بغداد: استان کربلا در ایام عاشورا قطعی برق ندارد
وزارت برق عراق اعلام کرد که با وجود کمبود سوخت و وضع جدول زمان بندی خاموشیها در استانهای مختلف، اما کربلای معلی به دلیل ایام عاشورا قطعی برق ندارد.
به نقل از الفرات نیوز، وزارت برق عراق اعلام کرد که استان کربلا امروز در ایام عاشورای حسینی ۳۰ درصد بیشتر به نسبت سال گذشته برق دریافت کرده است.
در بیانیه این وزارتخانه آمده است: وزارت برق عراق با طرحهایی اضطراری و راهبردی و بزرگ تعداد خطوط انتقال برق و ترانسفورماتور را وارد چرخه کرده و برای رفع مشکلات عمده کمبود برق استفاده کرده است.
بر اساس این بیانیه، وزارت برق عراق با وجود نبود بودجه، کمبود سوخت و افزایش تقاضا سعی کرده است که شرایط خاص برخی استانها نظیر کربلای معلی را ملاحظه کند که در آنجا مناسبتهای دینی برگزار میشود و از همین رو برق این استان به نسبت ۲۵ تا ۳۰ درصد به نسبت سال گذشته بیشتر شده است.
وزارت برق عراق ضمن تاکید بر هماهنگی بالا با دولت محلی کربلا و نصیف الخطابی، استاندار کربلا برای تامین برق استان در ایام محرم گفت: بخش قدیمی کربلا که به طور کامل از برنامه زمانبندیهای خاموشیها مستثنی شده است و همه استان و شهرهای آن هم در روزهای نهم و دهم محرم الحرام به دلیل سالروز شهادت امام حسین(ع) قطعی برق نخواهند داشت./فارس
بغداد: طوفان گرد و خاک روزانه 10 میلیارد دینار به عراق خسارت میزند
وزیر محیط زیست عراق گفت: تعداد روزهای طوفان گرد و غباری که طی ماههای امسال عراق را درنوردید به 100 روز رسید و خسارت اقتصادی به ازای هر روز بیش از 10 میلیارد دینار را به همراه داشت.
به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از الفرات نیوز، جاسم الفلاحی وزیر محیط زیست عراق در اظهاراتی خبری بیان کرد: مهمترین چالش پیش روی عراق تغییرات اقلیمی است که به یک تهدید بزرگ برای محیط زیست تبدیل شده است.
وی افزود: از جمله این تغییرات می توان به طوفان های گرد و خاکی اشاره کرد که طی ماههای گذشته سال جاری به مدت ۱۰۰ روز به ثبت رسیده و خسارات اقتصادی به ازای هر روز طوفانی ده میلیارد دینار وارد کرده است.
الفلاحی با اشاره به وجود طرحهای آتی برای ایجاد باد شکن و تثبیت کننده های خاک و ایجاد کمربند سبز گفت: خشکسالی و کمبود منابع آبی و کاهش بارندگی، افزایش تخریب اراضی و گسترش بیابان زایی چالش هایی هستند که امنیت غذایی و زیست محیطی کشور را تهدید می کنند.
وی افزود: بزرگترین چالش تغییرات آب و هوایی که کشور با آن مواجه است کمبود منابع انرژی است که با فراوانی ذخیره آب مرتبط است و همچنین افزایش نرخ تبخیر منجر به از دست رفتن 25 تا 30 درصد از دارایی های آبی کشور است.
وی اضافه کرد: دمای بالا مستلزم استفاده بیشتر از منابع انرژی است و بنابراین باید تمایل به استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر، پاک و پایدار وجود داشته باشد که وزارتخانه محیط زیست با هماهنگی مسئولان ذیربط برای اجرای پروژههایی تلاش میکند که موجب کاهش استفاده یا اتلاف منابع انرژی در کشور میشود.
عراق یکی از برجستهترین کشورهای منطقه محسوب میشود که تحت تاثیر تغییرات آب و هوایی اخیر که مهمترین آن خشکسالی است قرار گرفته است و فضاهای سبز و زمینهای کشاورزی بر اثر خشکسالی از بین رفته است.
دیدگاه تان را بنویسید