«راهپیمایی بازگشت» ابتکار فلسطینی‌ها در ایران قربانی شد!/ علت سکوت و عدم حساسیت رسانه‌های ایران چیست؟

کد خبر: 807871

حماس و مقاومت فلسطین با توجه به خطر انتقال سفارت آمریکا به قدس شریف و به رسمیت شناخته شدن قدس به پایتختی رژیم صهیونیستی در صحنه عملیاتی، دست به ابتکاری نوین و تازه زدند. «راهپیمایی بازگشت» نام طرح حماس برای حساس کردن افکار عمومی جهان اسلام و سران کشورهای اسلامی به خطر پیش رو بود. این تظاهرات قرار است تا روز یوم النکبه و هم زمان با هفتادمین سالروز تشکیل جعلی رژیم صهیونیستی ادامه یابد.

«راهپیمایی بازگشت» ابتکار فلسطینی‌ها در ایران قربانی شد!/  علت سکوت و عدم حساسیت رسانه‌های ایران چیست؟

سرویس بین‌الملل فردا؛ محمدمحسن فایضی: برنامه‌ها و فعالیت‌های صهیونیست‌ها و در تقابل آن واکنش و عملکرد حامیان قدس و آزادی فلسطین از نهر تا بحر طی سه روز 13 و 14 و 15 می (23 و 24 و 25 اردیبهشت) در شکل‌گیری آینده فلسطین بسیار سرنوشت‌ساز خواهد بود. در این سه روز که مصادف با هفتادمین سال تشکیل رژیم جعلی اسرائیل است، صهیونیست‌ها سعی دارند وعده قدیمی آمریکایی‌ها در خصوص انتقال سفارت آمریکا از شهر تل‌آویو به قدس را عملی کنند. وزیر خزانه‌داری آمریکا، کوشنر داماد ترامپ و دختر ترامپ از اعضای هیئت نمایندگی آمریکا هستند که در مراسم آغاز به کار سفارت آمریکا (24 اردیبهشت) در قدس قرار است حضور داشته باشند.

حماس و مقاومت فلسطین با توجه به خطر انتقال سفارت آمریکا به قدس شریف و به رسمیت شناخته شدن قدس به پایتختی رژیم صهیونیستی در صحنه عملیاتی، دست به ابتکاری نوین و تازه زدند. «راهپیمایی بازگشت» نام طرح حماس برای حساس کردن افکار عمومی جهان اسلام و سران کشورهای اسلامی به خطر پیش رو بود. راهپیمایی بازگشت طرح و ابتکاری جدید از سوی حماس و گروه‌های مقاومت در غزه در روز زمین بود که از جمعه «30 مارس» آغاز شده و 5 جمعه ادامه یافته است. این تظاهرات قرار است تا روز یوم النکبه و هم زمان با هفتادمین سالروز تشکیل جعلی رژیم صهیونیستی ادامه یابد.

سکوت و عدم حساسیت رسانه‌های ایران!

علی‌رغم بازتاب وسیع این اتفاق در رسانه‌های کشورهای عربی و حتی اروپا و آمریکا، راهپیمایی بازگشت در رسانه‌های داخلی ایران با کمترین حساسیت در حاشیه موضوعات دیگری قرارگرفته است. این اقدام مقاومت فلسطین به‌منظور بالا بردن هزینه انتقال سفارت به قدس شریف و تغییر تصمیم آمریکا متأسفانه با حمایت و بازتاب رسانه‌ای مورد انتظار در ایران هم روبرو نشده است که باید به چرایی آن پرداخته شود زیرا مسئله انتقال سفارت آمریکا به قدس بک موضوع بسیار مهم و سرنوشت‌ساز در آینده مسیر مسئله فلسطین و منطقه است که باید بیش از پیش به آن توجه شود.

جدا از واکنش‌های لازم در سطوح رسمی دیپلماسی و سیاسی (که متأسفانه در سطح لازم آن شاهد نبودیم) باید رسانه‌ها، نهادهای مردمی و غیردولتی و یا رسانه‌های فرامرزی با اتخاذ رویکردی پژواک حمایت ایران را از قدس شریف و راهپیمایی بازگشت را به بیرون مرزها صادر نمایند. بازتاب سکوت ایران و جای خالی مردم جمهوری اسلامی ایران در فضای ماه اخیر در حمایت از قدس در میان افکار عمومی جهان اسلام پیامدهای ویرانگری برای ایران و آرمان فلسطین خواهد داشت.

عدم حساسیت رسانه‌های ایران و جریان حزب‌اللهی در واکنش به تحولات فلسطین مانند ترور عضو حماس در مالزی، « عملیات صحن قدس » که منجر به بسته شدن مسجدالاقصی شد و ... نشانه‌ها و هشدارهایی است. این اتفاق نشان دهنده یک تهدید اساسی برای آرمان فلسطین است؛ اما میزان واکنش و توجه در میان افکار عمومی ایران و حتی پیگیران تحولات منطقه‌ای بسیار بسیار کم و تعجب برانگیز بوده است. امری که به باور نگارنده هشداری جدی است و باید در خصوص چرایی آن بازنگری کرد. آیا افکار عمومی و جوانان انقلابی ایران، اصل و هدف سیاست منطقه‌ای انقلاب اسلامی، یعنی آزادی قدس شریف را در میانه تحولات و اخبار عراق و سوریه و برجام گم ‌کرده‌اند؟ یا مسئله چیز دیگری است؟

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت