حمایت از «مقاومت» در ۳۵ اُمین راهپیمایی حق بازگشت غزه

کد خبر: 896250

نظامیان رژیم صهیونیستی با شلیک به فلسطینیان مشارکت کننده در سی و پنجمین راهپیمایی «حق بازگشت»، ۱۴ تن از آن‌ها را زخمی کرد.

حمایت از «مقاومت» در ۳۵ اُمین راهپیمایی حق بازگشت غزه

خبرگزاری فارس: هزاران نفر از اهالی نوار غزه به درخواست «هیأت عالی راهپیمایی حق بازگشت و شکست محاصره،» از ساعاتی پیش به سمت اردوگاه‌های متعلق به این راهپیمایی‌ها در مرز نوار غزه با سرزمین‌های اشغالی حرکت کردند.

خبرگزاری صفای فلسطین با پوشش این راهپیمایی که سی و پنجمین راهپیمای بزرگ حق بازگشت است، استقبال از راهپیمایی امروز (جمعه) را «گسترده» خواند.

غزه امروز ( 2 آذر)

از همان ساعات اولیه شروع این راهپیمایی‌ها، نظامیان رژیم صهیونیستی به افرادی که به فنس‌های حائل در مرز غزه با سرزمین‌های اشغالی نزدیک شدند، آتش گشودند.

وزارت بهداشت فلسطین (مستقر در غزه) گزارش داد که در تیراندازی صهیونیست‌ها به راهپیمایی امروز ۱۴ تن از فلسطینیان تا لحظه تنظیم این خبر زخمی شده‌اند که یکی از آن‌ها کودک است که از ناحیه شکم مورد اصابت گلوله قرار گرفته است.

کودک زخمی شده در راهپیمایی امروز

غزه امروز ( 2 آذر)

راهپیمایی حق بازگشت و شکست محاصره جمعه این هفته از سوی هیأت عالی راهپیمایی‌ها، «مقاومت ما را متحد می‌کند و پیروز می‌شود» نامیده شده است.

این نام‌گذاری که هفته پیش انجام شد، به دنبال پیروزی گروه‌های مقاومت فلسطین در رویارویی اخیر با رژیم صهیونیستی صورت گرفت.

دو هفته پیش گروه‌های مقاومت فلسطین در غزه با تشکیل اتاق عملیات مشترکی متشکل از جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و جنبش جهاد اسلامی موفق شدند در درگیری با رژیم اشغالگر قدس که یکی از فرماندهان مقاومت را ترور کرده بود، صدها راکت و خمپاره به سمت شهرک‌های صهیونیست‌نشین اطراف غزه شلیک کرده و این رژیم را مجبور به پذیرش توافق آتش‌بس کنند.

راهپیمایی‌های بزرگ «حق بازگشت به سرزمین‌های اشغالی و شکست محاصره» از ۳۰ مارس ۲۰۱۸ (۱۰ فروردین ۱۳۹۷) در اعتراض به اقدام «دونالد ترامپ»، رئیس جمهوری آمریکا در شناسایی شهر قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی و تصمیم واشنگتن برای انتقال سفارت آمریکا از تل‌آویو به این شهر آغاز شد.

گروه‌های مقاومت در نوار غزه بارها تأکید کرده‌اند که تنها زمانی این راهپیمایی‌ها متوقف خواهد شد که تصمیم‌های آمریکا در مورد شهر قدس و محاصره چندین ساله غزه لغو شود.

نوار غزه از سال ۲۰۰۷ که حماس در انتخابات کرانه باختری و غزه به پیروزی رسید، از سوی رژیم صهیونیستی و با همکاری جنبش فتح به ریاست محمود عباس، در سخت‌ترین شرایط قرار گرفت و محاصره شد؛ به گونه‌ای که برخی از سازمان‌های بین‌المللی از آن به هنوان بزرگترین «زندان باز» جهان یاد می‌کنند.

از سوی دیگر، قطعنامه ۱۹۴ سازمان ملل متحد (۱۹۴۸)، حق آوارگان فلسطینی در بازگشت به سرزمین‌های خود را به رسمیت می‌شناسد. بیش از شش میلیون نفر فلسطینی به دنبال اشغال سرزمینشان به دست صهیونیست‌ها، آواره شده‌اند.

راهپیمایی‌های حق بازگشت و شکست محاصره که با ارسال بادبادک‌های آتش‌زا به مزارع صهیونیست‌ها در سرزمین‌های اشغالی و آتش زدن تایرها همراه بود، طی چند ماه گذشته تبدیل به چالش بزرگی برای رژیم صهیونیستی شد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد