تفاوت عضوگیری داعش در زمان «البغدادی» و «الزرقاوی»

کد خبر: 894472

عضو جدا شده از داعش درباره تفاوت شیوه عضوگیری در زمان حکومت البغدادی و قبل از آن سخن گفت.

تفاوت عضوگیری داعش در زمان «البغدادی» و «الزرقاوی»

باشگاه خبرنگاران جوان: محمد الفاهم معروف به ابوزکریا، عضو جدا شده از گروه تروریستی داعش، درباره تفاوت شیوه عضوگیری این گروه در زمان "ابوبکر الابغدادی" و همچنین "ابو مصعب الزرقاوی" سرکرده قبلی داعش در کتاب"کنت فی الرقة" می گوید:

شبانه از استانبول به قصد رفتن به اروفا راه افتادیم، در ترمینال شخصی منتظرمان بود که ما را به خانه برد. اورفا به عنوان نقطه‌ای مرزی برای عبور به شام انتخاب شده بود البته سازمان داعش بر مناطق بسیاری تسلط داشت که شامل شهرهای مرزی بسیاری می‌شد اما تعیین نطقه عبور با هماهنگی قاچاق‌برها انجام می‌شد.

برای جوان الجزایری و همسرش که نکات لازم جهت سفر به شام را برایم گفته بودند گذرنامه‌های سوری از قبل جعل و آماده شده بود که از طریق گذرگاه تل ابیض رد شدند؛ جایی که سازمان بر قسمت سوری آن تسلط داشت. سوار خودروی راننده‌ای سوری شدیم و یک ماشین هم از جلو راه را به ما نشان می‌داد. نیم ساعتی در جاده های خاکی رفتیم تا به منطقه مرزی رسیدیم. دو قاچاق‌بر ترکیه‌ای منتظرمان بودند. به سختی چند کلمه عربی با لهجه ترکی گفتند تا ما را برای رد شدن از مرز راهنمایی کنند. از لحظه‌ای که پا به فرودگاه آتاترک گذاشتم تا زمانی که به اورفا در مرز شام رسیدیم هیچ هزینه ای پرداخت نکردم و همه چیز از پیش هماهنگ شده بود، زیرا ما تایید شده بودیم. در توضیح این موضوع باید بگویم که سنتی قدیمی تحت عنوان «تایید» وجود دارد. در این رسم مهاجر طبق سنتی مربوط به زمان "ابو مصعب الرزاقی" در دولت خلافت عراق باید توسط شخصی دیگر در سازمان «تایید» می شد. این یک شرط خاص برای پذیرش اعضا و میهمانان تازه بود.

در دولت البغدادی اما روند کار اینگونه نیست. در زمان ابوبکر هر جوانی بدون اجرای سنت «تایید» هم می توانست از طریق اینترنت با حساب‌های کاربری تروریست‌ها تماس برقرار کند.

تفاوت شیوه عضوگیری داعش در زمان «البغدادی» و «الزرقاوی»/ راه تایید سرسپردگی تازه‌وارد‌ها چه بود؟

به هر حال این روال قطعا برای کسانی که بدون هماهنگی سازمان راهی سرزمین خلافت می‌شدند بسیار متفاوت بود. قطعا یک نفر از قبل هماهنگی‌های لازم جهت ورود مهاجر تازه‌وارد را انجام می‌داد که آن شخص تاییدکننده نیز باید سابقه حضور در میدان نبرد را می‌داشت. به این صورت سرسپردگی افراد را ضمانت می‌کردند اگر نه شما چه می‌دانید که از شخص بدون تایید چگونه استقبال و تحقیق می‌کردند!

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت