وزیر صهیونیست: با حماس تنها می‌توان به زبان تفنگ سخن گفت

کد خبر: 1314090

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی امروز سه‌شنبه پیشنهاد کرده این رژیم از رسیدن کمک‌های بشردوستانه به غزه جلوگیری کند.

وزیر صهیونیست: با حماس تنها می‌توان به زبان تفنگ سخن گفت

ایتمار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی بعد از کشته شدن 6 اسیر این رژیم در غزه گفته که تل‌اویو باید جلوی ورود کلیه کمک‌های بشردوستانه به غزه را بگیرد. 

به نوشته روزنامه تایمز اسرائیل، بن‌گویر گفته که «با حماس تنها می‌توان به زبان تفنگ سخن گفت.»

این وزیر راست‌گرای صهیونیستی گفت: «حماس گروگان‌های ما را در شرایط نامناسبی نگاه داشت و آنها را خونسردانه به قتل رساند. پاسخ به این قتل آشکار است: توقف تمامی کمک‌های انسان‌دوستانه و کامیون‌های سوخت که به دست حماس می‌رسند و بقایش را امکان‌پذیر می‌کنند.»

رژیم صهیونیستی مدعی است که حماس 6 اسیر این رژیم را عامدانه به قتل رسانده است. این در حالی است که جنبش حماس گفته که تمامی آنها در بمباران‌های ارتش اسرائیل کشته شده‌اند. 

رسانه‌های صهیونیستی حدود 10 روز پیش از پیدا شدن جسد 6 اسیر اسرائیلی در نوار غزه خبر داده بودند. جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا بعد از انتشار پیدا شدن اجساد این اسرا گفته بود که از این خبر «خشمگین» شده است. 

جنبش حماس در بیانیه‌ای در واکنش به اظهارات بایدن گفته بود: ««ما بیش از بایدن نگران جان این اسرا بودیم، به همین دلیل با پیشنهاد او و قطعنامه شورای امنیت موافقت کردیم، در حالی که نتانیاهو آنها را رد کرد و دولت بایدن نیز تسلیم شرایط نتانیاهو شد که هدف آن ممانعت از رسیدن به توافق بود تا از این راه قدرتش را حفظ کند.»

بن‌گویر در بخش دیگری از اظهاراتش روز سه‌شنبه گفت که ارتش اسرائیل بایستی فشار نظامی بر حماس را به اندازه‌ای افزایش دهد که «حماس به زانو در آمده و برای پس دادن گروگان‌ها به التماس بیفتد.»

عده زیادی از اسرائیلی‌ها سیاست‌های تندرو و افراطی بن‌گویر را تهدیدی برای موجودیت رژیم صهیونیستی می‌دانند. این مسئله فقط محدود به افکار عمومی نیست بلکه صدای آن در برخی از محافل حاکمیتی اسرائیل نیز شنیده شده است.

حدود دو هفته پیش رئیس آژانس امنیت اسرائیل (شاباک) در نامه‌ای به بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم با اشاره به اقدامات بن‌گویر به هشدار داده بود که «تروریسم یهودی» موجودیت اسرائیل را به خطر انداخته است.

«رونن بار»، رئیس شاباک در این نامه که خطاب به نتانیاهو، وزیران کابینه او و دادستان کل نوشته شده به شدت از افرادی که آنها «رهبران تروریست‌های یهودی» خوانده انتقاد کرده بود.

از جمله مهم‌ترین نکات نامه این بود که او خاطرنشان کرده بود این افراد «می‌خواهند سیستم کنترلش را از دست بدهد و باعث لطمات غیرقابل توصیف به اسرائیل شود.»

رئیس شاباک با اشاره به وضعیت بغرنجی که رژیم اسرائیل در حال حاضر از لحاظ امنیتی با آن روبرو است خاطرنشان کرده بود که انجام اقداماتی که بن‌گویر آنها را تسهیل می‌کند ممکن است به گشوده شدن جبهه دیگری علیه اسرائیل منجر شود.

او نوشته بود: «لطمات به اسرائیل به ویژه در این برهه زمانی غیرقابل توصیف است... با موقعیتی حساس مواجهیم که احساس عدم حکمرانی را القا کرده و مشکلات جدیدی برای ایجاد اتحاد‌های منطقه‌ای لازم برای مقابله با محور شیعی ایجاد می‌کند.»

این مقام صهیونیست نوشت: «عده‌ای می‌گویند که فعالیت‌های این گروه اجرای  ایدئولوژی خاخام کاهان و مفهوم "شورش" وام گرفته از خاخام گینسبرگ است. هر دوی آنها معتقدند که تخریب ساخت های اجتماعی فعلی از ترمیم کردن آنها راحت‌تر است.»

وی اضافه کرده است: «این ایدئولوژی موافق فروپاشاندن ساختارهای کشور برای تأکید بر انتخاب بین یهودیت و دموکراسی است: دو ارزشی که طبق فهم من تنها یکدیگر را تقویت می‌کنند. آنها بر اساس این جهان‌بینی حاضرند امنیت کشور و موجودیت آن را به خطر بیندازند و اعتماد عمومی نسبت به نهادهای کشور را تضعیف کنند.»

رئیس شاباک در بخش دیگری از نامه به ورود ایتمار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم به همراه صدها نفر دیگر به محوطه مسجد الاقصی اشاره کرده و خاطرنشان کرده بود مشاهده چنین صحنه‌هایی می‌تواند اسرائیل را وارد خونریزی‌های  گسترده کرده و «چهره‌اش در دنیا را به نحو غیرقابل تصوری» مخدوش کند.

حضور بن‌گویر و بیش از 1800 اسرائیلی در محوطه مسجد الاقصی حدود 10 روز پبش اعتراض گسترده فلسطینی‌ها، عربستان سعودی، اردن و مصر را به همراه داشت. بن‌گویر مدعی شده بود که یهودی‌ها باید اجازه عبادت در این مکان را داشته باشند.

حزبی که بن‌گویر رئیس آن است بر پایه ایدئولوژی موسوم به «کاهانیسم» و «عرب‌ستیزی» بنا نهاده شده است.

کاهانیسم یک ایدئولوژی صهیونیستی است که معتقد است عرب‌های ساکن فلسطین اشغالی دشمن یهودی‌ها و اسرائیل هستند. 

کاهانیسم به دنبال تشکیل یک تئوکراسی یهودی در اراضی اشغالی فلسطین بدون حق رأی برای افراد غیریهودی است.

برخی از اظهارات جنجالی بن‌گویر تصویر بهتری از عمق فاشیسم در دیدگاه‌های او را نشان می‌دهد. بن‌گویر به عنوان مثال، اوت سال ۲۰۲۳ گفته بود: «حق من و همسر من و بچه‌های من برای قدم زدن در منطقه یهودا و شومرون (یهودا و سامره) مهم‌تر از حق تردد عرب‌ها است.»

اوایل اکتبر ۲۰۲۳ هم بن‌گویر بعد از دستگیری ۵ یهودی حریدی به دلیل تف کردن به مسیحی‌ها گفت که چنین اقدامی را نمی‌توان مجرمانه تلقی کرد. 

وی بعد از عملیات «طوفان‌الاقصی» نیز چندین بار از کشتار تمامی ساکنان غزه حمایت کرده؛ از جمله در نوامبر ۲۰۲۳ گفت: «وقتی می‌گویند که حماس باید حذف شود منظور این است که همه آنهایی که آواز می‌خوانند، از حماس حمایت می‌کنند و آب‌نبات پخش می‌کنند [هم باید حذف شوند.] همه آنها تروریست هستند. 

از جمله دیگر اظهارات جنجالی او در ۱ ژانویه بود که گفت که جنگ با حماس فرصتی برای کوچاندن فلسطینی‌ها از غزه است./فارس

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت