لاوروف: موشکهای اوکراین با کمک آمریکا به روسیه میرسد
وزیر خارجه روسیه گفت که ردپای آمریکا در حمله اخیر به شهر سواستوپل عیان است.
به نقل از رویترز، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه روز یکشنبه اعلام کرد که موشکهای اوکراینی نمی توانستند بدون دخالت مستقیم آمریکا، به شهرهای روسیه از جمله سواستوپل اصابت کنند.
وزیر خارجه روسیه تاکید کرد که مسکو در آینده قابل پیشبینی به این اقدامات پاسخ خواهد داد.
لاوروف در مصاحبه ای اعلام کرد که بدون دخالت مستقیم آمریکا در هدفگیری و پردازش دادههای ماهوارهای، این موشکها راه به جایی نمیبرد.
این دیپلمات ارشد روسیه گفت که ناتو و آمریکا همچنان بر عدم دخالت خود در درگیری با روسیه اصرار دارند، اما واقعیت برای همه آشکار است.
در حمله ۲۳ ژوئن ارتش اوکراین با موشک های مجهز به کلاهک خوشه ای به شهر سواستوپل، چهارتن از جمله دو کودک کشته و ۱۵۳ نفر نیز زخمی شدند.
روسیه در واکنش «لین تریسی» سفیر آمریکا در مسکو را برای ابراز اعتراض احضار کرد. وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که آمریکا به همراه اوکراین مسئولیت حمله موشکی به غیرنظامیان سواستوپل را بر عهده دارد./مهر
لاوروف: انتخابات پارلمانی فرانسه شباهتی به دموکراسی ندارد
«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه امروز (یکشنبه) اظهار داشت که روند انتخابات پارلمانی زودهنگام در فرانسه شباهتی به دموکراسی ندارد.
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، سرگئی لاوروف به پاول زاروبین خبرنگار روسی گفت: دور اول انتخابات پارلمانی [در فرانسه] برگزار شد. این انتخابات ۲ مرحله دارد و دور دوم به احتمال زیاد با هدف دستکاری خواسته کسانی که در مرحله اول رای دادند، طراحی شده است.
وزیر امور خارجه روسیه افزود: وقتی برخی نامزدها پس از وادار شدن [به شرکت در انتخابات] توسط کسی که به قولی به دنبال پیروزی بر محافظهکاران و پوپولیستها است از انتخابات کنارهگیری میکنند، این [انتخابات دیگر] شباهت چندانی به دموکراسی ندارد.
این دیپلمات ارشد روس ادامه داد: اگر انتخابات در فرانسه، تنها یک مرحلهای برگزار میشد، این کشور با تغییراتی جدی روبهرو میشد.
پس از پیروزی چشمگیر راست افراطی فرانسه در انتخابات پارلمان اروپا، امانوئل مکرون رئیسجمهوری این کشور تصمیم به انحلال پارلمان ملی گرفت؛ اقدامی که از سوی بسیاری از تحلیلگران، بزرگترین قمار دوران حرفهای سیاسی وی تلقی شد. مکرون در پی این تصمیم اعلام کرد که این امر به فرانسویها امکان می دهد که افراطیها را کنار زده و پارلمان را بار دیگر تنظیم کنند.
از سوی دیگر، بعد از پیروزی حزب راستگرای افراطی مارین لوپن در دور نخست انتخابات پارلمانی فرانسه ۳۰ ژوئن (۱۰ تیر) وی اطمینان داشت که حزب «اجتماع ملی» میتواند اکثریت مطلق را در پارلمان فرانسه کسب کند و جوردن باردلا رهبر حزبی جوان خود را به نخست وزیری برساند.
به گزارش ایرنا، تازه ترین نظرسنجی ها پیش بینی می کنند که حزب اجتماع ملی نمیتواند ۲۸۹ کرسی مورد نیاز برای کسب اکثریت مطلق را در پارلمان مجلس ملی فرانسه با ۵۷۷ کرسی کسب کند اما همچنان حزب بزرگی در پارلمان خواهد بود.
دیدگاه تان را بنویسید