واکنش کارشناس روس به هشدار تهران در مورد بستن تنگه هرمز

کد خبر: 840657

یک کارشناس روس در تفسیر هشدار جمهوری اسلامی در مورد امکان بستن تنگه هرمز در پاسخ به اقدامات خصمانه آمریکا، تاکید کرد: باید این تهدید را جدی گرفت و بطور کلی نباید با ایران با زبان زور سخن گفت.

واکنش کارشناس روس به هشدار تهران در مورد بستن تنگه هرمز

خبرگزاری تسنیم: یک کارشناس روس در تفسیر هشدار جمهوری اسلامی در مورد امکان بستن تنگه هرمز در پاسخ به اقدامات خصمانه آمریکا، تاکید کرد: باید این تهدید را جدی گرفت و بطور کلی نباید با ایران با زبان زور سخن گفت.

"آلکسی پانین" کارشناس روس در مصاحبه با رادیو اسپوتنیک اعلام کرد که باید هشدار تهران در مورد بستن تنگه هرمز در پاسخ به اقدامات آمریکا را جدی گرفت.

رئیس‌جمهور ایران روز سه‌شنبه در پاسخ به تهدید‌های مقام‌های آمریکایی که خواستار رساندن صادرات نفت ایران به صفر شده بودند گفت: «آمریکایی‌ها مدعی شده‌اند که میخواهند به طور کامل جلوی صادرت نفت ایران را بگیرند، آن‌ها معنی این حرف را نمی‌فهمند، چرا که اصلا معنی ندارد که نفت ایران صادر نشود و آن وقت نفت منطقه صادر شود، اگر شما توانستید این کار را بکنید تا نتیجه اش را ببینید.»

پیش از این یک مقام بلندپایه وزارت خارجه آمریکا گفته بود که واشنگتن سعی دارد متحدین خود را متقاعد سازد که تا قبل از ماه نوامبر، از خرید نفت ایران خودداری کنند.

"آلکسی پانین" مدیر دفتر شرکت «Urus Advisory» در مسکو معتقد است که باید تهدید ایران را جدی گرفت. وی در مصاحبه با رادیو اسپوتنیک گفت: «این اظهارات کاملاً جدی است. ایران به طور کلی ممکن است خود را در رابطه با آسیب دیدن توافق هسته‌ای به دلیل خروج یک‌جانبه آمریکا، مورد توهین قرار گرفته احساس کند و دست به اقدامات متقابل بزند. به طور کلی برخورد زورمداران با ایران، اصلا ایده خوبی نیست.»

این کارشناس در باره تلاش آمریکا برای متوقف کردن خرید نفت از ایران، توضیح داد: «واضح است که در چنین شرایطی قیمت نفت افزایش خواهد یافت و کشور‌های خریدار نفت در انتظار کسری بودجه خواهند بود. البته این وضعیت برای کسانی که معاملات نفتی می‌کنند، سودآور است. ولی چنین تصمیمی با توجه به همه عواقب آن اتخاذ نشده است. مسئله این است که اگر در منطقه خلیج فارس درگیری نظامی رخ دهد، تاثیر منفی آن به مراتب بیشتر از تاثیر مثبت افزایش قیمت نفت خواهد بود؛ و در این بین اگر کسی یا کشوری مناقشه نظامی در منطقه را تحریک کنند، می‌توان این مسئله را درک کرد.»

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت