فرزندان رهبر چچن چه کاره اند؟

کد خبر: 1246764

مدت‌هاست که شایعاتی در مورد سلامتی قدیروف وجود دارد. در مورد اینکه در صورت مرگ رمضان قدیروف چه اتفاقی می‌افتد و همچنین در مورد دلایلی که رسانه‌ها فضای زیادی را به فرزندان او اختصاص می‌دهند، مباحث زیادی وجود دارد.

فرزندان رهبر چچن چه کاره اند؟

مدت‌هاست که شایعاتی در مورد سلامتی قدیروف وجود دارد. در مورد اینکه در صورت مرگ رمضان قدیروف چه اتفاقی می‌افتد و همچنین در مورد دلایلی که رسانه‌ها فضای زیادی را به فرزندان او اختصاص می‌دهند، مباحث زیادی وجود دارد.

آدام قدیروف، یکی از فرزندان متعدد رمضان قدیروف رهبر چچن، اخیراً در کانون توجه رسانه‌ها قرار گرفته است. رسانه‌های دولتی این نهاد خودمختار و تا حدی مطبوعات مسکو، نوجوان 15 ساله را به عنوان یک مبارز شجاع توصیف می‌کنند که در جنگ روسیه در اوکراین جنگید، یک سرباز اوکراینی را اسیر کرد، برای مبارزه با تروریسم جایزه دریافت کرد و در مسابقات تیراندازی تاکتیکی، نیروهای ویژه روسیه را شکست داد.

دو کانال اصلی دولتی فعال در گروزنی مرکز جمهوری چچنستان از نشان دادن آدام و دو برادرش - احمد 17 ساله و زلیمخان 16 ساله - که با پدرشان به مراسم رسمی و جلسات می‌روند خسته نمی‌شوند.

مدت‌هاست که شایعاتی در مورد سلامتی قدیروف وجود دارد. در مورد اینکه در صورت مرگ رمضان قدیروف چه اتفاقی می‌افتد و همچنین در مورد دلایلی که رسانه‌ها فضای زیادی را به فرزندان او اختصاص می‌دهند مباحث زیادی وجود دارد.

روسلان کوتایف، تحلیلگر سیاسی چچنی می‌گوید که جوایزی که به فرزندان قدیروف اعطا می‌شود هشداری برای هر کسی است که ادعاهای سیاسی علیه قدیروف و متحدانش را دارد.

این سیگنال حلقه قدیروف است: بازی نکنید، زیرا کسی نیست که شما را به قدرت برساند. قدرت در اختیار فرزندان قدیروف باقی خواهد ماند.

مشخص نیست که این سیگنال چقدر مؤثر است. تحلیلگران می‌گویند که مرگ قدیروف به جنگ قدرت دامن می‌زند. در این صورت، روسیه باید سخت کار کند تا این مبارزه را تحت کنترل نگه دارد و برنامه‌های کرملین برای این سناریو هنوز مشخص نیست.

پوتین در سال 2007 قدیروف را که اکنون 46 ساله است به عنوان رئیس‌جمهور چچن منصوب کرد. به گفته منتقدان، دلیل اینکه کرملین از نقض حقوق بشر و قانون اساسی روسیه توسط قدیروف و کسانی که تحت کنترل او هستند چشم‌پوشی می‌کند، اعتماد پوتین به قدیروف برای جلوگیری از ظهور یک جنبش جدایی‌طلب جدید در چچن است. پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، دو جنگ در چچن رخ داد که در آن اسلام‌گرایان نیز از احزاب فعال بودند.

تعداد فرزندان قدیروف مشخص نیست. در برخی اخبار و زندگینامه‌ها این عدد 10 است، برخی می‌گویند 14. خود قدیروف گفت که عدد دوم صحیح است. زمانی که آمریکا در ماه ژوئیه قدیروف، همسر و دو دختر بزرگش را تحریم کرد، او گفت که 12 فرزند دیگر دارد.

سه دختر قدیروف مناصب دولتی دارند: آیشات 24 ساله وزیر فرهنگ چچن، خدیجات 23 ساله وزیر بهداشت، خوتماتسا 20 ساله معاون دبیرخانه قدیروف است.

با این حال، احمد، زلیمخان و آدام بیش از سایر خواهر و برادرها در کانون توجه هستند.

در ماه مارس، یک روز قبل از ازدواج، احمد با پوتین در مسکو ملاقات کرد. پس از آن، شایعاتی مبنی بر آماده شدن قدیروف و کرملین برای واگذاری قدرت به او منتشر شد.

قدیروف اظهارات مربوط به سلامتی خود را رد کرد و گفت که گفتگوی احمد با پوتین یک گفتگوی غیررسمی درباره سیاست جوانان در قفقاز شمالی بود.

احمد که به نام پدربزرگش که در سال 2004 کشته شد و بعداً به یک رهبر محلی مورد حمایت کرملین تبدیل شد و مخالف دولت شد، نامگذاری شده است.

نام زلیمخان اغلب در تیترهای خبری مطرح می شود. زلیمخان که اولین بازی حرفه ای خود را به عنوان بوکسور سبک وزن در مسابقات قهرمانی سازمان هنرهای رزمی ترکیبی احمد پدر در آذرماه سال گذشته انجام داد، تا به امروز تنها یک مبارزه داشته است.

اما نام آدام تنها با چیزهای خوب همراه نیست. در 16 آگوست، تاتیانا موسکالکووا، بازرس روسیه در یک پست تلگرامی نوشت که نیکیتا ژوراول، که گفته می‌شود قرآن را در چچن سوزاند، از اینکه آدام قدیروف او را در سلول زندانش کتک زده شکایت کرده است.

منصور سولتایف، بازرس چچن، مدعی شد که مقامات چچنی بالاترین سطح احترام را به حقوق بشر نشان می دهند، اما او گفت که به درخواست موسکالکووا شکایت از رفتار آدام را بررسی خواهد کرد. با این حال، نتایج تحقیقات او فاش نشده است.

آدام دلیمخانووسا، یکی از نزدیکان و متحد قدیروف، عضو کمیته امنیتی و ضد فساد دومای دولتی، اقدام این نوجوان را تایید کرد. او در تلگرام گفت که آدام قدیروف بسیار انسانی رفتار می کند و این را با این واقعیت توجیه می کند که ژوراول هنوز زنده است.

جوراولی، اهل اوکراین، علاوه بر سوزاندن قرآن، متهم است که از تأسیسات نظامی روسیه عکس گرفته و پول دریافت کرده تا آنها را به سرویس های ویژه اوکراین بدهد.

قدیروف مدعی است که روسیه از آغاز جنگ علیه اوکراین 26 هزار سرباز را به جبهه اعزام کرده است. منتقدان آن را نمایشی می نامند که فرزندان قدیروف نیز تلاش ویژه ای برای حمایت از شور و شوق پدرشان برای جنگ انجام می دهند.

در اکتبر سال گذشته گزارش شد که آدام که در آن زمان هنوز 14 سال داشت به همراه برادرانش احمد و زلیمخان به منطقه دونتسک اوکراین رفتند. ویدئویی که در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته شده است، سه پسر را نشان می دهد که در یک سنگر کوچک نشسته اند و با سلاح های خودکار و نارنجک شلیک می کنند. اگرچه از دور صدای شلیک گلوله شنیده می شود، اما چیزی به آنها نزدیک نمی شود. با مقایسه تصویری دو فیلم گرفته شده در این سفر مشخص شد که بچه ها در واقع چندین کیلومتر با خط مقدم فاصله داشتند.

بعدها، قدیروف ادعا کرد که هر یک از پسرانش یک سرباز اوکراینی را از جبهه اسیر کرده اند.

بازی آدام نوجوان در نقش بزرگسالان به همین جا ختم نشد. در ماه فوریه، عکسی از او در حال رانندگی غیرقانونی ماشین در دبی منتشر شد و در ماه مارس، وزارت امور داخلی چچن نشان احمد را به دلیل فعالیت برجسته اش در مبارزه با تروریسم به او اعطا کرد. با این حال، اساس این جایزه فاش نشد. در همان ماه، آدام که در سفری به گودرمس چچن، پدرش را همراهی می کرد، با جلیقه ضد گلوله در حالی که یک سلاح خودکار ساخت آمریکا حمل می کرد، دیده شد.

طبق قوانین روسیه، افراد زیر 21 سال نمی توانند خارج از خدمت سربازی سلاح حمل کنند.

آدام و برادرانش در مسابقات هنرهای رزمی که توسط باشگاه مبارزه احمد برگزار شده بود، شرکت کردند که در یکی از مسابقات بوکس، آدام پس از ناک اوت برنده اعلام شد.

در سال 2013 علمای دینی چچنی آدام 6 ساله را جوان ترین حافظ روسیه نامیدند. به افرادی که قرآن را از روی حفظ تلاوت می کنند، حافظ می گویند. بزرگسالان سال ها برای به دست آوردن این نام تلاش می کنند./تسنیم

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت