لایحه بسته کمکی آمریکا به رژیم صهیونیستی و اوکراین به کجا رسید؟

کد خبر: 1254889

دموکرات‌های سنای آمریکا از تلاش جمهوری‌خواهان برای تصویب فوری لایحه کمک اضطراری به رژیم صهیونیستی جلوگیری کردند.

 لایحه بسته کمکی آمریکا به رژیم صهیونیستی و اوکراین به کجا رسید؟

دموکرات‌های سنای آمریکا از تلاش جمهوری‌خواهان برای تصویب فوری لایحه کمک اضطراری به رژیم صهیونیستی جلوگیری کردند.

لایحه مذکور هفته گذشته در مجلس نمایندگان آمریکا به تصویب رسیده بود.

راجر مارشال، سناتور جمهوری‌خواه درباره تصویب این لایحه گفته بود: زمان از اهمیت بالایی برخوردار است. اینکه سنا ارسال کمک‌های ضروری به اسرائیل را به روز دیگری موکول نکند، بسیار ضروری است.

دموکرات‌ها ضمن مخالفت با این لایحه بر لزوم ارائه کمک به اوکراین درکنار رژیم صهیونسیتی، افزایش بودجه امنیت مرزی و ارائه منابع مالی لازم برای مقابله با چین در منطقه هند آرام تاکید کردند.

پتی موری، رئیس کمیته تخصیص بودجه سنا درباره رد این لایحه گفت: متحدان ما در اوکراین نیز نمی‌توانند بیش از متحدان‌مان در اسرائیل تاخیر در ارائه کمک را تحمل کنند.

درگیری‌ها در غزه در پی عملیات غافلگیرانه و گسترده «طوفان الاقصی» توسط حماس علیه مواضع رژیم صهیونیستی در ۷ اکتبر (۱۵مهر) آغاز شد.

به گفته مقاومت فلسطین، این حمله در پی تعدی به حریم مسجدالاقصی و خشونت فزاینده شهرک‌نشینان صهیونیست علیه مردم فلسطین انجام گرفت.

از آن پس، رژیم صهیونیستی نوار غزه را هدف بمباران‌های متعدد خود قرار داده و با قطع آب، برق و گاز این منطقه آن را در محاصره انسانی قرار داده است. در پی تلاش‌های دیپلماتیک بین‌المللی، چند روز پیش، برخی از کمک‌های انسانی از مرز رفح به این منطقه راه یافت.

رژیم صهیونیستی در این درگیری با بمباران ساختمان‌های غیرنظامی، مسجد، دانشگاه، کلیسا، بیمارستان و ساختمان‌های مسکونی، همچنین با استفاده از تسلیحات ممنوعه، از جمله بمب‌هایی که در آن فسفر سفید به کار رفته، مرتکب جنایات جنگی متعددی شده است.

تخریب کامل برخی مناطق و آواره شدن مردم غزه از اثرات حملات رژیم صهیونیستی و جان باختن ۱۰ هزار نفر از غیرنظامیان این منطقه بوده است./ایسنا

إعمال فشار مقامات ارشد آمریکا به کنگره برای کمک به اوکراین

چهار مقام ارشد آمریکایی در نامه‌ای که در روز سه‌شنبه منتشر شده از کنگره درخواست کرده‌اند تا بسته کمکی ۱۱.۸ میلیارد دلاری را برای کمک به اوکراین تصویب کند.

به گزارش ایسنا، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه، «جنت یلن» وزیر خزانه‌داری، «لوید آستین» وزیر دفاع و «سامانتا پاور» رئیس آژانس توسعه جهانی ایالات متحده در این نامه ضمن طرح این درخواست به عنوان بخشی از بودجه تکمیلی درخواستی از سوی بایدن نوشتند: نظارت جدی بر این منابع مالی انجام گرفته و شفافیت زیادی وجود خواهد داشت. این منابع مالی از طریق کمک‌های مالی اتحادیه اروپا، شرکای گروه ۷ و صندوق بین‌المللی پول تقویت خواهد شد.

دولت بایدن در ماه اکتبر درخواست ارسال کمک نظامی و بشردوستانه به اوکراین و اسرائیل و همچنین کمک‌های بشردوستانه به غزه به مبلغ ۱۰۶ میلیارد دلار را به کنگره ارائه کرد و تاکید داشت که قانون‌گذاران این کشور موظف به حمایت از متحدان آمریکا دربرابر ستیزه‌جویی‌های جهانی هستند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت