طرح بزرگ شهرکسازیهای رژیم صهیونیستی در جولان اشغالی
مایکل اورین، از نمایندگان پارلمان اسرائیل از حزب "کلنا" به ریاست موشه کهلون، وزیر دارایی این رژیم ضمن اشاره به تلاش این حزب برای تصویب یک طرح بزرگ توسعه واحدهای مسکونی در ارتفاعات جولان و رساندن تعداد آنها به ۱۰۰ هزار واحد ظرف ۱۰ سال آتی گفت: با استمرار بحران سوریه و تقویت حضور ایران در نزدیکی مرزهای ما با جنوب سوریه، لزوم افزایش تعداد اسرائیلیها در ارتفاعات جولان احساس میشود.
خبرگزاری مهر:حزب "کلنا" در پارلمان رژیم صهیونیستی از تلاش برای تصویب طرح بزرگ توسعه واحدهای مسکونی در جولان اشغالی خبر داد.
به گزارش شبکه خبری روسیا الیوم، مایکل اورین، از نمایندگان پارلمان اسرائیل از حزب "کلنا" به ریاست موشه کهلون، وزیر دارایی این رژیم ضمن اشاره به تلاش این حزب برای تصویب یک طرح بزرگ توسعه واحدهای مسکونی در ارتفاعات جولان و رساندن تعداد آنها به ۱۰۰ هزار واحد ظرف ۱۰ سال آتی گفت: با استمرار بحران سوریه و تقویت حضور ایران در نزدیکی مرزهای ما با جنوب سوریه، لزوم افزایش تعداد اسرائیلیها در ارتفاعات جولان احساس میشود.
اورین که از بزرگترین برنامهریزان این طرح محسوب میشود، با تاکید بر لزوم توسعه منطقه جولان مدعی شد، اسرائیل بیش از ۵۰ سال است که کنترل ارتفاعات جولان را در دست دارد و این منطقه جزئی جدایی ناپذیر از اسرائیل است.
وی با اشاره به اینکه تعداد اسرائیلیهای ساکن منطقه جولان در حال حاضر تنها ۲۲ هزار تن است، گفت: لزوم افزایش اسرائیلیها در این منطقه با توجه به تلاش ایران برای تقویت قدرت نظامی خود در سوریه و تبدیل جولان به جبهه جدیدی برای مقابله با اسرائیل ابعادی امنیتی دارد.
رسانههای عبری زبان گزارش دادند، در طرح افزایش ساکنان اسرائیلی ارتفاعات جولان قرار است کابینه یک کمیته ویژه تشکیل داده و کمیته یاد شده اسرائیلیها را به کوچ به این منطقه تشویق کرده و دلایل لزوم توسعه زیرساختها در آنجا به ویژه راهاندازی سیستم حمل و نقل شهری را برای آنها بیان کند.
طبق گزارشهای این رسانهها، از جمله بندهای این طرح برای تشویق اسرائیلیها میتوان به معافیتهای مالیاتی، کاهش قیمت زمینها، راهاندازی ریل راهآهن در این منطقه، ایجاد اماکن آموزشی و تحصیلی و نیز باغ وحش و پاکسازی منطقه از مینها اشاره کرد.
رژیم صهیونیستی از جنگ ژوئن ۱۹۶۷ میلادی حدود ۱۲۰۰ کیلومتر مربع از ارتفاعات جولان سوریه را به اشغال خود درآورد و در سال ۱۹۸۱ میلادی در اقدامی که از سوی جامعه جهانی به رسمیت شناخته نشد، اعلام کرد که این منطقه به اراضی اشغالی اضافه شدهاند، این در حالی بود که هنوز حدود ۵۱۰ کیلومتر مربع از مساحت این منطقه تحت کنترل سوریه بودند.
طبق قوانین بینالمللی ارتفاعات جولان منطقهای اشغالی محسوب شده و قطعنامه شماره ۲۴۲ شورای امنیت در سال ۱۹۶۷ میلادی شامل حال آن میشود.
دیدگاه تان را بنویسید