افزایش شمار شهدای جنگ نسلکشی در غزه
وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه امروز (سهشنبه) با صدور بیانیهای از افزایش شمار شهدای جنگ نسلکشی رژیم صهیونیستی علیه این باریکه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به ۵۰ هزار و ۱۴۴ شهید خبر داد.

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۲ شهید و ۲۹۶ مجروح به بیمارستانهای نوار غزه انتقال داده شدهاند.
بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، در این بیانیه همچنین آمده است که با شهادت این افراد، شمار شهدای فلسطینی از ۱۸ مارس جاری به ۷۹۲ نفر و شمار مجروحان به ۱۶۶۳ نفر رسیده است.
این وزارتخانه همچنین اعلام کرد که شمار قربانیان جنگ نسلکشی به نوار غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به ۵۰ هزار و ۱۴۴ شهید و ۱۱۳ هزار و ۷۰۴ مجروح رسیده است.
وزارت بهداشت فلسطین در غزه همچنین تاکید کرد که تعدادی از قربانیان زیر آوار هستند و اورژانس و دفاع مدنی قادر به پیدا کردن اجساد آنها نیستند.
از سوی دیگر، «اسماعیل الثوابته» مدیرکل دفتر رسانهای دولتی غزه اعلام کرد که اشغالگران به حملات برنامهریزی شده خود علیه خبرنگاران فلسطینی به منظور پنهان کردن وقایع و سرپوش گذاشتن بر جنایاتشان ادامه میدهند.
وی در ادامه افزود: خبرنگار فلسطینی چشم واقعیت و صدای قربانیان است و شاهد کشتاری است که اشغالگران مرتکب میشوند، به همین دلیل اشغالگران صهیونیست به دنبال ترور آنها هستند تا خرابی و ویرانیها و درد و رنجهای ملت فلسطین ثبت و مستند نشود.
الثوابته خاطرنشان کرد که شمار شهدای خبرنگار از زمان حمله به غزه و پس از شهادت «حسام شبات» خبرنگار الجزیره و «محمد منصور» خبرنگار شبکه فلسطین الیوم، به ۲۰۸ نفر افزایش پیدا کرده است.
وی سکوت جامعه جهانی را به باد انتقاد گرفت و تاکید کرد که این اقدام، اشغالگران را به ادامه حملات خود ترغیب میکند.
در همین رابطه، «مروان الهمص» رئیس بیمارستانهای صحرایی در نوار غزه از اوضاع نامساعد شهر رفح در سایه حملات اشغالگران علیه کادر پزشکی و امدادگران خبر داد.
وی در ادامه افزود: صهیونیستها کادر درمان را هدف قرار میدهند و مانع از انجام فعالیت آنها میشوند. چهار خودروی متعلق به نهاد هلال احمر فلسطین وارد شهر رفح شده ولی ارتباط با آنها قطع شده است. اوضاع در رفح فاجعهبار است و بیمارستان یا مرکز درمانی نیست که به مجروحان رسیدگی کند و این امر باعث شده است مجروحان در وضعیت نامساعدی به سر ببرند.
مدیر کل سازمان دفاع مدنی غزه نیز ضمن هشدار نسبت به خطری که جان ۵۰ هزار نفر را در غرب رفح تهدید میکند، از صلیب سرخ و سازمانهای بینالمللی خواست که به مسئولیت خود در قبال شهروندان عمل کنند.
در همین راستا، منابع خبری اعلام کردند، توپخانه رژیم صهیونیستی اطراف مسجدی در غرب شهر رفح واقع در جنوب غزه را هدف قرار دادند.
نظامیان رژیم صهیونیستی منزلی در بیت لاهیا واقع در شمال نوار غزه را هدف قرار داده و در نتیجه آن چهار نفر به شهادت رسیده و چندین تن دیگر نیز زخمی شدند.
منابع خبری همچنین از حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به گروهی از فلسطینیان در منطقه مواصی در شهر خان یونس در جنوب غزه خبر دادند.
اشغالگران صهیونیست همچنین ساختمانی در نزدیکی مسجد «الفاروق» در محله «الزیتون» در جنوب شرق غزه را هدف قرار دادند.
ارتش رژیم صهیونیستی از بامداد سهشنبه گذشته تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت. این حملات باعث اعتراضات در داخل فلسطین اشغالی نیز شده و صهیونیستهای خشمگین پیشتر در اعتراض به سیاستهای «بنیامین نتانیاهو»، نخستوزیر رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی تظاهرات کرده و خواستار توافق با جنبش مقاومت اسلامی حماس برای آزادی بقیه اسرای صهیونیست در غزه شدند.
شیخ الازهر: کشتارهای اسرائیل در غزه نشانگر کینههای فاجعهبار است
شیخ الازهر اعلام کرد، روشی که رژیم صهیونیستی از طریق آن کشتارها را در غزه انجام میدهد، برملا کننده کینههای فاجعهبار بوده و فقدان این رژیم از تمامی مفاهیم انسانیت و رحمت را ثابت میکند.
به گزارش ایسنا، «احمد الطیب»، شیخ الازهر اعلام کرد که وضعیت در غزه به ویژه بعد از نقض توافق آتش بس توسط صهیونیستها و پس از حمله تروریستی به مجتمع پزشکی «ناصر» در خان یونس در جنوب نوار غزه، پیچیده و دشوار است.
به نوشته روزنامه فرامنطقهای القدس العربی، احمد الطیب گفت، روش وحشیانهای که رژیم صهیونیستی از طریق آن جنایتهایش را انجام میدهد، نشانگر این است که موضوع فقط جنگ و کشتار بیگناهان نیست، بلکه کینههای فاجعهباری است که با این کشتارها برملا میشود و عاری بودن از هرگونه مفهوم رحمت و انسانیت را ثابت میکند.
پیشتر وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که اشغالگران ساختمان اتاق جراحی در بیمارستان خان یونس را هدف قرار دادند که تعداد زیادی از بیماران و مجروحان را در خود جای داده است.
بنابر گزارش خبرگزاری آناتولی، در پی حمله رژیم صهیونیستی به بیمارستانی در جنوب غزه در یکشنبه شب، تعدادی از جمله یک عضو حماس شهید و تعدادی دیگر زخمی شدند.
ارتش صهیونیستی در بیانیهای مسؤولیت این حمله را پذیرفت.
جنبش حماس نیز با انتشار بیانیهای اعلام کرد که «اسماعیل برهوم» یکی از اعضای دفتر سیاسی آن در حمله اسرائیل به بخشی از بیمارستان پزشکی ناصر در خان یونس در حین درمان به شهادت رسید.
ارتش رژیم صهیونیستی به رغم آتش بس با حماس از زمان آغاز عملیات هوایی غافلگیرانه در غزه در سه شنبه گذشته، بیش از ۷۰۰ فلسطینی را به شهادت رسانده و بیش از ۱۰۰۰ نفر را مجروح کرده است. اسرائیل با از سرگیری حملات خود آتشبس و توافق تبادل اسرا را که در ژانویه منعقد شده بود، برهم زد.
از اکتبر سال ۲۰۲۳ تاکنون بیش از ۵۰ هزار فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک بودند، جان خود را در نتیجه حملات مرگبار رژیم صهیونیستی از دست داده و بیش از ۱۱۳ هزار و ۲۰۰ نفر مجروح شدهاند.
دیوان کیفری بینالمللی در نوامبر گذشته حکم بازداشت نتانیاهو و «یوآو گالانت» وزیر سابق جنگ او را به اتهام جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت در غزه صادر کرد.
اسرائیل همچنین با یک پرونده نسل کشی در دیوان دادگستری بینالمللی به دلیل جنگ خود در منطقه محاصره شده غزه مواجه است.
دیدگاه تان را بنویسید