نگرانی مقام آلمانی از توییتهای ترامپ
رئیس فراکسیون احزاب متحد مسیحی آلمان گفت که ترامپ همواره با توییتهای خود آشفتگی بیشتری در مناسبات دو سوی آتلانتیک ایجاد میکند.
خبرگزاری تسنیم: به نقل از روزنامه "فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ"، "فولکر کایدر"، رئیس فراکسیون اتحادیه احزاب متحد مسیحی آلمان اظهارات اخیر وزیر امور خارجه کشورش درباره لزوم بازنگری در مناسبات با آمریکا و در پیش گرفتن سیاست مالی مستقل از این کشور را نشانهای در حمایت از طرح افزایش بودجه دفاعی آلمان دانسته و خواستار این مسئله شد.
وی از وزیر دارایی آلمان آمادگی بیشتر برای افزایش بودجه دفاعی آلمان را خواستار شده و این مسئله را خوب دانست که وزیر امور خارجه آلمان به عنوان یک سوسیال دموکرات از موضع اتحادیه احزاب متحد مسیحی برای افزایش هزینههای دفاعی که اروپا را در زمینه امنیتی مستقلتر میکند دفاع میکند.
کایدر که در مصاحبه با خبرگزاری آلمان در برلین سخن میگفت: همچنین برای چندمین بار کمکهای مالی به ترکیه در بحران ارزی را رد کرده چنین ایدهای که از طرف حزب سوسیال دموکرات مطرح شده است را کاملا پوچ دانست.
"هایکو ماس"، وزیر امور خارجه آلمان اخیرا در سخنانی خواستار بازنگری در مناسبات با آمریکا و در پیش گرفتن یک سیاست مالی مستقل اروپا از آمریکا برای مقابله با تحریمهای این کشور شده است. وی همچنین بر لزوم تشکیل یک اتحادیه دفاعی و امنیتی اروپایی تاکید کرده است.
"کایدر" در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه ایالات متحده آمریکا در کنار فرانسه مهمترین متحد آلمان باقی میماند در عین حال گفت: در برخی مسائل اختلاف نظرهای زیادی با ترامپ وجود دارد و طبیعتا رئیس جمهور آمریکا همواره با پیامهای توئیتری خود آشفتگیهای جدیدی در مناسبات دو سوی آتلانتیک ایجاد میکند. وی در عین حال گفت که ترامپ و آمریکا یکی نیستند. ما باید همچنین با شرکای سخت خود زندگی کنیم و نباید اساسا همه چیز را که در گذشته به اثبات رسیده است زیر سوال قرار دهیم.
"کایدر" در پاسخ به این پرسش که آیا "آنگلا مرکل"، صدر اعظم آلمان در حال حاضر تلاش میکند مناسبات با روسیه و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور را دوباره بهبود بخشد گفت: ما برای یک شراکت مطمئن با مسکو تلاش میکنیم. اما تا زمانی که روسیه به تعهدات خود در توافق مینسک برای حل بحران شرق اوکراین عمل نکند این مسئله دشوار است.
وی همچنین با اشاره به بحران مالی و اقتصادی ترکیه تاکید کرد که آلمان علاقهای به یک ترکیه قدرتمند دارد حتی اگر مناسبات با رئیس جمهور این کشور سخت باشد.
وی در عین حال هیچ ضرورت و امکانی برای کمکهای مالی به ترکیه در بحران ارزی را ندانسته و چنین ایدهای را پوچ ارزیابی کرد. وی مسائلی که در ترکیه رخ داده است را خانگی دانسته و گفت: مسئله کاملا ساده است. ترکیه باید دوباره خود را به عنوان دولت مشروعه نشان دهد.
دیدگاه تان را بنویسید