آلمان درخواست پناهندگی ۵ هزار تبعه ترکیه را رد کرد

کد خبر: 724216

روزنامه تاگس اشپیگل آلمان در خبری اعلام کرد که درخواست پناهندگی هشت هزار و 547 تبعه ترکیه در اداره مهاجرت و پناهجویان آلمان ثبت و درخواست بیش از پنج هزار نفر از آنها به بهانه کامل نبودن پرونده رد شده است.

خبرگزاری ایرنا: شبکه تلویزیونی ان.تی.وی ترکیه اعلام کرد: دولت آلمان درخواست پناهندگی پنج هزار نفر از اتباع ترکیه را رد کرده است.
این رسانه در وبسایت خود با اشاره به رد درخواست اکثریت متقاضیان پناهندگی تبعه ترکیه در آلمان نوشت: در سال جاری میلادی، از میان هشت هزار و 547 درخواست ثبت شده پناهندگی اتباع ترکیه، بیش از پنج هزار درخواست توسط آلمان رد شده است.
به گزارش این رسانه، روزنامه تاگس اشپیگل آلمان در خبری اعلام کرد که درخواست پناهندگی هشت هزار و 547 تبعه ترکیه در اداره مهاجرت و پناهجویان آلمان ثبت و درخواست بیش از پنج هزار نفر از آنها به بهانه کامل نبودن پرونده رد شده است.
بنا به اعلام این رسانه، از ماه گذشته میلادی تاکنون 6 هزار و 784 تبعه ترکیه برای اخراج از خاک آلمان شناسایی شده اند. به گزارش ایرنا، تنش در روابط ترکیه و آلمان از زمان تبلیغات همه پرسی تغییرات قانون اساسی ترکیه در زمستان گذشته و ممانعت دولت برلین از سخنرانی وزرای ترکیه در اجتماع ترک تبارهای آلمان آغاز شده است. طرفین در ماه های گذشته سخنان تندی علیه همدیگر بیان کرده اند به طوری که رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه مقامات آلمان را به نژادپرستی متهم کرده و اقدامات آنها را ناشی از تفکرات فاشیستی، اسلام هراسی و بیگانه ستیزی توصیف کرده است. هم اکنون بیش از 3.5 میلیون تبعه ترکیه در آلمان زندگی می کنند و جامعه ترک تبار آلمان بزرگترین جامعه خارجی در این کشور به شمار می رود. همه ترک تبارهای ساکن آلمان از حقوق شهروندی و حق اقامت دائم در آلمان برخوردار نبوده و ترک تبارها همواره با تهدید اخراج از آلمان مواجه هستند.
رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه در خلال همه پرسی تغییرات قانون اساسی ترکیه اعلام کرد که آینده آلمان را ترک تبارهای ساکن آن کشور رقم خواهند زد و در سخنرانی اخیر خود در پاسخ به سخنان مقامات آلمان خطاب به ترک تبارهای آلمان گفت که به کسانی رای دهید که ترک ستیز نباشند.
این سخنان اردوغان موجب واکنش مقامات آلمان شد و به نظر می رسد تشدید برخورد با اتباع ترکیه در آلمان ناشی از این امر باشد.
مقامات آنکارا بارها مقامات برلین را به نازیسم و پناه دادن به دشمنان ترکیه به ویژه گروه تروریستی پ.ک.ک و حمایت از گروه های کودتاگر و تروریستی متهم کرده اند.
برلین نیز بارها ترکیه را به نقض حقوق بشر و دوری از معیارهای اتحادیه اروپا متهم و نسبت به توقف روند مذاکرات عضویت و تحریم اقتصادی تهدید کرده است. مقامات آلمان نیز در چند روز گذشته در خلال تبلیغات انتخاباتی خود بارها اعلام کرده اند که مانع پیوستن ترکیه به اتحادیه اروپا خواهند شد.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت