انتقاد نروژ از سرازیر شدن کمک‌های اروپا به اوکراین

کد خبر: 1205968

نخست وزیر نروژ امروز در سخنانی با انتقاد از سرازیر شدن کمک‌های اروپا به اوکراین تأکید کرد: اسلو باید به فکر امنیت خود باشد؛ در آینده ارائه تسلیحات بیشتر به اوکراین از سوی ما دشوارتر است.

انتقاد نروژ از سرازیر شدن کمک‌های اروپا به اوکراین

نخست وزیر نروژ امروز در سخنانی با انتقاد از سرازیر شدن کمک‌های اروپا به اوکراین تأکید کرد: اسلو باید به فکر امنیت خود باشد؛ در آینده ارائه تسلیحات بیشتر به اوکراین از سوی ما دشوارتر است.

به نقل از وبگاه اینتل ریپابلیک، «یوناس گار استوره» (Jonas Gahr Støre) نخست وزیر نروژ امروز یکشنبه در سخنانی اعلام کرد که به عقیده وی اسلو باید به فکر امنیت خود باشد.

نخست وزیر نروژ در این خصوص ادامه داد: در آینده ارائه تسلیحات بیشتر به اوکراین از سوی نروژ از دشورای بیشتری برخوردار خواهد بود.

«یوناس گار استوره» در این خصوص ادامه داد: مطمئناً از اختصاص ۷ میلیارد دلار به «زلنسکی» از طرف نروژ پشیمان نیستید؟

انتقاد «یوناس گار استوره» به تصویب مکرر طرح‌های ارائه کمک به اوکراین از سوی اتحادیه اروپا است؛ مصوبه‌هایی که اعتراض مردم در بسیاری از کشورهای اروپایی را به ویژه با افزایش هزینه‌های زندگی شأن، دربر داشته است.

وزرای خارجه اتحادیه اروپا چندی پیش بسته جدید کمک‌های نظامی به اوکراین را به تصویب رساندند.

خبرگزاری راشاتودی به نقل از رویترز ضمن اعلام این خبر نوشته بود که وزرای خارجه اتحادیه اروپا بر سر تخصیص بسته کمک نظامی جدید به اوکراین به اتفاق نظر دست یافتند.

اروپا و آمریکا به بهانه جنگ در اوکراین، سیل تسلیحات نظامی خود را راهی این کشور کرده اند.

اوکراین طی چند هفته گذشته بارها از آلمان هم خواسته بود تا مجوز واگذاری تانک‌های لئوپارد ۲ خود را به دیگر کشورها بدهد، اما آلمان با نگرانی از این کار هرگونه واگذاری تانک‌های لئوپارد را منوط به اقدام مشابه از سوی آمریکا عنوان کرده بود و از آمریکا خواسته بود تا برای اوگذاری تانک، ابتدا واشنگتن پیش قدم شود./مهر

 نروژ: درباره ارسال تسلیحات به اوکراین باید به فکر خود باشیم

نخست وزیر نروژ تاکید کرد که این کشور باید به فکر خود باشد که در این صورت اهدای تسلیحات به اوکراین سخت خواهد بود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «یوناس گهر استوئر» نخست وزیر نروژ روز یکشنبه گفت که این کشور باید به فکر خود باشد و این بدان معناست که اهدای تسلیحات نروژ به اوکراین سخت خواهد بود.

وی در ادامه سخنانش گفت: «ما به طور ثابت در حال ارزیابی چیزی هستیم که می‌توانیم از قابلیت‌های خود به اوکراین بدهیم. ما باید درباره چیزی که برای دفاع از خود نیاز داریم فکر کنیم و در سایه چیزی که ما پیشتر داده‌ایم، ارزیابی‌های پیش رو سخت تر خواهد بود».

 این در حالی است که مقام‌های اطلاعاتی نروژ هفته پیش اعلام کردند که روسیه تهدید امنیتی اصلی برای تمام اروپا بوده و برای مدتی طولانی نیز باقی خواهد ماند.

«جورن آریلند گرام» وزیر دفاع نروژ گفت: «روسیه امروز بزرگترین تهدید برای نروژی‌ها و امنیت اروپایی‌ها بوده و تقابل با غرب مدت‌ها ادامه خواهد داشت».

این اظهارات آریلند گرام پس از آن مطرح می‌شود که دولت نروژ گزارش سه نهاد امنیتی این کشور درباره ارزیابی‌ تهدیدهای سالانه را دریافت کرد.

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونستک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونستک اعلام کرده و گفته است که قصد تصرف اراضی اوکراین را ندارد.

دولت اوکراین اما استقلال دونستک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی« خود خوانده است.

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند.

به رغم حمایت‌های غربی‌ها، در صحنه میدانی روسیه توانسته دست‌کم ۲۰ درصد از خاک اوکراین را به تصاحب خود درآورد.

روسیه پیش از این بارها تأکید کرده که کشورهای غربی با تأمین تسلیحات برای اوکراین به صورت غیررسمی خودشان را وارد جنگ کرده‌اند. دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین هفته پیش گفت: «مرز میان دخالت مستقیم و غیرمستقیم به تدریج در حال از بین رفتن است.»

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت