اخبار جنگ اوکراین | ادعای عوام فریبانه دبیر کل ناتو

کد خبر: 1244974

دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) اعلام کرد: درگیری در اوکراین به‌زودی پایان نخواهد یافت.

اخبار جنگ اوکراین | ادعای عوام فریبانه دبیر کل ناتو

دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) اعلام کرد: درگیری در اوکراین به‌زودی پایان نخواهد یافت.

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، «ینس استولتنبرگ» دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در سخنانی اعلام کرد: درگیری در اوکراین به زودی پایان نخواهد یافت.

دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی در این خصوص ادامه داد: بسیاری از درگیری ها بیشتر از آنچه در ابتدا انتظار می رود به طول می انجامد و ما باید برای درگیری طولانی مدت در اوکراین آماده شویم.

«ینس استولتنبرگ» در ادامه با طرح ادعایی عوام فریبانه مدعی شد: همه ما آرزوی صلحی سریع داریم. اگر روسیه سلاح‌ های خود را زمین بگذارد، صلح خواهیم داشت!

وی ۱۶ شهریور ماه در نشست کمیته امور خارجی پارلمان اروپا بر تداوم حمایت ناتو از اوکراین تاکید کرده بود.

دبیر کل ناتو در سخنان خود ادعا کرده بود که ناتو قصد ندارد بر آتش نزاع اوکراین بدمد، اما حمایت از اوکراین همچنان ادامه خواهد داشت.

استولتنبرگ با اشاره به تاثیر جنگ اوکراین بر همکاری میان ناتو واتحادیه اروپا افزود: نزاع در اوکراین اهمیت همکاری میان ناتو و اتحادیه اروپا را بیش از پیش کرده است. اوکراین در جریان ضدحملات خود به تدریج اراضی جدیدی را تصاحب خواهد کرد! اوکراین بیش از هر زمان دیگری به عضویت در اتحادیه اروپا نزدیک شده است! ما حضور خود در جبهه‌ های شرقی را افزایش دادیم و آمادگی داریم تا از تمامی اعضای ناتو حمایت کنیم. سوئد به زودی به عضویت ناتو در خواهد آمد./مهر

هشدار رئیس‌جمهور فنلاند درباره «بی تفاوتی و خونسردی» نسبت به ادامه جنگ اوکراین

رئیس‌جمهوری فنلاند ضمن بیان آنکه جنگ روسیه-اوکراین به‌طور طولانی ادامه خواهد داشت، به رهبران و شهروندان اروپایی هشدار داد که نسبت به خطرات تشدید این جنگ «خونسرد و بی‌تفاوت» نباشند.

به گزارش ایسنا، سائولی نینیستو، رئیس‌جمهوری فنلاند طی مصاحبه‌ای با روزنامه نیویورک‌تایمز بیان کرد: جنگ‌ها می‌توانند مسیرهای غیرقابل انتظاری را در پیش بگیرند. آن‌ها حتی می‌توانند مسیری به سمت استفاده از تسلیحات هسته‌ای را دنبال کنند.

وی در ادامه افزود: جنگ روسیه-اوکراین زنگ خطری برای اروپا و ناتو است. این زنگ در ماه فوریه ۲۰۲۲ با صدای بلند به صدا درآمد اما شما اکنون آن را به وضوح آن موقع می‌شنوید؟ ممکن است سوال خوبی باشد که آیا همه اروپایی‌ها دریافته‌اند که این یک مسئله اروپایی است یا خیر.

نینیستو ۷۵ ساله که به ۱۲ سالگی ریاست خود به‌عنوان رئیس‌جمهور فنلاند نزدیک می‌شود، خاطرنشان کرد: کشورهای اروپایی که پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، دفاع خود را رها کردند، مرتکب اشتباه بزرگی شدند.

او در ادامه با اشاره به ادعای رومانی مبنی بر کشف بقایای یک پهپاد روسی در کشورش گفت: ما در موقعیت بسیار حساسی هستیم. حتی چیزهای کوچک می‌توانند وضعیت را به طرز بدی تغییر دهند. حتی خطر استفاده از تسلیحات هسته‌ای نیز بالا است. هشدارهایم تا حدی پاسخی به آن دسته از افرادی است که سیاست‌های جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا و اولاف شولتس، صدراعظم آلمان را در رابطه با ارسال تسلیحات به اوکراین «بسیار محتاطانه» توصیف می‌کنند؛ تسلیحاتی که به راحتی می‌توانند منطقه کریمه و روسیه را هدف قرار دهند.

رئیس‌جمهوری فنلاند در ادامه تصریح کرد: تفاوتی میان آن‌هایی که مسئولیت دارند و آن‌هایی که فاقد مسئولیت هستند، وجود دارد. ما در فنلاند نیز می‌شنویم که می‌گویند آمریکا باید چه کار کند و چه کار نکند. فقط می‌خواهم اشاره کنم که اگر تشدیدی برای یک جنگ بزرگ وجود داشته باشد، آن جنگ جهانی است و حتی خطر استفاده از تسلیحات هسته‌ای قاعدتا بیشتر می‌شود. من از همه می‌خواهم تا موقعیت آن‌هایی که مسئولیت دارند را درک کنند.

پس از آغاز جنگ روسیه-اوکراین، سائولی نینیستو جزو اولین رهبران اروپایی بود که با جو بایدن در کاخ سفید دیدار کرد؛ جایی که او مسئله و احتمال عضویت فنلاند در ائتلاف نظامی ناتو را مطرح کرد.

نینیستو با اشاره به زمان پایان این جنگ تاکید کرد: نمی‌دانم تا چه موقع این جنگ ادامه خواهد داشت یا چگونه به اتمام خواهد رسید یا زندگی چطور خواهد بود وقتی که به صلح برسیم. اما حتی زمانی که این درگیری پایان یابد، روسیه باقی خواهد ماند. از طرفی باید اطمینان حاصل شود که پس از صلح، روسیه به جنگ بازنخواهد گشت. باید اطمینان حاصل کرد که جنگ جدیدی پشت در منتظر نیست.

وی در پایان گفت: همیشه بعد از جنگ، زندگی است و هیچ چیز باارزش‌تر از صلح برای مردم نیست. بدون صلح، شما هیچ چیز ندارید؛ بنابراین مطمئنم که شهروندان عادی روسیه نیز همین احساس را دارند. همچنین باید راهی برای حفظ روابط با روسیه وجود داشته باشد. منظورم دوستی عمیق نیست اما توانایی و ظرفیت برای درک و تحمل یکدیگر باید وجود داشته باشد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد