مرکل در نشست خبری مشترک با نتانیاهو علیه ایران موضع گرفت
نخستوزیر رژیم صهیونیستی و صدراعظم آلمان با حضور در نشست خبری مشترک در فلسطین اشغالی، ادعاهای تکراری را درباره فعالیتهای منطقهای و برنامه هستهای ایران مطرح کردند.
خبرگزاری فارس: «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان امروز (پنجشنبه) با حضور در نشست خبری مشترک با «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی سفر دو روزهاش به فلسطین اشغالی را به پایان رساند.
نتانیاهو در این نشست خبری با تکرار ادعاهای بیاساس علیه ایران، مدعی شد که تهران دستور داده بود عملیاتهای تروریستی در اروپا انجام شود، اما تلآویو با اطلاع دادن به این کشورها، از وقوع آن جلوگیری کرد.
وی با مرتبط دانستن توافق هستهای و فعالیتهای منطقهای ایران، گفت: «ما در منطقه از یک سو توسط نیروهای اسلام رادیکال و از سوی دیگر توسط ایران به چالش کشیده شدهایم. بر کسی پنهان نیست که من با توافق هستهای مخالفت کردم. این توافق میلیاردها دلار را در اختیار بالاترین حامی دولتی تروریسم قرار داد».
به نوشته روزنامه «جروزالم پست» نخستوزیر رژیم صهیونیستی با ادعای اینکه «فعالیتهای ستیزهجویانه ایران» تا اروپا هم گسترش یافته است، افزود: «از زمان سخنرانی من (در سازمان ملل متحد) دولت فرانسه اقداماتی را (علیه ایران) انجام داده و آلمان نیز یک دیپلمات ایرانی را بازداشت کرده است».
نتانیاهو سپس از جامعه جهانی خواست تا برای فشار آوردن به ایران جهت پایان دادن به آنچه که «فعالیتهای تروریستی» نامید، و همچنین ممانعت از «استفاده تهران از سوریه و لبنان به عنوان پایگاههایی برای حمله به اسرائیل» همکاری کنند.
وی البته تهدید ایران را فرصتی مناسب برای نزدیک شدن روابط رژیم صهیونیستی با کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس دانسته و توضیح داد: «روابط با کشورهای عربی، نزدیکتر از هر زمانی شده است».
صدراعظم آلمان نیز در همراهی با نخستوزیر رژیم صهیونیستی تاکید کرد که ایران نباید اجازه داشتن سلاح هستهای یا حضور نظامی در سوریه را داشته باشد.
مرکل با مشروع دانستن حق رژیم صهیونیستی برای دفاع از خود و عملیات در سوریه، گفت: «باید هرکاری که میتوانیم انجام دهیم تا ایران را از رسیدن به قدرت هستهای بازداریم».
وی با بیان اینکه نیروهای ایرانی باید از بلندیهای جولان دور نگه داشته شوند، اضافه کرد آلمان در قبال حضور ایران در سوریه، سیاست تحمل صفر را درپیش گرفته و این کشور را تهدیدی برای تلآویو میداند.
صدراعظم آلمان درباره موضوع مناقشات فلسطین-اسرائیل و لزوم به رسمیت شناخته شدن رژیم صهیونیستی از سوی فلسطینیها گفت: «در چارچوب یک توافق صلح پایدار، نمیتوانم اینگونه بود که تمام کشورهای جهان، اسرائیل به عنوان یک دولت یهودی پذیرفته باشند، اما فلسطینیها با آن مخالفت کنند».
نتانیاهو پنجم مهر طی سخنرانی خود در هفتاد و سومین مجمع عمومی سازمان ملل، با تکرار پروپاگاندای خود علیه ایران، ادعای جدیدی را مبنی بر وجود تاسیسات هستهای مخفی در جنوب تهران مطرح کرد (جزئیات بیشتر).
ایران و پنج کشور عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل (آمریکا، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) به علاوه آلمان در تیرماه سال ۱۳۹۴ به توافقی دست یافتند که قرار بود در ازای ایجاد محدودیت در بخشهایی از فعالیتهای هستهای ایران، همه تحریمهای بینالمللی و یکجانبه مرتبط با برنامه هستهای ایران را رفع کند.
«دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا ۱۸ اردیبهشت طی سخنرانی در کاخ سفید با متهم کردن ایران به تلاش برای دستیابی به سلاح اتمی، مخفی کردن ابعاد نظامی برنامه هستهای و دخالت در امور کشورهای منطقه، خروج آمریکا را از برجام اعلام کرد.
وی همچنین گفت که تحریمهای پیشین هستهای و تحریمهای سختتر جدیدتر در بازه ۹۰ تا ۱۸۰ روزه علیه ایران باز خواهند گشت.
دیدگاه تان را بنویسید