یونیسف: خوابیدن در نوار غزه، مانند دراز کشیدن در تابوت است
سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) با اشاره به شرایط وخیم نوار غزه تأکید کرد که خوابیدن در این منطقه مانند دراز کشیدن در تابوت است.
سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) با اشاره به شرایط وخیم نوار غزه تأکید کرد که خوابیدن در این منطقه مانند دراز کشیدن در تابوت است.
به نقل از رسانه های فلسطینی، «جیمیس الدر» با اشاره به بمباران شبانه نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی خواستار آتش بس در این منطقه از جمله در شهر رفح شد.
وی تصریح کرد: پس از تصویب قطعنامه اخیر شورای امنیت سازمان ملل متحد، امیدها درباره برقراری آتش بس در این منطقه زنده شده است.
سخنگوی یونیسف خاطرنشان کرد: بمباران شبانه غزه، این امیدها را نابود می کند. این در حالی است که کودکان غزه، امیدوارند این کابوس روزی به پایان برسد.
قطعنامه آتشبس فوری در غزه، سرانجام پس از نزدیک به ۶ ماه جنگ در غزه روز دوشنبه به وقت محلی، ۶ فروردین ماه ۱۴۰۳ برابر با ۲۵ مارس ۲۰۲۴ در شورای امنیت سازمان ملل متحد به تصویب رسید. این قطعنامه خواستار آتش بس فوری در غزه در ماه رمضان شده است تا منجر به آتش بس پایدار شود.
۱۴ عضو از ۱۵ عضو شورای امنیت سازمان ملل به قطعنامه ارائه شده توسط اعضای غیردائم این شورا برای برقراری آتش بس فوری در غزه رای مثبت دادند و از آن حمایت کردند و ایالات متحده آمریکا به عنوان عضو دائم این شورا، به آن رای ممتنع داد و به این ترتیب قطعنامه برقراری آتش بس در غزه به تصویب رسید.
آمریکا پیشتر سه قطعنامه آتشبس را وتو کرده بود، اما این بار به این قطعنامه رای ممتنع داد و به این ترتیب بدلیل عدم مخالفت اعضای دائم شورای امنیت و بدون هیچ مخالفتی این قطعنامه به تصویب رسید.
مقام سازمان ملل: تحمیل قحطی در غزه، جنایت جنگی است
کمیسر حقوق بشر سازمان ملل متحد، رژیم صهیونیستی را مقصر ایجاد بحران انسانی در غزه دانست و تصریح کرد که تحمیل قحطی در این باریکه «جنایت جنگی» محسوب میشود.
به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، ولکر ترک در گفتوگو با شبکه بیبیسی اظهار داشت: شواهد قابلقبولی وجود دارد مبنیبر اینکه اسرائیل از قحطی به عنوان سلاح جنگی در غزه استفاده میکند.
وی تصریح کرد که اگر انگیزه تلآویو در این زمینه ثابت شود، این رژیم مرتکب جنابت جنگی شده است.
کمیسر حقوق بشر سازمان ملل متحد همچنین عنوان کرد که بر اساس شواهدی که به دست آمده، رژیم صهیونیستی در حال کُند کردن وی یا خودداری از ارسال کمکهای امدادی به داخل غزه است.
وی گفت: «همکاران من مدام می گویند که تشریفات اداری زیادی (برای ورود اقلام بشردوستانه به داخل غزه) وجود دارد. من میدانم که ورود کالاها باید بازرسی شوند، اما انجام آن نمیتواند چند روز طول بکشد و اسرائیل تا حد زیادی مقصر است.»
ترک با اشاره به قطعنامه اخیر شورای امنیت سازمان ملل متحد در حمایت از آتشبس فوری در غزه تصریح کرد: وضعیت حقوق بشر (در این باریکه) به قدری غم انگیز است که نیاز به آتشبس فوری دارد.
شورای امنیت سازمان ملل متحد روز دوشنبه پس از نزدیک به ۶ ماه از آغاز جنگ علیه غزه و شهادت دهها هزار فلسطینی، قطعنامه ای را در حمایت از برقراری آتشبس فوری در این باریکه تصویب کرد.
در این قطعنامه از تمام طرفها خواسته شده که به توقف فوری درگیریها در ماه رمضان احترام بگذارند اما جنایات رژیم اشغالگر علیه مردم مظلوم فلسطین، باوجود تصویب این قطعنامه، کماکان ادامه دارد.
این رژیم تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و ضمن بمباران این باریکه اجازه ورود کمکهای امدادی برای غیرنظامیان را نمیدهد. بر اساس گزارشها، تاکنون افزون بر ۳۲ هزار فلسطینی شهید و بیش از ۷۴ هزار نفر دیگر مجروح شدهاند.
دیدگاه تان را بنویسید