تداوم حملات بی‌امان رژیم صهیونیستی به بیمارستان‌های غزه

کد خبر: 1260819

کارشناس سازمان ملل خواستار پایان «جنگ بی امان» رژیم صهیونیستی علیه سیستم بهداشت و درمان غزه شد.

 تداوم حملات بی‌امان رژیم صهیونیستی به بیمارستان‌های غزه

کارشناس ویژه سازمان ملل حق سلامت امروز خواستار پایان «جنگ بی امان» رژیم صهیونیستی علیه سیستم مراقبت‌های بهداشتی در غزه شد و این دوران جنگ را «تاریک‌ترین لحظه‌ای که در قالب آن حق سلامت برای افراد انکار می‌شود» عنوان کرد.

به گزارش «آناتولی»،«تلانگ موفوکنگ» گزارشگر ویژه سازمان ملل حق سلامت،در مورد حملات هوایی رژیم صهیونیستی طی هفته‌های اخیر به بیمارستان‌های غزه صحبت کرد و گفت: نیروهای اسرائیلی تنها در این هفته چندین بار به نزدیکی بیمارستان «کمال عدوان» در شمال غزه حمله کرده‌اند.

موفوکنگ عنوان کرد فعالیت‌های امدادی و پزشکی زیر آتش سنگین نیروهای رژیم صهیونیستی قرار دارد. وی در این رابطه  در قالب بیانیه‌ای عنوان کرده است: به عنوان یک پزشک متخصص، نمی‌توانم درک کنم که همکارانم در غزه در حال تحمل چه چیزی هستند. آنها در حالی کار می‌کنند که همکاران و عزیزانشان مورد حمله قرار می‌گیرند و حتی بسیاری از آنها در حین درمان بیماران خود کشته‌ شده‌اند.

 القسام 15 نظامی پیاده رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد

کتائب القسام شاخه نظامی جنبش حماس یک نیروی پیاده ارتش رژیم صهیونیستی متشکل از ۱۵ نفر را در شرق شهر خان یونس هدف قرار داد.

مبارزان کتائب القسام یک نیروی پیاده ارتش رژیم صهیونیستی متشکل از ۱۵ نفر را در محور شرق شهر خان یونس با سه بمب ضد نفر هدف قرار داد که منجر به کشته و زخمی شدن آن‌ها شد.

ارتش رژیم صهیونیستی امروز پنجشنبه (۷ دسامبر) دو کشته دیگر خود را تایید کرد. این دو، المانو فالکا از تیپ کماندوها و عمیت بونزل از تیپ چتربازان هستند.

طبق آمار رسمی ارتش رژیم صهیونیستی که منابع غیررسمی آن را حداقل دو سه برابر بیشتر می‌دانند، شمار تلفات این ارتش از آغاز عملیات طوفان ‌الاقصی در هفتم اکتبر تاکنون به ۴۱۳ نفر رسیده است.

شبکه المنار گزارش داد که مبارزان کتائب القسام یک بولدوزر نظامی را با گلوله «تاندوم» در شرق شهر خان یونس هدف قرار دادند.

مبارزان القسام همچنین دو تانک رژیم صهیونیستی را در شرق خان یونس با «الیاسین ۱۰۵» هدف قرار دادند.

شبکه المیادین نیز گزارش داد که کتائب القسام یک تانک مرکاوای رژیم صهیونیستی را در شرق خان یونس با گلوله «الیاسین ۱۰۵» هدف قرار داد.

بر اساس بیانیه مذکور، از تاریخ ۷ اکتبر حداقل ۳۶۴ حمله به مراکز خدمات درمانی و گروه‌های امدادی در اراضی اشغالی فلسطین ثبت شده است که این حملات منجر به شهادت بیش از ۵۵۰ نفر از کادر درمان و مجروح شدن نزدیک به ۷۳۰ نفر دیگرشان شده است. علاوه بر این به موجب این حملات، ۵۰ مرکز بهداشتی و ۱۹۰ آمبولانس هم آسیب دیده است.

این در حالی است که بر اساس قوانین جنگ، تاسیسات غیرنظامی، مانند بیمارستان‌ها، برای حملات جنگی ممنوع هستند و رژیِم صهیونیستی در توجیه اقدامات وحشیانه خود در جریان حمله به بیمارستان‌ها مدعی شده است که گروه مقاومت فلسطینی حماس، از این بیمارستان‌ها به عنوان پایگاه استفاده می‌کند، با این حال تاکنون هیچ مدرک قانع‌کننده‌ای از سوی این رژیم برای اثبات ادعایش ارائه نشده است.

در بیانیه مذکور به آن گروه از کارکنان بهداشتی نیز اشاره شده است که تحت تاثیر حملات رژیم صهیونیستی، یا دستگیر شده و بازداشت هستند و یا به خاطر این حملات مجروح شده اند. از جمله مدیر کل بیمارستان الشفا، بزرگترین بیمارستان در نوار غزه که در تاریخ ۲۳ نوامبر دستگیر شد و همچنان هم خبری از وی نیست.

به گفته کارشناس ویژه سازمان ملل بیمارستان اندونزی هم از تاریخ ۲۸ اکتبر، ۳۵ بار از سوی رژیم صهیونیستی مورد حمله قرار گرفته است. به گفته این کارشناس ویژه سازمان ملل، زیرساخت های مراقبت‌های بهداشتی در نوار غزه به طور کلی از بین رفته است و ما در تاریک ترین لحظه‌ از زمان برای برخورداری از حق سلامتی در طول زندگی خود قرار داریم.

این گزارشگر ویژه سازمان ملل در نهایت با تاکید بر لزوم جلوگیری از درگیری و رسیدگی به علل ریشه‌ای ماجرا ،خواستار برقراری آتش‌بس فوری و پایان دادن به اشغال سرزمین‌های فلسطین شده است./فارس

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت