین سوالاتی، کاهش تاثیرات پیام های حزب الله بر دشمن صهیونیستی است.

این سوالات همچنین تلاشی است در جهت ایجاد تحریف و یا تردید در اهداف مقاومت که رهبری این محور پاسخ های مناسبی برای آنها دارد.

در ابتدا باید بگوییم که حزب الله همواره از برتری نظامی و تکنولوژی و درگیری های زمینی و هوایی رژیم صهیونیستی آگاه است و آن را انکار نمی کند. اما همین برتری کیفی رژیم صهیونیستی در مناطق عربی دال بر موفقیت های بزرگ حزب الله در برابر آن است.

همچنین درباره سوال تردید برانگیزی که درباره امتناع حزب الله از حمله به تل آویو مطرح شد، باید بگوییم که حزب الله توانایی های خود را در قدرت بازدارندگی دفاعیش متمرکز کرده است. در واقع عدم حمله حزب الله به رژیم صهیونیستی به معنای عدم توانایی آن نیست.

اما درباره سوال دوم که ساده لوحانه تر از سوال اول است باید گفت که حزب الله هرگز توانایی های خود را فاش نکرده است. در واقع حزب الله بر اساس یک استراتژی میان بازدارندگی و محافظت بر غافلگیری های خود عمل می کند. لازم به ذکر است که بازدارندگی بدون اظهار امکانات و توانایی ها به دشمن محقق نمی شود. حزب الله غافلگیری ها و شگفتی های خود را در زمان وقوع جنگ نشان خواهد داد.

در حال حاضر شرایط ایجاب می کند که حزب الله فعالیت های بازدارندگی خود را تقویت کند.در اصل سیاست حزب الله کاملا در تضاد با رژیم صهیونیستی است که همه امکانات خود را به نمایش می گذارد و قادر به پنهان کردن توانایی ها و تاکتیک های جنگی خود نیست. تل آویو با وجود همه تلاش هایی که از سال 2006 در این زمینه کرده؛ موفق نشده است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت