۲۵۰ سال زندان برای ۱۹ عالم بحرینی

کد خبر: 501174

مرکز حقوق بشر بحرین تأکید کرد ۱۹ عالم بحرینی مجموعا به ۲۵۰ سال زندان محکوم شده‌اند.

خبرگزاری تسنیم: به نقل از سایت منامه پست، مرکز حقوق بشر بحرین اعلام کرد: شیعیان بحرین از جنبه های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و دینی از تبعیض رنج می برند.
این مرکز حقوق بشر بحرین در گزارش خود نوشت: شمار علمای بحرینی که به دلیل مطالبه حقوق مردم در زمینه دستیابی به آزادی و دمکراسی توسط رژیم آل خلیفه به زندان محکوم شده اند، 19 نفر و مجموع محکومیت آنها 250 سال زندان است که یکی از آنها به نام شیخ محمد حبیب المقداد، به تنهایی به بیش از 90 سال زندان محکوم شده است.
به گزارش شبکه العالم، در این گزارش همچنین آمده است: نظام آل خلیفه همچنین پنج عالم دیگر به نام های "شیخ محمد المقداد"، "سید صادق الشاخوری"، "شیخ عبدالجلیل المقداد"، "شیخ سعید النوری" و "شیخ زهیر عاشور" را به حبس ابد محکوم کرده است. علاوه بر این، از سال 2011 تاکنون تابعیت بحرینی 13 عالم لغو شده و دو عالم دیگر به نام های شیخ حسین النجاتی و شیخ محمد خجسته از کشور بحرین اخراج شده اند.
از زمان آغاز انقلاب مردم بحرین در 14 فوریه 2011 (25 بهمن 1389ش) علمای این کشور همواره در صف مبارزه علیه آل خلیفه حضور داشته اند و این امر باعث شده است تا آنها نیز مانند سایر اقشار مبارز این کشور، مورد ظلم قرار گیرند.
بحرین از 14 فوریه سال 2011 میلادی شاهد انقلاب مردمی علیه نظام آل خلیفه است. مردم خواهان آزادی، برقراری عدالت و رفع تبعیض و روی کار آمدن نظامی منتخب در کشورشان هستند.
این درخواست ها با سرکوبگری نظام حاکم بحرین با همدستی برخی کشورهای عربی از جمله عربستان روبرو شده است. بحرین در سرکوب مردم همچنین عناصر پاکستانی را به خدمت گرفته است.
نیروهای نظامی مشترک شورای همکاری خلیج فارس موسوم به سپر جزیره نیز در این راه به نظام بحرین کمک می کنند.
در این مدت، صدها نفر شهید یا زخمی شده و یا به زندان افتاده و شکنجه شده اند.
نظام بحرین برای خاموش کردن شعله اعتراضات شمار زیادی از رهبران مخالف را بازداشت و با پرونده سازی به زندانهای طولانی مدت محکوم کرده است.
با وجود همه این اقدامات، جنبش مردم بحرین برای دستیابی به خواسته های خود همچنان ادامه دارد و آنها با برپایی تظاهرات خواهان برآورده شدن این خواسته ها هستند.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت