تاکید صدر اعظم آلمان بر اصلاح شورای امنیت

کد خبر: 1245646

صدر اعظم آلمان در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل خواستار مشارکت جهانی برای یافتن راه حلی صلح آمیز برای اوکراین و همچنین اصلاحات اساسی در شورای امنیت سازمان ملل شد.

تاکید صدر اعظم آلمان بر اصلاح شورای امنیت

به گزارش روزنامه "فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ"، "اولاف شولتز"، صدراعظم آلمان در سخنرانی خود در سازمان ملل نسبت به "راه حل ساختگی" برای جنگ اوکراین هشدار داده و اعلام کرد: در قرن بیست و یکم جایی برای رویزیونیسم و ​​امپریالیسم نیست.

وی افزود: صلح بدون آزادی یعنی ظلم. صلح بدون عدالت را دیکتات می گویند. در نهایت باید این مسئله در مسکو نیز درک شود. با این سخنان، اولاف شولتز، در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل، مسکو را مورد خطاب قرار داد.

هم زمان صدراعظم آلمان نسبت به راه حل های ساختگی که فقط "صلح" را به نام خود دارند هشدار داد و مدعی شد که روسیه مسئول این جنگ است و این رئیس جمهور روسیه است که می تواند هر زمان که بخواهد با یک دستور به آن پایان دهد. وی افزود: برای اینکه پوتین این کار را انجام دهد، او باید درک کند که ما - کشورهای سازمان ملل - در مورد اصول خود جدی هستیم.

شولتز اضافه کرد که جنگ روسیه نه تنها باعث رنج و عذاب شدید اوکراین شده است بلکه شهروندان در سراسر جهان از تورم، بدهی های فزاینده، کمبود کود، گرسنگی و فقر روزافزون رنج می برند. شولز ادامه داد: از آنجایی که این جنگ پیامدهای غیرقابل تحملی در سراسر جهان دارد، خوب و درست است که جهان نیز در جستجوی صلح مشارکت کند.

"شولتز" سخنان خود را با یادآوری این نکته آغاز کرد که آلمان - جمهوری فدرال و جمهوری آلمان - 50 سال پیش به سازمان ملل متحد پیوستند. به گفته وی برای این کار سه پیش شرط وجود داشت یکی دست کشیدن از خشونت به عنوان ابزاری برای سیاست، رد هر شکلی از تجدیدنظرطلبی، از جمله تغییر مرزها، و تعهد به همکاری در در همه امور. آلمان همچنان به این آرمان ها متعهد است.

صدراعظم که برای دومین بار در این نشست در مجمع عمومی سخنرانی کرد، به اظهاراتی از ویلی برانت، سلف سوسیال دموکرات خود که اشاره کرد که 50 سال پیش گفت: در جهانی که در آن همه به طور فزاینده‌ای به دیگران وابسته هستند، سیاست صلح نباید متوقف شود. وی همکاری را تنها راه برای کاهش خطرات وابستگی های بیش از حد یک طرفه دانست.

وی افزود: این در دنیایی که دیگر تنها دو مرکز قدرت ندارد، بیشتر صادق است. با این حال، چندقطبی نظم جدیدی نیست، بلکه توصیفی از وضعیت است. شولتز، با مخالفت با درک این واژه که در روسیه رایج است، گفت: هرکسی که این موضوع را با کشورهای کوچکتر که حیاط خلوت کشورهای بزرگتر هستند مرتبط بداند، اشتباه می کند.

شولز همچنین خواستار دستیابی به اهداف آب و هوایی شد و گفت: آلمان همچنین به تعهدات خود در قبال تأمین مالی بین‌المللی آب و هوا عمل می کند و سال گذشته سهم خود را از دو میلیارد یورو در سال 2014 به شش میلیارد یورو افزایش داد. صدراعظم همچنین خواستار اصلاح شورای امنیت شده و گفت: آفریقا، مانند آسیا و آمریکای لاتین، سزاوار وزن بیشتری در این تشکل است.

وی همچنین گفت که هیچ کشوری نباید مذاکرات باز در این باره را با خواسته های حداکثری مسدود کند. شولتز گفت که در نهایت تصمیم گیری در مورد اصلاح شورای امنیت در دست مجمع عمومی است. وی در این راستا به جاه طلبی های آلمان برای کسب کرسی دائمی اشاره نکرد. شولتز خواستار حمایت از نامزدی آلمان برای سال‌های 2027/28 شد و گفت: آلمان می‌خواهد تا زمانی که اصلاحات صورت نگیرد، به عنوان یک عضو غیردائم شورای امنیت مسئولیت را بر عهده بگیرد.

وی این واقعیت را که پکن و مسکو می توانند مانع هر گونه اصلاحات در شورای امنیت سازمان ملل شوند را دلیلی بر این می داند که این نهاد به شروعی تازه نیاز دارد. وی افزود: ترکیب شورای امنیت که دارای پنج عضو دائمی است: ایالات متحده آمریکا، روسیه، چین، فرانسه و بریتانیا قدیمی است.

با این حال، وی یادآور شد که آلمان پس از ایالات متحده آمریکا دومین تامین کننده مالی سازمان ملل است. شولتز گفت هیچ کس نباید با اصلاحات شورای امنیت مخالفت کند.

شولتز گفت: سازمان ملل همچنین نمی تواند با انجمن های چندجانبه مانند G20، G7 یا بلوک بریکس جایگزین شود. تنها سازمان ملل متحد - بر اساس ارزش های مندرج در منشور خود - ادعای نمایندگی جهانی و برابری حاکمیتی برای همه را به طور کامل برآورده می کند.

تسنیم

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت