افزایش مخالفت انگلیسی‌ها با برگزیت

کد خبر: 760141

در حالی که تازه‌ترین نظرسنجی‌ها از اکثریت‌یافتن مخالفان برگزیت در انگلیس حکایت دارد، وزیر خارجه این کشور هشدار داده است که لندن ممکن است در برابر بروکسل به یک «دولت دست‌نشانده» تبدیل شود.

افزایش مخالفت انگلیسی‌ها با برگزیت

خبرگزاری تسنیم: نتایج تازه‌ترین نظرسنجی انجام شده نشان می‌دهد که بیش از نیمی از شهروندان انگلیس خواهان باقی‌ماندن در اتحادیه اروپا هستند.

این نظرسنجی که از سوی مؤسسه بی.ام.جی. انجام شده است، نشان می‌دهد که 51 درصد انگلیسی‌ها با ادامه عضویت این کشور در اتحادیه اروپا موافقند و در مقابل تنها 41 درصد خواهان خروج از آن هستند؛ تفاوتی 10 درصدی که نشان‌دهنده بزرگترین شکاف و فاصله بین این دو دیدگاه از زمان برگزاری همه‌پرسی برگزیت در انگلیس است.

به گفته مایکل ترنر، رئیس موسسه افکارسنجی بی.ام.جی. آخرین باری که هوادارن خروج از اتحادیه اروپا در اکثریت بودند فوریه 2017 بود و از آن زمان تاکنون شاهد تغییرات آرامی به نفع هواداران تداوم عضویت در اتحادیه هستیم که نهایتا به این تفاوت 10 درصدی رسید.

با این حال، بخشی از این اختلاف 10 درصدی از سوی کسانی است که در همه‌پرسی شرکت نکرده بودند و هم‌اکنون مخالفت خود را با خروج از اتحادیه اروپا ابراز می‌کنند. به گفته ترنر، در هنگام برگزاری همه‌پرسی نظرات افرادی که در رأی‌گیری شرکت نکردند تقریبا به صورت مساوی بین اردوگاه موافقان و مخالفان تقسیم شده بود، اما هم‌اکنون به نظر می‌رسد که اکثریت کسانی که در همه‌پرسی شرکت نکرده‌اند (با نسبت 80 درصد) تمایل دارند که انگلیس همچنان در اتحادیه اروپا باقی بماند.

جانسون: دولت انگلیس نمی‌تواند به‌صورت یک «دست‌نشانده» اتحادیه اروپا باشد

این در حالی است که بوریس جانسون، وزیر خارجه انگلیس که یکی از هواداران اصلی خروج این کشور از اتحادیه اروپا است، می‌گوید که کشورش برای دوران پس از برگزیت و برای جلوگیری از تبدیل شدن به یک دولت ضعیف و وابسته، باید یک قرارداد تجاری مستحکم با اتحادیه اروپا منعقد کند.

طبق گزارش رویترز، جانسون بر این باور است که ناکامی این کشور در رها شدن از قوانین اتحادیه اروپا منجر به این می‌شود که انگلیس یک «دولت دست‌نشانده» شود. وی می‌گوید که دولت این کشور با دوری‌گزیدن از قواعد و مقررات اتحادیه اروپا باید به دنبال «حداکثر کردن منافع برگزیت» باشد، و به این صورت می‌تواند «توافقات تجارت آزاد مناسبی» را با دیگر کشورها منعقد کند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت