ایرنا: روزنامه 'هندو' به نقل از وی نوشت: هند تصمیمی خواهد گرفت که منافع ملی اش را به بهترین صورت تامین کند. وی تاکید کرد که کشورش نظاره گر و در انتظار چگونگی شکل گیری تحولات پیرامون روابط تجاری و نفتی ایران به دلیل فشارهای آمریکا میماند.
وزیر نفت هند همچنین اعلام کرد که هند با هر کشوری که شرایط مناسب اقتصادی در ارتباط با نفت پیشنهاد دهد تجارت خواهد کرد.
وی افزود: اندازه و پتانسیل رشد بازار سوخت هند به گونهای است که دهلی نو توانست سازمان اوپک را متقاعد به افزایش تولید نفت به اندازه یک میلیون بشکه نفت خام در روز کند. هند همچنین توانست برخی قیمتهای بالای نفت که توسط تولید کنندگان خاورمیانه در نظر گرفته شده بود را کاهش دهد. پرادان تاکید کرد: ما آماده همکاری با هر کشوری هستیم. از چین گرفته تا آمریکا، هر کشوری که نفت و گاز را با قیمت و شرایط مناسب به ما بفروشد، هند با آن کشور تجارت خواهد کرد. وزیر نفت هند در خصوص روابط خوب این کشور با کشورهای خاورمیانه گفت: هند آماده همکاری با شرکت اماراتی جهت اکتشاف میدان گازی است. در سالهای اخیر روابط هند با کشور هایی، چون امارات و عربستان سعودی از همیشه قویتر شده است. پیش از این ما یک میدان تولید کننده گاز در خاورمیانه نداشتیم. این اولین بار است که امارات این امتیاز را در اختیار هند قرار میدهد. آمریکا از هند و سایر کشورهای خواسته است تا واردات نفت خود از ایران را تا ۴ نوامبر کاملا متوقف کنند در غیر این صورت این کشورها را نیز تحریم خواهد کرد. آمریکا که پس از آغاز به کار دونالد ترامپ به عنوان رئیس جمهوری این کشور به
همواره به دنبال فشار بر ایران بوده است پس از خروج از برجام اعلام کرد در دوره جدید تحریمها هیچ تخفیفی برای کشورها قائل نخواهد شد و واردات از ایران باید به صورت کامل متوقف شود. ایران سومین کشور بزرگ صادر کننده نفت به هند است و ۱۲ درصد از واردات کل نفت هند از ایران انجام میشود. پالایشگاههای نفتی هند به دلیل نزدیک بودن بنادر، تخفیفها و فرصت بیشتر برای پرداخت بهای نفت خریداری شده در مقایسه با سایر کشورها، ترجیح میدهند نفت ایران را خریداری کنند. در دور پیشین تحریمهای ایران، دولت آمریکا به شرکتهای هندی که به صورت تدریجی واردات نفت خود را از ایران کاهش داده بودند تخفیف ارائه کرد.
دیدگاه تان را بنویسید