دلایل تحریم انتخابات مجلس بحرین از سوی جمعیت الوفاق
جانشین دبیر کل جمعیت الوفاق بحرین در نشست خبری در لندن به دلایل تحریم انتخابات مجلس این کشور از سوی الوفاق پرداخت.
خبرگزاری مهر همزمان با نزدیک شدن به انتخابات مجلس در بحرین توییتر جمعیت الوفاق مجددا شروع به فعالیت کرد و اولین پست آن اعلانیه شروع کنفرانس خبری جاری در لندن برای اعلام موضع الوفاق در خصوص انتخابات است.
جمعیت الوفاق در کنفرانس خبری در لندن انتخابات پیش روی مجلس و شورای شهر این کشور را تحریم نمود.
شیخ حسین الدیهی جانشین دبیرکل جمعیت الوفاق در کنفرانس خبری در لندن گفت: در حالی این کنفرانس خبری را برگزار مینماییم که در بحرین تمامی جمعیتهای سیاسی و آزادی بیان محدود شده، تظاهرات و تعامل سیاسی ممنوع گشته و آزار و اذیت، تبعیض و سرکوب روبه افزایش است. بحرین در سیاهترین روزهای خود بسر میبرد.
وی افزود: بحرین تبدیل به جزیرهای بی صدا و خفه شده گشته است. از سال ۲۰۱۱ تا کنون، نزدیک ۲۰۰ نفر به شهادت رسیده اند -چه در زندانها تحت شکنجه، چه در سرکوب تظاهراتها و هجوم به منازل. نزدیک به ۱۵۰۰۰ مورد بازداشت خودسرانه رخ داده است که بین آنها ۳۳۰ زن و ۱۵۰۰ کودک بوده اند. بحرین شاهد حدود ۵۰۰۰۰ تظاهرات در راه مطالبه دموکراسی و مشارکت سیاسی بوده است و و تابعیت بیش از ۷۰۰ شهروند سلب (لغو) شده است.
الدیهی بیان کرد: رژیم همیشه سعی دارد بیش از ۶۰٪ (جمعیت) را از مشارکت سیاسی و تصمیم گیریها نادیده گیرد. اکنون پس از ۱۸ سال تجربه، با اصرار رژیم برای رساندن وضع به بحرانهای کنونی، عدم انجام اصلاحات حقیقی و بستن تمامی درهای مذاکره تاکید و اعلام مینماییم که ملت بحرین در مقابل خود هیچ گزینهای جز عدم مشارکت و تحریم انتخابات مجلس و شوراهای شهر نمیبیند.
جانشین دبیر کل جمعیت الوفاق بحرین درباره دلایل تحریم انتخابات گفت: ما به این دلایل انتخابات را تحریم میکنیم؛
۱- عدم وجود قانون اساسی مورد توافق ۲- غیر عادلانه بودن نظام حاکم بر انتخابات ۳-برگزاری انتخابات بطور منفرد تنها توسط نظام و عدم قبول اداره آن توسط هر طرف مستقلی ۴-قوه قانون گذاری بی اثر بوده و تصمیمات آن تحت نفوذ قوه تنفیذی است. ۵-صدور قوانین سلبی و در ضدیت با حقوق و آزادیهای اساسی توسط مجلس ۶-فعال نمودن دادگاه نظامی برای محاکمه غیر نظامیها که مخالف با موازین بین المللی است. ۷- قوه قضائی و بخشهای آن تحت تاثیر قوه تنفیذی و سیاست زده و غیر مستقل است. ۸- غیاب اراده ملی در تشکیل حکومت ۹-دعوتها به مذاکره باطلند چرا که هیچ اراده سیاسی جدی برای مذاکره وجود ندارد. ۱۰-تضعیف حاکمیت ملی در سطح منطقهای و بین المللی ۱۱-حاکمیت حکومت امنیتی ۱۲-بستن دهانهای مخالفان سیاسی به ۶ طریق ممکن ۱۳-ایجاد گسستگی در هویت ملی با اعطای تابعیت به هزاران غیر بحرینی نظامی و ارتشی و حامی نظام ۱۴-شدت گرفتن تبعیض. دولت اصرار بر تبعیض طائفی، قبیلهای و مذهبی دارد. ۱۵-بحران اعتماد بین ملت و حکومت به علت استبداد حکومت ۱۶-بحران و مشکل سیاسی از ۲۰۱۱ تا کنون هنوز وجود دارد، مسالهای که باعث کناره گیری الوفاق از مجلس شد، این بحران در صورت ادامه یافتن در تمامی سطوح دیگر نیز ایجاد بحران خواهد نمود. ۱۷-غیاب رسانه آزاد و مستقل، ادامه داشتن کمپینهای نفرت پراکنی، انحصاری نمودن تمامی فضای رسانهای توسط نظام ۱۸-استمرار فساد مالی و اداری و وضع قوانینی که مفسدین را حمایت مینمایند. ۱۹-عدم شفافیت در اتخاذ تصمیمهای حکومتی سرنوشت ساز ۲۰-انباشته شدن بدهی دولت ۲۱- غرق شدن کشور در بدهیها و دیون مستمر ۲۲-استمرار سیاستهای مالیاتی ۲۳-عدم جدیت در مبارزه با فساد و هدر رفتن بیت المال ۲۴-عدم عمل به توصیههای گروه حقیت یاب بین المللی (BICI)، شکست و عدم موفقیت در عمل به توصیههای سازمان ملل در خصوص بحرین (۲۰۱۲ / ۲۰۱۷) ۲۵-فرار از مکانیسمهای کنترل بین المللی، عدم اجازه به گزارشگران حقوقی بین المللی برای ورود و بازدید از بحرین.
دیدگاه تان را بنویسید