اخبار جنگ غزه | تعداد شهدای غزه به ۲۰۶۷۴ تن رسید | اوضاع اسفبار ۵۰ هزار زن باردار
وزارت بهداشت غزه از افزایش آمار شهدا و مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر خبر داد.
وزارت بهداشت غزه از افزایش آمار شهدا و مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر خبر داد.
وزارت بهداشت غزه اعلام کرد تعداد شهدا در نوار غزه به ۲۰۶۷۴ تن رسیده است.
به نقل از المیادین، این وزارتخانه همچنین اعلام کرد که تعداد مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به ۵۴۵۳۶ تن افزایش یافته است./ایسنا
اوضاع اسفبار ۵۰ هزار زن باردار و ۹۰۰ هزار کودک در مراکز اسکان غزه
سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در غزه، اوضاع مراکز اسکان را که یک میلیون و 800 هزار نفر در آن مستقر هستند، فاجعهبار خواند و گفت که 50 هزار زن بادار در این مراکز بدون هیچ مراقبت پزشکی حضور دارند.
اشرف القدره سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در غزه خبر داد که در جریان حملات رژیم صهیونیستی به غزه، تا کنون ۲۰ هزار و ۶۷۴ نفر شهید و بیش از ۵۴ هزار نفر هم زخمی شدهاند.
خبرگزاری سما به نقل از القدره گزارش داد، نظامیان صهیونیست، طی ۲۴ ساعت گذشته، ۲۵ کشتار در غزه مرتکب شدند که در پی آن، ۲۵۰ نفر شهید و ۵۰۰ نفر هم زخمی شدند.
فرانچسکا آلبانزه گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور فلسطین امروز درباره این کشتارها تأکید کرد «با قتلعامهای دیگر غیرنظامیان در سایر نقاط جهان تفاوت چندانی ندارد».
این مقام سازمان ملل گفت: «نسلکشی یک فرایند است، نه یک اقدام واحد؛ باید از آن جلوگیری کرد اما در غزه--مثل آنچه در سربرنیتسا و رواندا رخ داد--جهان فقط اجازه میدهد اتفاق بیفتد».
القدره در ادامه با بیان اینکه در حملات صهیونیستها، ۳۱۱ نفر از کادر درمان به شهادت رسیدند و ۱۰۲ آمبولانس نیز منهدم شد، گفت: رژیم صهیونیستی ۱۴۱ مرکز درمانی را هدف قرار داد و فعالیت ۲۳ بیمارستان و ۵۳ مرکز درمانی را متوقف کرد.
این مقام فلسطینی با اشاره به بازداشت ۹۹ نفر از کادر درمان توسط صهیونیستها، تصریح کرد: اسرائیل، عمدا بیمارستانهای شمال غزه را هدف قرار میدهد تا ۸۰۰ هزار نفر، از خدمات درمانی محروم شوند.
القدره، اوضاع مراکز اسکان را که یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در آن مستقر هستند، فاجعهبار خواند و تأکید کرد: ۹۰۰ هزار کودک در این مراکز، با خطر قطحی، بیماریهای گوارشی و پوستی و کم خونی روبرو هستند.
وی با اشاره به حضور ۵۰ هزار زن بادار در این مراکز که بدون هیچ آب و غذا و مراقبتهای پزشکی زندگی میکنند، گفت: روزانه حدود ۱۸۰ زن باردار، در شرایط غیر انسانی وضع حمل میکنند.
وزارت بهداشت غزه: کودکان غزه شیر برای خوردن ندارند
وزارت بهداشت غزه با اشاره به اینکه دهها هزار مجروح و بیمار فلسطینی در غزه نیاز به کمک دارند، اعلام کرد کودکان غزه شیر برای خوردن ندارند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، «اشرف القدره» سخنگوی وزارت بهداشت غزه، عصر امروز (دوشنبه)، گزارشی از وضعیت بهداشتی نوار غزه اعلام کرد.
سخنگوی وزارت بهداشت غزه گفت: «کودکان شیر ندارند و ما با کمبود مواد غذایی در غزه مواجه هستیم. نوار غزه با یک قحطی واقعی رو به رو است».
اشرف القدر ادامه داد: «دهها هزار بیمار و مجروح در غزه وجود دارد که این مسئله نظام سلامت ما را تحت فشار قرار داده است».
او همچنین اشاره کرد: «اشغالگران ورود کامیونهای حاوی کمکها و دارو را محدود کردهاند و اجازه ارسال آن به شمال غزه را نمیدهند».
سخنگوی وزارت بهداشت غزه در عین حال اعلام کرد: «ما صدها زخمی را به علت نبود دارو و ملزومات پزشکی از دست دادهایم. بیش از ۹۹ درصد کادر پزشکی در شمال غزه همچنان تحت بازداشت نیروهای اشغالگر قرار دارند».
القدره در پایان تاکید کرد: «اگر اشغالگران به درخواست ارسال دارو طبق نیازهای ما پاسخ ندهند، ما عملا در برابر یک فاجعه قرار میگیریم».
وزارت بهداشت غزه روز گذشته در جدیدترین آمار خود از تعداد شهدای فلسطینی اعلام کرد شمار شهدای فلسطینی در پی حملات رژیم صهیونیستی به ۲۰ هزار و ۴۲۴ نفر رسیده و تعداد مجروحان به ۵۴ هزار و ۳۶ نفر افزایش یافته است.
همزمان با این بیانیه، دفتر اطلاعرسانی دولت غزه به مردم فلسطین اعلام کرد که ارتش اسرائیل از اهالی ۸ محله در مرکز غزه خواسته به منطقه «دیر البلح» بروند، اما اشغالگران در همین منطقه پنج کشتار گروهی انجام دادهاند.
دفتر اطلاع رسانی غزه تاکید کرد که اسرائیل عامدانه فلسطینیان را مجبور به مهاجرت میکند و سپس آنها در منطقههای مورد نظر مورد حمله قرار میدهد.
گزارشگر ویژه سازمان ملل: نسلکشی در غزه تفاوتی با کشتار سربرنیتسا و رواندا ندارد
گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور فلسطین فرانچسکا آلبانزه در پیام امروز خود خواستار ممانعت از اقدام اسرائیل در نسلکشی فلسطینیان غزه شد.
بیش از بیست هزار و ۴۰۰ شهید، اغلب زن و کودک، جدیدترین آمار قربانیان غزه در حملات رژیم صهیونیستی است که از نظر گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور فلسطین فرانچسکا آلبانزه «با قتلعامهای دیگر غیرنظامیان در سایر نقاط جهان تفاوت چندانی ندارد».
این مقام سازمان ملل امروز در پیامی در ایکس نوشت «نسلکشی یک فرایند است، نه یک اقدام واحد؛ باید از آن جلوگیری کرد اما در غزه--مثل آنچه در سربرنیتسا و رواندا رخ داد--جهان فقط اجازه میدهد اتفاق بیفتد».
کشتار سربرنیتسا به وقایع ژوئیه ۱۹۹۵ گفته میشود که بیش از ۸۰۰۰ مسلمان بوسنیایی در شهر سربرنیتسا و اطراف آن در طول جنگ بوسنی کشته شدند؛ کشور رواندا هم شاهد نسلکشی سال ۱۹۹۴ بود که تخمین زده میشود بیش از یک میلیون نفر در آن کشته شدند.
گزارشگر ویژه سازمان ملل این اظهارنظر را در واکنش به بیانیه کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد درباره جنایت کشتار ۱۱ غیرنظامی فلسطینی در محله الرمال غزه مقابل چشمان خانوادههایشان بیان کرد؛ اقداماتی که سازمان ملل میگوید زنگ خطر را درباره ارتکاب جنایت جنگی توسط اسرائیل به صدا درآورده است.
دیدگاه تان را بنویسید