پشت پرده فشار تل‌آویو برای تخریب «خان احمر» فلسطین

کد خبر: 872778

اصرار زیاد رژیم صهیونیستی برای تخریب یک روستا با جمعیت حدود ۲۰۰ نفر، محل سوال است، اما تل‌آویو از این موضوع، هدفی کاملا مشخص دنبال می‌کند.

پشت پرده فشار تل‌آویو برای تخریب «خان احمر» فلسطین

خبرگزاری فارس: تیرماه امسال (۱۳۹۷) خبر یورش گسترده نظامیان صهیونیستی به روستای بدوی «خان احمر» در شرق قدس با هدف تخریب آن در رسانه‌ها پیچید.

ساکنان این روستا به مقابله با صهیونیست‌ها پرداختند و طی درگیری‌ها چندین نفر از آن‌ها زخمی شدند. با ادامه اعتراض‌ها روند تخلیه و تخریب این روستا متوقف شد و دادگاه عالی رژیم صهیونیستی در پانزدهم تیرماه با صدور حکمی تخریب این روستا را به حالت تعلیق درآورد.

سرانجام دادگاه عالی رژیم صهیونیستی در ۱۴ شهریورحکم نهایی خود را صادر و اعلام کرد روستای خان‌احمر باید طی یک هفته تخلیه شود. جمعیت روستای خان‌احمر حدود ۲۰۰ نفر اعلام شده که با دامداری زندگی می‌گذرانند.

اهالی خان احمر به همراه دیگر فعالان حقوق بشری از زمان صدور این حکم، دست به تحصن نامحدود در این روستا زده‌اند تا شاید مانع از تخریب روستا شوند. «رائد الشریف» استاندار قدس در همین خصوص گفت که ملت فلسطین و تحصن کنندگان تصمیم‌های دولت رژیم اشغالگر را به رسمیت نمی‌شناسند و معتقدند آنچه برای آن‌ها پیش آمده «جنایت جنگی» است.

بر اساس گزارش وبگاه «فلسطین الیوم»، خان احمر در حد فاصل میان قدس اشغالی و شهرک صهیونیستی «معالیه ادومیم» واقع در شمال شرق قدس قرار دارد. معالیه ادومیم نیز از بزرگترین شهرک‌های صهیونیستی است که خیابانی که شمال کرانه باختری را به جنوب آن متصل می‌کند در آن قرار دارد، از سوی دیگر پروژه شهرک‌سازی E۱ به صورت مستقیم معالیه ادومیم را به قدس شرقی مرتبط می‌کند که نتیجه آن قطع مسیری است که شمال کرانه باختری را به جنوب آن وصل می‌کند.

در ادامه این گزارش آمده است دولت راستگرا و افراطی رژیم صهیونیستی بویژه از زمانی که «دونالد ترامپ» به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا انتخاب شده، علنا با ایجاد دولت مستقل فلسطینی و راهکار دو دولتی مخالفت کرده، اما پروژه شهرک‌سازی E۱ اقدام عملی در همین راستاست و پس از اجرایی شدن این پروژه شهرک‌سازی دیگر هر صحبتی از راهکار دو دولتی بی‌معنا خواهد بود.

بر اساس گزارش مذکور، این پروژه شهرک‌سازی یک هدف راهبردی دیگر را برای تل‌آویو رقم می‌زند به این صورت که مرز‌های میان قدس و کرانه باختری را از بین می‌برد، زیرا شهرک معالیه ادومیم پس از اجرای طرح یاد شده موسوم به E۱، بخش لاینفک شهرداری رژیم صهیونیستی در قدس خواهد شد.

فلسطین‌الیوم در ادامه نوشت «اسرائیل» قدس را پایتخت خود می‌داند و پروژه E۱ یعنی انضمام بخش‌هایی از کرانه باختری به اسرائیل؛ این موضوع، سرنوشت اراضی اشغال‌شده فلسطینی را روشن می‌کند. با توجه به اینکه شهرک معالیه‌ادومیم که قرار است به قدس پیوست شود جزء لاینفک «منطقه ج.» در کرانه باختری است (منطقه ج. بیش از ۶۰ درصد کرانه باختری را تشکیل می‌دهد و از نظر اداری و امنیتی زیر نظر رژیم صهیونیستی است). پروژه E۱، رژیم صهیونیستی را در اجرایی کردن طرح «نفتالی بنت» وزیر آموزش این رژیم کمک می‌کند، وی خواستار انضمام تمام منطقه «ج» به اسرائیل شده بود.

واضح است که اجرای پروژه شهرک‌سازی E۱ نه تنها واقعیت جغرافیایی در کرانه باختری را تغییر می‌دهد بلکه منجر به تغییر واقعیت‌های دموگرافی (جمعیتی) نیز خواهد شد، زیرا با توسعه شهرک‌ها، جوانان صهیونیست که به دلیل بحران مسکن قادر به تهیه آن نبودند اکنون می‌توانند به این شهرک‌ها بیایند و با تسهیل روند ازدواج آنها، تعداد جمعیتشان نیز روز به روز بیشتر می‌شود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت