افزایش اسلام هراسی و تنفر از اعراب در میان انگلیسیها
نظرسنجی صورت گرفته توسط پایگاه یوگاو از میزان مخالفتها و خصومتها در انگلیس نسبت به اسلام و عربها پرده برداشت و نشان داد که اکثر شرکت کنندگان انگلیسی در این نظرسنجی معتقدند که عربها در ادغام خود با جامعه انگلیسی ناکام بوده و حضورشان مفید نبوده است.
خبرگزاری ایسنا: این نظرسنجی همچنین نشان داد که اکثر شرکت کنندگان از سیاست امنیتی موسوم به پیشینه نژادی حمایت میکنند.
پیشینه نژادی به نیروهای امنیتی اجازه میدهد تا در رسیدگی به پروندههای مربوط به ارتکاب جرم، نژاد و قومیت را یکی از فرضیات پروندههای کاری خود قرار دهند.
به طور کلی ۵۵ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی موافقند که پلیس از پیشینه نژادی علیه عربها یا مسلمانان به دلایل امنیتی استفاده کنند در حالی که ۲۴ درصد از شرکت کنندگان با این مساله مخالف هستند.
تنها ۲۸ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی معتقدند که مهاجرت از جهان عرب به انگلیس سودمند بوده در حالی که ۶۴ درصد معتقدند که عربها در ادغام خود با جامعه انگلیسی ناکام بودهاند و در جوامع منزوی زندگی میکنند.
این نظرسنجی همچنین نشان میدهد که اکثر شرکت کنندگان در این نظرسنجی معتقدند که تعداد آوارگان وارد شده به انگلیس از کشورهای جنگ زدهای چون سوریه و عراق بسیار زیاد است.
جدایی جنسیتی، ثروت، اسلام، افراط گرایی و تاریخ غنی از جمله خصوصیتهایی هستند که مردم انگلیس آن را به جامعه عرب نسبت دادند. این در حالی است که خصوصیتهایی چون نوآوری و ترقی خواهی از جانب انگلیسیها به عربها به میزان بسیار کمی نسبت داده شده است.
این نظرسنجی که به درخواست شورای درک عرب - انگلیس در روزنامه عرب نیوز صورت گرفته همچنین شک و تردید انگلیسیها نسبت به سیاست خارجه کشورشان در جهان عرب را نشان میدهد به طوری که تنها ۱۵ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی معتقدند که سیاست خارجه انگلیس در جهان عرب به حقوق بشر و امنیت جهانی کمک کرده و تنها ۱۳ درصد معتقدند که سیاست خارجه انگلیس یک نیروی باثبات کننده در جهان عرب بوده است.
این در حالی است که ۸۵ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی حمله انگلیس و آمریکا به عراق در سال ۲۰۰۳ را یک اشتباه میدانند اما هنوز اکثر آنها از مداخله کنونی انگلیس در حملات هوایی علیه داعش در عراق و سوریه حمایت میکنند.
این نظرسنجی توسط پایگاه یوگاو در اوت سال جاری میلادی صورت گرفته و در آن ۱۲۰۰ تن شرکت داشتند.
این نظرسنجی همچنین نشان داد که ۷۲ درصد از شرکت کنندگان معتقدند که اسلام هراسی در انگلیس یک مساله رو به رشد است.
این در حالی است که بیش از ۸۰ درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی پذیرفتهاند که درباره جهان عرب چیز زیادی نمیدانند.
بر همین اساس، بیشتر مردم انگلیس معتقدند سیاستهای خارجی این کشور در خاورمیانه شکست خورده است.
این مطالعه همچنین نشان داده است که حدود ۷۰ درصد از شهروندان انگلیسی بر این باورند که اظهارات سیاستمداران کشورشان علیه پناهجویان باعث تشدید جرایم مرتبط با نفرت میشود.
بیش از نیمی از شرکتکنندگان در این نظرسنجی ایران را از جمله کشورهای عربی قلمداد کرده بودند. در مورد افغانستان این رقم کمتر از نصف شرکتکنندگان بود.
کریس دویل، مدیر شورای تفاهم اعراب و بریتانیا نبود سطح آگاهی فراگیر در جامعه بریتانیا درباره جهان عرب را "مایه نگرانی" خوانده است.
به گفته پلیس انگلیس شمار حملات به مسلمانان در لندن به میزان ۷۰ درصد در ۱۲ ماه گذشته بیشتر شده است.
بر این اساس، در دوازده ماه گذشته تا ژوئیه ۲۰۱۵ بیش از ۸۰۰ مورد جرایم مرتبط با اسلامهراسی ثبت شده؛ این در حالی است که در ۱۲ ماه پیش از آن این گونه جرایم کمتر از ۵۰۰ مورد بوده است.
تعریف پلیس لندن از جرایم ناشی از اسلامهراسی عبارت است از انجام هر گونه تخلفی که بر افرادی که به عنوان مسلمان شناخته میشوند، تاثیر بگذارد.
این گونه تخلفات طیفی از جرایم از جمله آزار از طریق اینترنت تا حملات بسیار خشونتآمیز را شامل میشود.
دیدگاه تان را بنویسید