قالیباف دست برتر مناظره اول از نگاه رسانه‌های خارجی/ حمایت جهانگیری از روحانی برای خارجی‌ها هم تعجب‌آور بود!

کد خبر: 661772

روزنامه الشرق الاوسط اشاره کرد که حسن روحانی، رئیس جمهور فعلی ایران به همراه معاونش اسحاق جهانگیری به طور مشهود در برابر انتقادات محمدباقر قالیباف، شهردار تهران درباره موضع بیکاری و بحران مدیریتی دولت فعلی، عصبانی و تندخو شده بودند.

قالیباف دست برتر مناظره اول از نگاه رسانه‌های خارجی/ حمایت جهانگیری از روحانی برای خارجی‌ها هم تعجب‌آور بود!
قالیباف
سرویس بین‌الملل فردا: مناظره‌های انتخابات ریاست جمهوری ایران آغاز شد و این مناظرات از دید ناظران بین‌المللی و رسانه‌های مهم خبری جهان پوشیده نماند. البته مناقشات و چالش‌های مهمی که در جریان مناظره اول انتخابات 96 صورت گرفت، بیشتر مورد تحلیل و پرداخت این رسانه‌ها قرار گرفته است.
ضربه سخت قالیباف از نگاه فرانسوی ها

خبرگزاری فرانسه که بیشتر و زودتر از بقیه به مناظره اول انتخابات ایران پرداخته بود، تاکید کرد که مناظره تحت الشعاع انتقادات رقیب اصلی روحانی قرار داشت. این خبرگزاری عنوان کرد: «در مناظره اول، قالیباف با ادعای دروغ و بیان اظهارنظرهای ریاکارانه درباره تحقق وعده ایجاد 4 میلیون شغل در ایران و تکذیب این موضوع توسط روحانی، ضربه سختی به روحانی و کاندید مورد اعتمادش، اسحاق جهانگیری که معاون اول وی نیز می‌باشد، وارد کرد.»

این خبرگزاری به انتقاد تند قالیباف نسبت به مدیریت بد و بی‌معنی دولت روحانی هم اشاره کرد و از حمایت تعجب برانگیز جهانگیری از روحانی به خاطر حمایت از رئیس جمهور فعلی ایران نیز پرداخت. جالب اینکه محور اصلی در گزارش خبرگزاری فرانسه از مناظره دیروز، صحبت‌های مطرح شده توسط قالیباف و جواب و طرح‌های روحانی و جهانگیری علیه ادعاهای او بود.
دراین رابطه بخوانید: چرا روحانی منفعل مناظرات بود؟
دلیل عصبانیت و تند خویی روحانی

اما روزنامه الشرق الاوسط در واکنش متفاوت به مناظره دیروز، از اسحاق جهانگیری به عنوان برنده و فرد برجسته این مناظره یاد کرد.

البته این روزنامه به این موضوع نیز اشاره کرد که حسن روحانی، رئیس جمهور فعلی ایران به همراه معاونش اسحاق جهانگیری به طور مشهود در برابر انتقادات محمدباقر قالیباف، شهردار تهران درباره موضع بیکاری و بحران مدیریتی دولت فعلی، عصبانی و تندخو شده بودند.

الشرق الاوسط، حمله جهانگیری به قالیباف درباره مساله هجوم به سفارت عربستان در سال 2016، به عنوان عامل اصلی به وجود آمدن تنش در روابط عربستان و ایران را علت اصلی عصبانیت قالیباف دانست و در گزارش خود حمله وب‌سایت‌های حامی روحانی به قالیباف و انتشار عکس‌هایی که مربوط به ارتباط او با یکی از عوامل حمله به سفارت عربستان می‌شود را ناشی از انتقادات جهانگیری به قالیباف بیان کرد.

همچنین این روزنامه از کنایه‌های جداگانه جهانگیری به قالیباف، درباره عقبه نظامی او و عضویت در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به عنوان روشی برای بی‌اهمیت کردن کاندیداتوری قالیباف در انتخابات یاد کرد.
اشاره رویترز به شکست اقتصادی پس از برجام

خبرگزاری رویترز هم در گزارشی از مناظره دیروز که بیشتر به تحلیل اوضاع کمپین انتخاباتی حسن روحانی و بررسی انتقادات اصلی به دولت تدبیر اختصاص یافته بود، درباره متهم شدن روحانی از طرف کاندیداهای هم محافظه کار و هم تندروی او در این رقابت انتخاباتی پرداخت و تاکید کرد که شکست پروژه احیای جذب سرمایه‌گذاری‌های خارجی در ایران، آن هم بعد از آب شدن یخ روابط ایران و کشورهای غربی، از مهمترین انتقادات مخالفان دولت به روحانی است.

البته رویترز در این مطلب از خرسندی جوانان و زنانی سخن میگوید که از انتخاب روحانی به خاطر بازگشت آرامش و از بین رفتن برخی محدودیت‌های اجتماعی و نیز جلوگیری از انزوای کشور، برای بار دوم هم استقبال می‌کنند.
خبرگزاری رویترز ضمن مطرح کردن مسائلی درباره توافق هسته‌ای، به انتقادات ابراهیم رئیسی، دیگر کاندید انتخابات اشاره کرد و از طرح او برای سه برابر شدن میزان کمک‌های فعلی دولت به محرومین (یارانه)، که حدود 14 دلار است، برای از بین رفتن فاصله بین فقیر و غنی که روز به روز در حال افزایش است، به عنوان راه حل بحث عدالت اجتماعی اشاره کرد.
همچنین این خبرگزاری درباره وعده ابراهیم رئیسی و محمدباقر قالیباف، مبنی بر ایجاد میلیون‌ها شغل در کشور به عنوان دغدغه مشترک این دو کاندید انتخابات اشاره کرد و از طرفی با پیش کشیدن پای برخی از منتقدان اقتصادی، این وعده را غیر واقعی خواند.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت