مسکو: حمله قایق انتحاری اوکراین به پل کریمه را خنثی کردیم

کد خبر: 1242210

وزارت دفاع روسیه جمعه شب از انهدام موفق پیش دستانه یک قایق انتحاری بدون سرنشین اوکراینی در جریان اجرای عملیات تروریستی ضد پل کریمه در دریای سیاه خبر داد.

مسکو: حمله قایق انتحاری اوکراین به پل کریمه را خنثی کردیم

وزارت دفاع روسیه از شناسایی و انهدام دو شهپاد اوکراین در دریای سیاه قبل از حمله به پل کریمه خبر داد.

وزارت دفاع روسیه بامداد شنبه (به وقت تهران) اعلام کرد دو شهپاد (شناور بدون سرنشین) را که اوکراین برای حمله به پل کریمه پرتاب کرده بود در دریای سیاه منهدم کرده است.

وزارت دفاع روسیه  ابتدا در بیانیه‌ای گفت: «ساعت ۲۳:۱۵ روز اول سپتامبر به وقت مسکو، رژیم کی‌یف با یک کشتی سطحی بدون سرنشین نیمه شناور قصد حمله تروریستی به پل کریمه داشت. پهپاد دریایی اوکراین به موقع در آب‌های دریای سیاه شناسایی و منهدم شد.»

وزارت دفاع روسیه ساعتی بعدتر اعلام کرد یک «حمله تروریستی» دیگر به پل کریمه با یک شناور بدون سرنشین را نیز خنثی کرده است. طبق اعلام وزارت دفاع روسیه این شهپاد هم در آب‌های دریای سیاه شناسایی و تخریب شد.

این وزارتخانه گفت: «حدود ساعت ۰۲:۱۰ بامداد روز ۲ سپتامبر به وقت مسکو، رژیم کی یف بار دیگر با یک شناور سطحی بدون سرنشین نیمه شناور اقدام به حمله تروریستی به پل کریمه کرد. این پهپاد دریایی اوکراینی هم در آب‌های دریای سیاه منهدم شد.»

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونتسک اعلام کرده است.

دولت اوکراین اما استقلال دونتسک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی» خود خوانده است.

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند.

 روسیه به شدت با هرگونه حرکت در راستای الحاق اوکراین به ناتو مخالفت کرده است و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه هشدار داده که این یک «خط قرمز» برای روسیه خواهد بود.

اوکراین تمایل خود برای پیوستن به ناتو را از سال ۲۰۰۸ اعلام کرده است. این اقدام به شدت با مخالفت روسیه مواجه شد. دولت روسیه تأکید کرد که گسترش حوزه ناتو به سرزمین های شوروی سابق امنیت ملی و حوزه نفوذ آن را تهدید می‌کند.

فارس

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت