هدف از سفر محرمانه رئیس شاباک به ترکیه چه بود؟
یک رسانه عبری زبان فاش کرد، با وجود آنکه ترکیه اجازه عبور هواپیمای رئیس (رژیم صهیونیستی) را از حریم هوایی خود به سوی آذربایجان نداد، اما میزبان رونین بار رئیس شاباک بود.
یک رسانه عبری زبان فاش کرد، با وجود آنکه ترکیه اجازه عبور هواپیمای رئیس (رژیم صهیونیستی) را از حریم هوایی خود به سوی آذربایجان نداد، اما میزبان رونین بار رئیس شاباک بود.
روزنامه یدیعوت آحارانوت در گزارشی در این رابطه فاش کرد، رونین بار روز شنبه سفر محرمانهای را به ترکیه داشت و در آنجا با ابراهیم کالین رئیس سرویس اطلاعات ترکیه (میت) دیدار و گفتگو کرد.
ایتمار ایشنر خبرنگار این رسانه عبری زبان به نقل از منابع آگاه خبر داد، این سفر با هدف بررسی شایعاتی در مورد انتقال رهبران حماس از قطر به ترکیه انجام گرفته بود.
یک مسئول عالیرتبه اسرائیلی در این رابطه گفت، مسئولین ترکیه جزو میانجیگران توافق مبادله اسرا محسوب نمیشوند، اما میتوانند به ما برای فشار بر حماس کمک کنند، گرچه بعد از کناره گیری قطریها امروز بازیگر اصلی میانجیگری مصریها خواهند بود.
در بخش دیگری از این گزارش آمده است، سفر محرمانه بار بعد از لغو سفر اسحاق هرتزوگ رئیس (رژیم صهیونیستی) به باکو برای شرکت در نشست آب و هوا صورت گرفت که یکی از دلایل آن هم عدم اعطای مجوز از سوی دولت ترکیه برای عبور هواپیمای شماره یک اسرائیل از فراز حریم هوایی این کشور بود.
این خبرنگار در ادامه نوشت، افشای این مسئله اولین بار در رسانههای آذربایجان منتشر شد، چون توجیه اسرائیل در اعلام مسایل امنیتی برای لغو این سفر را اهانتی برای باکو تلقی کرده بودند از اینرو فاش کردند دلیل اصلی این لغو عدم صدور مجوز عبور هواپیمای حامل هرتزوگ از حریم هوایی ترکیه به سوی آذربایجان بود، اسرائیل هم با تایید این خبر اعلام کرد با این وجود این تنها دلیل لغو سفر نبود.
رسانه صهیونیستی: رئیس شاباک شنبه گذشته به ترکیه سفر کرد
یک رسانه صهیونیستی از سفر محرمانه رئیس دستگاه امنیت داخلی(شاباک) رژیم صهیونیستی به ترکیه با محوریت ازسرگیری مذاکرات تبادل اسرا با حماس و بررسی امکان مساعدت آنکارا در این پرونده خبر داد.
به گزارش دوشنبه شب ایرنا، پایگاه صهیونیستی «واللا» گزارش داد که «رونین بار» رئیس شاباک، شنبه گذشته به صورت محرمانه به ترکیه سفر کرد.
این رسانه صهیونیستی افزود: رئیس شاباک در این سفر با «ابراهیم کالین» رئیس دستگاه اطلاعات ترکیه دیدار کرد.
واللا به نقل از برخی منابع آگاه افزود که دو طرف در این دیدار، تلاشهای صورت گرفته برای ازسرگیری مذاکرات درباره تبادل اسرا و امکان مساعدت ترکیه در این پرونده را بررسی کردند.
در همین ارتباط، منابعی در حماس اعلام کردند که گزارش برخی رسانهها درباره منتقل شدن هیات رهبری این جنبش از قطر به ترکیه صحت ندارد و اخبار انتقال رهبران آن، شایعهای بیش نیست؛ شایعه ای که رژیم اشغالگر هر از گاهی، سعی در انتشار آن دارد.
به گزارش ایرنا، مقاومت فلسطین در نوار غزه هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) در عملیاتی غافلگیرانه وارد شهرکهای صهیونیستنشین مجاور نوار غزه شده و حدود ۲۵۰ صهیونیست را به اسارت گرفت.
تعدادی از این اسرا در اقدامی انساندوستانه و شمار دیگری از آنها نیز طی عملیات تبادل اسیران میان رژیم صهیونیستی و جنبش حماس آزاد شدند اما با گذشت بیش از یک سال از عملیات طوفان الاقصی، این رژیم با وجود تجاوز گسترده به نوار غزه نه تنها نتوانسته بقیه اسرا را آزاد کند، بلکه شماری از آنها در حملات هوایی و توپخانهای این رژیم به مناطق مختلف نوار غزه کشته شدهاند.
مخالفت بنیامین نتانیاهو با آتش بس در نوار غزه، امکان دستیابی به توافق برای آزادی اسرای صهیونیست در مقابل آزادی اسرای فلسطینی از زندانهای این رژیم را سلب کرده و این امر باعث اعتراض گسترده خانوادههای این اسرا در سرزمینهای اشغالی شده است.
در حالی که خانوادههای اسرای صهیونیست خواستار توافق با حماس برای آزادی آنها هستند، نتانیاهو که از محاکمه به اتهام فساد پس از پایان جنگ اطمینان دارد بر سر هرگونه توافقی در این باره مانع تراشی میکند و چند دوره مذاکره در این باره در قطر و مصر را به شکست کشانده است./ایرنا
دیدگاه تان را بنویسید