زندگی شیخ عیسی قاسم در خطر است

کد خبر: 753854

شیخ «عبدالله الدقاق» نماینده آیت الله «عیسی احمد قاسم» در تهران، درباره وخامت حال آیت‌الله ابراز نگرانی کرد و مسئولیت هرگونه اتفاقی را در این خصوص بر عهده دولت و شاه بحرین دانست.

زندگی شیخ عیسی قاسم در خطر است

خبرگزاری فارس: نماینده رهبر معنوی شیعیان بحرین در ایران می‌گوید دو کشور قطر و کویت برای میانجیگری در بحرین اقدام کرده بودند که عربستان هر دو را قطع کرد و ناکام گذاشت و حالا این میانجی‌گری‌ها را می‌خواهند توطئه جلوه دهند.

شیخ «عبدالله الدقاق» نماینده آیت الله «عیسی احمد قاسم» در تهران، درباره وخامت حال آیت‌الله ابراز نگرانی کرد و مسئولیت هرگونه اتفاقی را در این خصوص بر عهده دولت و شاه بحرین دانست.

الدقاق گفت: اندک اندک به سالروز انقلاب بحرین در 14 فوریه 2011 نزدیک می‌شویم. شش سال در حال اتمام است و انقلاب در حال ورود به سال هفتم است. سالی که گذشت، خونین‌ترین و نظامی‌ترین سال بحرین بود. سال جاری (میلادی) با حکم‌های متعدد اعدام و اجرای سه حکم در حق جوانان بحرین بود. در این سال به منزل شخصی آیت‌الله عیسی قاسم (رهبر معنوی انقلاب و شیعیان بحرین) حمله شد و دست دستگاه قضایی نظامی باز گذاشته شد.

وضع شیخ عیسی قاسم وخیم است

الدقاق گفت: به همین مناسبت اعلام می‌کنم که وضعیت جسمانی شیخ عیسی بسیار وخیم است و اعلام می‌کنم که زندگی شیخ در خطر است. محاصره خانگی در حقیقت مرگ تدریجی است و مسئولیت این وضعیت بر عهده رأس رژیم [یعنی شاه] است.

نماینده عیسی قاسم در تهران، سازمان ملل را به دخالت فوری فراخواند، و گفت: از دبیر کل سازمان ملل میخواهیم که دخالت فوری برای نجات زندگی عیسی قاسم انجام بدهد. این مسئله، مسئله‌ای انسانی‌ است که نیازمند دخالت فوری و عاجل است.

الدقاق در بیان وخامت حال شیخ عیسی گفت: وزن آیت‌الله عیسی قاسم به 30 کیلوگرم رسیده. او پوست و استخوان شده. دچار فتق است و نیازمند عمل جراحی است و برای همین باید به بیمارستان منتقل شود.

او گفت: از جامعه بین‌الملل میخواهیم که تیم حاذقی از پزشکان برای نظارت بر روند بیماری و درمان آیت‌الله اعزام کند. ما پزشکان آل خلیفه را قبول نداریم. اگر دولت بخواهد درمان کند، آیت‌الله باید آنان را انتخاب کند تا آنجا طرف مستقلی ناظر باشد. اگر اینطور نشود ما خواستار خارج کردن ایشان از بحرین برای درمان و ضمانت بازگشت او هستیم.

الدقاق به برگزاری کنگره بین‌المللی همبستگی با ملت بحرین در زمستان آینده در ایران اشاره کرد و گفت: انقلاب بحرین انقلاب مظلومی است و رسانه‌ها آن را نادیده گرفته‌اند. امیدواریم که از طریق این کنگره مظلومیت بحرین به گوش جهان برسد. این گنگره شاهد حضور نخبگان، اندیشمندان داخلی و خارجی از کشورهای مختلف خواهد بود.

سال 2017 سخت‌ترین سال انقلاب بحرین بود

الدقاق در پاسخ به سوالی درباره وضعیت کنونی انقلاب بحرین نیز گفت: مرحله کنونی (سال کنونی) سخت‌ترین دوره انقلاب است که در حال پشت سر گذاشتن آن هستیم. تیم انگلیسی هدایت کار را در دست دارد و آمریکا حمایت لجستیک می‌کند. رژیم با ماهواره و فناوری‌های نوین، همه فعالان معارضان را تحت سیطره دارد. مردم در بحرین سه راه بیشتر ندارند؛ یا به زندان بیفتند، یا تحت تعقیب باشند یا به خارج از کشور فرار کنند.

الدقاق افزود: سال ششم انقلاب، سخت‌ترین سال از حیث امنیتی و نظامی است. دست دستگاه قضایی نظامی باز گذاشته شده و کاملا مختار است. شماری از جوانان بحرین به ترور وزیر دفاع متهم شده‌اند و معنای این امر یعنی احکام اعدام بیشتر و سلب تابعیت‌های بیشتر. اما مردم بر خلاف فشارهای موجود عقب‌نشینی نکرده‌اند و بر خواسته‌های مشروع خود ایستاده‌اند.

از زمان روی‌کار آمدن بن سلمان، وضع بحرین بدتر و سخت‌تر شده

الدقاق به عربستان اشاره کرد و گفت: با وارد شدن نظامیان سعودی به بحرین در مارس 2011، پرونده بحرین دست عربستان سعودی افتاد و تصمیم سیاسی بحرین تحت کنترل و مالکیت عربستان در آمد و بدین ترتیب حاکمیت ملی بحرین نقض شد. با آمدن بن سلمان، شاهد تشدید امنیتی و نظامی در بحرین شدیم. با قدرت گرفتن روزافزون بن سلمان، جمعیت اسلامی الوفاق به عنوان بزرگ‌ترین جمعیت سیاسی معارض و جمعیت التوعیه به عنوان بزرگترین جمعیت فرهنگی معارض تعطیل شدند و تابعیت شیخ عیسی قاسم به عنوان بزرگترین مرجعیت دینی و سیاسی در بحرین و خلیج فارس، سلب شد.

او افزود: دلیل همه این سختگیری‌ها این است که تصمیم‌ها در عربستان گرفته می‌شود و عربستان از دولت میخواهد که بر مردم فشار آورد. اکنون با وجود ترامپ در آمریکا و بن سلمان در عربستان، وضعیت بسوی بدتر و سخت‌تر شدن می‌رود اما مردم بحرین جز از خدا نمی‌ترسند و فقط خدا امیدوارند.

عربستان میانجیگری کویت و قطر را بر هم زد

الدقاق در پاسخ به سوالی دیگر درباره نقش کشورهای دیگر برای کمک به بحرین برای حل بحران و اینکه آیا کشوری عربی میانجیگری کرده است یا خیر گفت:‌ در ابتدای انقلاب، قطر در موضوع وارد شد و میان شاه و جمعیت الوفاق میانجیگری کرد. کویت هم وساطت کرد میان دولت و معارضان. اما دخالت نظامی عربستان در بحرین همه این میانجیگری‌ها را قطع کرد و پایان داد و وضعیتی را به وجود آورد که تا امروز هم هست.

او افزود: با روی کار آمدن بن سلمان، فایل‌هایی صوتی از وزیر خارجه و نخست‌وزیر وقت قطر آقای حمد بن جاسم با شیخ علی سلمان رئیس جمعیت الوفاق منتشر شد که تقطیع شده بود. مجوز انتشار این فایل‌ها را شاه داده است. اینها میانجیگری‌های قطر بود که اکنون آن را بهانه کرده‌اند که بگویند معارضان، مزدور قطر هستند و کشور قطر در پی کودتا در بحرین بوده است. می‌گویند شیخ علی سلمان همدست قطر بوده برای براندازی دولت بحرین.

این فایل‌ها تقطیع شده و هم حمد بن جاسم و هم شیخ علی سلمان توضیح داده‌اند اما متأسفانه از دو روز پیش محاکمه‌ای علیه شیخ علی سلمان با همین اتهام یعنی مزدوری برای قطر آغاز شده است. بله پیشتر کویت و قطر وساطت کرده بودند که عربستان آن را بر هم زد و حالا این وساطت‌ها را می‌خواهند توطئه جلوه بدهند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت