شواهدی بر آمادگی رژیم صهیونیستی برای حمله به غزه
صهیونیستها پس از جنگ ۵۱ روزه هیچگاه به اندازه امروز آماده حمله به نوار غزه نبودهاند این آمادگی از شواهدی قابل احصا است که به آنها نگاهی خواهیم داشت.
خبرگزاری تسنیم: از مهمترین روش های رژیم صهیونیستی و مقامات جنایتکارش، صدور بحران و بحران سازی در خارج فلسطین اشغالی برای فرار از مشکلات داخل این رژیم بوده است. طی یکسال گذشته بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل پرونده های فسادی که برای وی در دستگاه قضایی رژیم اشغالگر تشکیل شده است به شدت تحت فشار قرار دارد. این روزها علاوه بر تظاهراتی که در سرزمین های اشغالی علیه وی صورت می گیرد، کتابی هم در خصوص زوایای پنهان زندگی نتانیاهو منتشر شده که بیش از پیش وی را تحت فشار قرار خواهد داد. حال با وجود فشاری که به نتانیاهو وارد می شود شواهدی در رسانه های در حال انتشار اند که به راحتی می توانند از حمله ای غریب الوقوع علیه غزه خبر دهند.
حضور رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی در جلسه کابینه
حضور گادی آیزنکوت، رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی در جلسه روز یکشنبه (15 بهمن 1396) کابینه این رژیم محل این سؤال شده است که چرا آیزنکوت تا کنون حضورش در جلسات دولت به عدد انگشتان یک دست هم نمی رسد در این مقطع در جلسه کابینه حضور یافته است. برخی این حضور را برای مقابله آیزنکوت با انتقادات وارده به او تفسیر کرده اند اما برخی معتقدند در کابینه قرار است تصمیماتی اتخاذ شود که حضور ستاد ارتش که مسئول هر جنگ خواهد بود ضروری است.
مانور ارتش رژیم صهیونیستی در منطقه غلاف غزه
این روزها ارتش رژیم صهیونیستی در حال برگزاری مانوری وسیع در منطقه غلاف غزه است. منطقه غلاف غزه اصطلاحا به منطقه ای بین نوار غزه و سرزمین های اشغالی متصل به غزه گفته می شود که با موانع و سیم خاردار و فنس از شهرک های صهیونیستی اطراف غزه جدا شده است. این منطقه حدود 5 کیلومتر قطر دارد و منطقه ممنوعه نظامی تلقی می شود. اینکه ارتش رژیم صهیونیستی در این منطقه در حال انجام مانور نظامی است این گمان را تقویت می کند که ارتش رژیم غاصب در حال آماده شدن برای جنگی جدید علیه غزه است. به ویژه آنکه رژیم صهیونیستی در جنگ های اخیر حملات خود را از همین منطقه غلاف غزه آغاز کرده و در این منطقه مستقر بوده است.
هشدار دستگاه های امنیتی نسبت به انفجار اوضاع اقتصادی غزه
طی روزهای اخیر در رسانه های رژیم صهیونیستی شاهد انتشار اخباری مبنی بر انفجار اوضاع اقتصادی در نوار غزه بوده ایم. غزه از 10 سال قبل تا کنون در محاصره قرار دارد. گذرگاه هایی که از سمت فلسطین اشغالی وارد نوار غزه می شوند به شدت از سوی صهیونیست ها کنترل می شوند و تنها برخی کالاهای اساسی مثل سیمان و مصالح ساختمانی و برخی مواد غذایی همچون آرد را به صورت مقطعی وارد غزه می کنند. از زمان حاکمیت مرسی تونل هایی که از سمت سینا موجب تنفس غزه و ورود کالاهای ضروری به منطقه بودند به مرور تخریب شدند و امروز دیگر اثری از آنها نیست. تشکیلات خودگردان نیز با بلوکه کردن حقوق بسیاری از کارمندان نوار غزه اوضاع را بحرانی تر کرده است. هیچ فرودگاه یا بندری هم برای ورود کالا وجود ندارد. این در حالی است که محیط زیست غزه به دلیل جنگ های متوالی و استفاده از سلاح های غیر معمول به شدت آسیب دیده است. وارد شدن آب دریا به منطقه رفح برای از بین بردن تونل های این منطقه نیز آب بخشی از منطقه جنوبی غزه و رفح را شور کرده است. همه اینها حکایت از وضعیت فوق بحرانی غزه است. قطع کمک های آژانس کمک به آواراگان فلسطینیی موسوم به آنروا نیز مزید بر علت شده تا اوضاع وخیم تر شود.
دستگاه امنیتی رژیم صهیونیستی طی گزارش هایی با اشاره به وضعیت بحرانی غزه اعلام کرده اند این وضعیت ممکن است به انفجار اوضاع در غزه منجر شود و جنگی را بر رژیم صهیونیستی تحمیل کند که هیچ کس حتی گروه های مقاومت توان کنترل آن را نداشته باشند. این گزارش ها خواستار ورود کالاهای اساسی و مواد غذایی به نوار غزه شده اند. این گزارش های از یکسو می توانند حقیقی تلقی شوند اما از دیگر سوی می توانند بهانه ای برای آغاز حمله صهیونیست به نوار غزه با این توجیه باشند که آنها برای جلوگیری از یک حمله تحمیلی اقدام به عملیات پیشدستانه کرده اند.
حملات دو جانبه طی هفته های اخیر
طی هفته های اخیر رژیم صهیونیستی چند بار به مناطقی از نوار غزه حمله کرده، هواپیماهای این رژیم برخی نقاط در نوار غزه را هدف قرار داده اند. مقاومت فلسطین نیز این حملات را بی پاسخ نگذاشته است و با موشک و خمپاره به این حملات پاسخ داده اند. این نکته بسیار مهم است که تمامی جنگ هایی که طی سالهای اخیر علبه غزه اعمال شده است با این حملات دو جانبه آغاز شده اند.
کشف تونل های مقاومت از سوی رژیم صهیونیستی
یکی دیگر از دلایلی که می تواند احتمال جنگی جدید علیه غزه را تقویت کند، ادعای صهیونیست ها مبنی بر دست یافتن به فن آوری جدیدی برای کشف تونل های مقاومت است. صهیونیست ها طی دو جنگ اخیر به شدت از تونل های مقاومت آسیب دیده اند و این معضل برای آنها مانعی بزرگ برای حمله به غزه بوده است. حال طی دو ماه اخیر صهیونیست ها با هدف قرار دادن دو تونل مقاومت در مناطق مرزی غزه مدعی شده اند به فن آوری جدیدی دست یافته اند که با آنها می توانند تونل های مقاومت را به راحتی کشف کرده، از بین ببرند. حال اگر این ادعای صهیونیست ها در کشف تونل های مقاومت را کذب ندانیم و بپذیریم باید گفت مهمترین مانع صهیونیست ها برای حمله به غزه از بین رفته است لذا آنها به شدت آماده حمله به غزه در هر زمانی که منافع شان اقتضا کند خواهند بود.
دیدگاه تان را بنویسید